2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hastane çıkışlarının içine gereksiz parçalar ekleyip fiyatını şişiriyorlar zaten ayrı ayrı takımlar almak daha mantıklı

en azından tek degilmişim :) peki gün içerisinde de oluyormu ? veya belli bir zamanı varmı yoksa her zaman olabiliyormu ? sormamın nedeni acaba yatarken daha kolaymı olbilen birşey :)
Sabah kalktığımda daha yoğun. Sanırım yatarken kılcallar harekete geçiyor gün içerisinde o kadar sık yaşamıyorum

Ben kamudayım 20 aylık oğlum onun doğumundan sonra ücretsiz izin aldım, şimdi iznim bitmeden yeniden alıcam sanırım 4 yıl uzak kalıcam işten. Sonum hayrolsun

Ben oğlumda lansinoh elektrikli olanı almıştım, elim ayağım oldu çok kullandım. Oğlum zayıf doğdu etkili ememiyordu sağıp sağıp verdim, yara oldu emziremedim sağıp verdim. En uyuyup dinlenirken eşim sağlıklarımı verdi yani benim çok işime yaradı. Ben çok kullanınca görümcemde aldı ihtiyaç olacak diye ama o çok kullanmadı. Biraz da duruma göre değişiyor. Hastaneye götürmüştüm yanımda ama ordan da ayarlıyorlar. Çok ihtiyaç olursa hastaneden kullanıp gerekirse satın almak mantıklı. Ama indirimde falan yakalarsanız düşünün. Manuel olanlara hiç bulaşmayın çok zor kullanımı

Ben kamudayım 20 aylık oğlum onun doğumundan sonra ücretsiz izin aldım, şimdi iznim bitmeden yeniden alıcam sanırım 4 yıl uzak kalıcam işten. Sonum hayrolsun
Bu verilen bir hak olduğuna göre tepe tepe kullanın oh, valla kıskanmıyorum Ben bir sene 15 günlük iznimi tek seferde aldım diye bütün şirket şok olmuştu, tarihe geçmiştim O da epey ekstrem bir durum diye verilmişti hani.

Ben kontrole gittiğimde doktor aile hekimliğinden al dedi. Sağlık ocağında da hemşire vitamin mi vereyim demir mi, ikisini birden veremiyorum dedi ben de tercihimi decavit ten yana kullandım.

İse başla ücretli doğum izinlerini kullan sonrasında ayrıl ucretsize

M Mirune çok geçmiş olsun. En kısa zamanda atlatacağına inanıyorum. Bundan sonrası da sıkıntısız geçer inşallah.
Blackkcat inşallah bununla geçmiş olur ve bebek de vaktinde sağlıkla doğar. Sen de bebeğin de sağlıkla atlatırsınız inşallah mübarek günün hürmetine.

A April wind burada belli bir payda için bulunuyoruz. İlla ki her alanda kimileri daha yakın hissediyor birbirine ve daha samimi ilişki kurabiliyorlar. Bence kalmalısın. Daha buradan doğum haberlerini paylaşıcaz. Heyecanlarımız olacak. Kimisi yalancı sancıyla doğuruyorum diyecek onu sakinleştiricez

düşündüm de “ayy kızlar ben doğuruyorum galiba yetişin a dostlar ” postları gelince baya bi eğlenceli olacak burası (10 dk sonra “Yanlış alarmmış ” postlarıyla birlikte)

32. Haftada başlayış yapıp kullanıp sonra ayrılayım, baktım da yönetmenliğe varmış öyle bir hakkım
tabiki var başlayın 1 gun calışın estesi gün gidip 32 hafta raporunuzu götürüp verin. Ama başlayın işleri bodro dönemine fln denk gelir uzun sürebilir gidip dilekcenizi verin biran önce. Pzrtesi gidip dilekçeyi verin ayın 15 inde başlayacam diye mesela. Kaç haftaliksinz bilmiyorum da gerçi. Hatta bu süreçte başlama yapmış olsaydiniz idari izinden de yararlanirdiniz ama nerden bilceksiniz tabi

Hastane çıkışlarında battaniye, tulum , ince içlik oluyor ek olarak . Oğlumun battaniyeleri var diye almadım bende . Yoksa 5liler de yeterli

Pazartesi özlüğü arayıp bilgi alayım, 30 haziranda 32 hafta oluyorum. Aslında virüs olayı çıkmadan önce başlamayı düşünüyordum bir kaç ay çalışayım biraz kafam dağılsın sonra yine eve kapanırım diyordum virüs olayı çıktı. Diş hekimiyim ve hastanede enfekte olan yemekhane personeli ve hekim arkadaş olunca başlamadım, sonra idari izin verildi ama başlamak da hoş olmazdı o durumda arkadaşlar görevlendirilip filyasyonda çalışırken. Masa başı herkesin vardiyalı çalıştığı bir birim olsaydı başlayacaktım. Neyse artık bari yasal hakkımı kullanayım erken başlayış dilekçesi gerekirse geç kalmayım doğru diyorsunuz

Diş hekiminisiniz ya benim hamilelikte problem çıkartan azı dişim var suan iki tane önceden problemim yoktu da herhalde hamilelikle alakalı. Diş hekimine gitsem müdahale edebilirlermi acaba. Azı dişimde içten bir problem var gibi hazır bulmusken sorayım dedim hani doktor görünce ağrılarını soran teyzeler olur ya o misal

Ya beni aramadılar daha da bizde birşey belli değil pazartesi işe gidecek miyim belli değil

Şu sıralar pek diş hekimine gitmenizi önermem. Korona nedeniyle en yüksek risk grubu diş tedavileri maalesef. Kamuda zaten hiç bir işlem yapılmıyor, bilim kurulundan gelecek öneriler bekleniyor ama çoğu yer çalışmaya uygun değil. Şartlar düzeltilmeye çalışılıyor.
Normal şartlarda olsaydık haftanıza göre yapılabilecek işlemler olurdu tabi. 28-30 haftadan sonra işlem yapılması önerilmez ama, çok sıkıntınız yoksa doğum sonrasına erteleyin, geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…