2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Blackkcat çok geçmiş olsun ınş paşa da sende iyisidir rabbim onları korur dualarim sizinle
Bugün biraz daha iyiye gidiyormuş Allaha şükür. Kanama azalmış, hala hastanede ama durumları iyi. Böyle giderse taburcu bile olabilirmiş canım inşallah.

İşte anneler bu sayede mucizelere diğer insanlardan daha fazla inanır bence gebeliğimi bilmezken benim de bi iki falsom oldu ama sağlıkla büyüyo bebişim, çok şükür

Gunaydinlar, cikginlar gibi uykum var, uyuyamiyorum uyudugum anlarda ise nasil ruyalar goruyorsam artik sayiklamaktan esimi uyumuyormusum.

Ben de krizi firsata cevirip almak istedigim seyleri sayiklamaya karar verdim. Hadi bakalim. :))

Mtad Cok guzel haber bu!
Blackkcat İnsallah hemencecik taburcu olur. Aferin savasci bebesine. Gecmis olsun tekrar.

Ay benim oğlan çok kusuyordu ek yakalık aldıydık yüzünü de çok çizerdi eldiveni bırakıp tekrar baslamistik kullanmaya
Eldiven bende hiç kullanmam demiştim . Onca törpü kesme nasıl oluyorsa gne çiziyordu 2 ayı geçik süre kullandım bende.

Evet canım, muhtemelen koronanın ilk günlerinde yazmışımdır. Analık izni bitiminden itibaren 4 ay yarım gün çalışma hakkım var, yıllık izin bulabilirsem rapor şeklinde devam etmeyi düşünüyorum.. Oysa ne çok istemiştim o 5 haftayı sonraya atmayı..

ben de griptim nurofen almıştım o ara, doktor bana da aynısını söylemişti. sanmıyorum canım bir şey olsaydı şimdiye kadar elli kere çıkardı
Kızlar ben 21 günlükken akciğer grafisi çekilmişim aklıma geldiğinde 3 ayımı doldurmuştum doktorda ya hiç ya hep zaten sorun yok bebekte demişti 3 hafta düşünmekten kafayı yiycektm testlerde detaylıda sorun çıkmadı şükür.

A April wind anacığım sen gittin ne indirim haberi alıyoruz nede öneri tavsiye
Nell83 Ben 32.hafta çalışır alacağım en azından 3 hafta aktarmaya çalışcam toplu taşıma kullanmıycam odamız 3 kişi camımız da açıldığı için biraz daha cesaret edebildim genelge ilk çıktığı gece boğazıma ağrı girdi eşimde öksürdün biraz gece diyince beni aldı telaşe bi yere çıktığımız da yok. Anladım ki virüs beni bulmadan beynim kendi kendini hasta edecek nasıl yapacağım bakalım ama yetkililer keşke bu psikolojiyi görebilseler.

Son düzenleme:
Günaydın bugün sabah şeker ölçümüm çok iyi çıktı gestasyonel diyabet olanlar korkmasın bir haftada sadece diyetle baya bi düzeldi aynı şeyleri yiyorum bir haftadır ama günbegün iyiye gidiyor şimdilik önceden 137 çıkan sabah tokluğu şimdi 114 yediklerimse aynı. İnşallah herkes sağlıkla bu süreci atlatır.

Maşallah canım , inşallah daha da düzelir şeker durumu.

Ah keşke bizim de bi camımız olsaydı canım, öyle sağlıksız bina ki off off... Duyduğumdan beri stresten benim de karnıma ağrılar giriyor...

Hadi gozunaydin canim nasil gecti muayne? Bende Cuma gunu gidicem
İyi cnm keyfi yerindeydi aslnda hafta içi gidecektim ama ise başlayacak olunca bgn gideyim ddm. Gelecek haftasonu da sokağa çıkma yasağı olmazsa eğer mobilya fln bakacam oyuzden bgnden gidip göreyim minnosumu vakit olmaz ddm. Büyümüş size slmlari var

Neden ikisini veremiyormus ki acaba; ben hem decavit hem demir ilaci hemde kalsiyum iciyorum; doktorum oyle verdi
Doktora gitsem reçete yazıp verirdi belki ama hemşireye takip için gittim. O da birini verebilirim deyince uzatmadım ben de sağlık ocağından bir an önce çıkayım diye. Doktor için sıra vardı beklemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…