2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Teşekkür ederim idare edeceğim dogum sonrasına kadar dediginiz gibi

Ya beni aramadılar daha da bizde birşey belli değil pazartesi işe gidecek miyim belli değil
Gidilecek cnm genelge yayımlandı sadece 60 yaş üstü ve kronik has olanlar izinli şuan o da amir gel derse demek kaydıyla. Müdürlere bırakmışlar yetkiyi, çoğu da çağırmış zaten. Beni aradılar calisabilcekmisin dediler çalışmam desem idare edeceklerdi sanki çünkü az kaldığını biliyorlar.caliscam 2-3 haftam kaldı zaten ddm tamam o zaman pzrtesi gel dediler

Ya beni aramadılar daha da bizde birşey belli değil pazartesi işe gidecek miyim belli değil
Gidilecek cnm genelge yayımlandı sadece 60 yaş üstü ve kronik has olanlar izinli şuan o da amir gel derse demek kaydıyla. Müdürlere bırakmışlar yetkiyi, çoğu da çağırmış zaten. Beni aradılar calisabilcekmisin dediler çalışmam desem idare edeceklerdi sanki çünkü az kaldığını biliyorlar.caliscam 2-3 haftam kaldı zaten ddm tamam o zaman pzrtesi gel dediler

Ben de başlıyorum pztsi, üstelik 1000 kişilik camsız bir binada.. panik ataklar geçiriyorum düşündükçe... 2 hafta sonra 32 doluyor, 2 hafta aile hekiminden falan rapor alsam olur mu...

Sağlık bakanlığı ayrı tutulmuş gibiydi o yazıda da valilik yazısı varmış gidilecek yeni haber geldi.

32. Haftada başlayış yapıp kullanıp sonra ayrılayım, baktım da yönetmenliğe varmış öyle bir hakkım
Tabi 32.haftada çalışabilir raporunuzu alırsınız. 37.haftaya kadar bekleme hakkınız var ama olmadı 33.haftada ayrılmak istediniz doğum iznine, ayrılırsınız. Toplam 16 hafta hakkınız var 32.haftadan itibaren. Doğumdan önce kullanmadığınız hakkınızı doğum sonrasına devrediyorsunuz.

Diş hekimi, en büyük korkum fakat doğumdan sonra en acilinden gitmem gerekecek. Çünkü ısrarla vazgeçmediğim 20likler kendini infilak etmiş durumda. Düşününce bile çarpıntı yaptı

Diş hekimi, en büyük korkum fakat doğumdan sonra en acilinden gitmem gerekecek. Çünkü ısrarla vazgeçmediğim 20likler kendini infilak etmiş durumda. Düşününce bile çarpıntı yaptı
Ben de tam 20’lik diş çektirecektim ki kararlaştırdığımız randevudan 2 gün önce bebiş geleceğini öğrendim. Allahtan hemen o gün çektirmemişim çünkü antibiyotik ilaç verecekti hekim. Melekler korudu bebişimi

Ben de başlıyorum pztsi, üstelik 1000 kişilik camsız bir binada.. panik ataklar geçiriyorum düşündükçe... 2 hafta sonra 32 doluyor, 2 hafta aile hekiminden falan rapor alsam olur mu...

ayy hatırlıyorum ben seni konuşmuştuk bu durumu daha önce, canım şöyle de yapabilirsin, 32 de çıkarsın doğumdan sonra uzatmanın bir yoluna da bakabilirisin, yıllık iznin falan var mı kullanmadığın?

Ben gebeliğimi öğrenmeden önce çok ağır rahatsızlandım. Serum aldım. Bir haftalık antibiyotik aşrı kesici tedavi uygulandı. Sonra öğrendik bebeği. İlk zamanda bu gibi durumlarda ya hep ya hiç oluyormuş. Yani bu ilaçlardan bebek etkilenirse düşüyormuş. Etkilenmezse decam ediyormuş. Bir doktorun açıklaması bu şekildeydi. İnşallah bir şey olmaz. Küçük kızımı öğrenmeden de hasta olmuştum onda da iğne yapmışlardı.

ben de griptim nurofen almıştım o ara, doktor bana da aynısını söylemişti. sanmıyorum canım bir şey olsaydı şimdiye kadar elli kere çıkardı

Ben kontrole gittiğimde doktor aile hekimliğinden al dedi. Sağlık ocağında da hemşire vitamin mi vereyim demir mi, ikisini birden veremiyorum dedi ben de tercihimi decavit ten yana kullandım.
Neden ikisini veremiyormus ki acaba; ben hem decavit hem demir ilaci hemde kalsiyum iciyorum; doktorum oyle verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…