Kolay geBen PTT de çalışıyorum ben napayımkaç yuzkisi gelir bitmeyen kuyruklar nsl olur bakalım
Allah yardımcın olsun canım senindeBen PTT de çalışıyorum ben napayımkaç yuzkisi gelir bitmeyen kuyruklar nsl olur bakalım
Güle güle güzel anılarla doldurun :) Benimde bugün sipariş verdiğim kitabım geldi Pegasus yayınlarının Harika Haftalar Kitabı. Arkadaşım muhakkak almalısın demişti şimdi gelince inceledim de gerçekten içinde yayarlı bilgiler var :) Bebeğin atak dönemleri huysuzlukları ve bunlarla başa çıkma yöntemleri anlatılıyor. Çok iş görür gibi geldi bana :) İlgilenenler içinde fiyatı indirimde şuan.Kızlar bu arada benim bebeğim (abc yayınları) bebek anı defterimiz geldi, çok cicitavsiye ederim, resim koyacaktım ama beceremedim
İyi cnm keyfi yerindeydi aslnda hafta içi gidecektim ama ise başlayacak olunca bgn gideyim ddm. Gelecek haftasonu da sokağa çıkma yasağı olmazsa eğer mobilya fln bakacam oyuzden bgnden gidip göreyim minnosumu vakit olmaz ddm. Büyümüş size slmlari var
Eldiven bende hiç kullanmam demiştim . Onca törpü kesme nasıl oluyorsa gne çiziyordu 2 ayı geçik süre kullandım bende.
ben de griptim nurofen almıştım o ara, doktor bana da aynısını söylemişti. sanmıyorum canım bir şey olsaydı şimdiye kadar elli kere çıkardı
Beni germiyor değişiklik ii olur diye düşünüyorum çünkü normal şartlarda 2 gün evde oturmaya bi insanım, ücretsiz izin aldım kızlarda sürem dolmadan ise döndüm falan ev bana göre hiç değil yani. Bu süreçte kafayı yemedigime dua ediyorumooh ne güzel canım, iyi yapmışsın
ben de pazartesi başlayacağım için bu cuma gittim. zaten boşuz gerek yok izin almaya.
çalışmaya başlamak da şu an inanılmaz basıyor beni.
Virüs yüzünden değil de iyice alıştım tembelliğe sanırım
tatlicincap
Mtad
Dun sabahtan beri hastanedeyim. Ilk defa hastaneye yattim. 7 aylik dogdugum icin bir ay kuvozde kalmisim, onu hatirlamiyorum tabii. Simdi de ben yaklasik 7 aylik hamileyken hastanedeyim. Ironik 7 diyorum.
Epey ilgileniyolar sag olsunlar. Ebeler hep yanimizda. Doktorlar da her sabah geziyor. Bugun diyetisyenler geldi. Sorular sorup koluma elime baktilar. "Cikan sonuclara göre gebelikte baslamis olan bir diyabetin olduguna kanaat getirdik. Sana diyet yazicaz. Evde de 7 kez olceceksin sekerini her gun" dediler. Ise yaramazsa ilaca baslayacakmisiz. Su anda da yemekten once ve sonra olcuyolar hep. Tek bir sonucum haricinde hepsi iyi cikti aslinda.
Ilk gun ;
Ogle yemeginden once 66
Ogle yemeginden sonra 208
Aksam yemeginden once 108
Aksam yemeginden sonra 96
Ikinci gun;
Kahvaltidan once 82
Kahvaltidan sonra 104
Ogle yemeginden once 78
Ogle yemeginden sonra 116
Pazartesi dopplerle bebegin kan akisini gozlemlemek istiyolar. En azindan pazartesi aksamina kadar burdayim gibi. Her seyle ilgileniyolar sag olsunlar ama tek bir sey eksik. Tum hastane ayni yemekleri yiyor. Kesinlikle ara ogun yok. Yogurt sut yiyemiyorum burda. Gelen yemekler de diyete uygun degil. Cay kahve icer misin diye soruyolar. 2-3 gunde bir dekaff iciyordum aa olur dedim. Sonra suphelenfim dekaff, degil mi? dedim yooo diyor. Hamilelerin katinda cay kahve ikrami cok mantikli gelmedi. Cogumuz da diyabet icin buradayiz beyaz ekmek makarna servis ediyolar. Yemesen ac kaliyosun yemen mantikli degil. Dun arkalarindan kostum bana tam tahilli ekmek verin dedim de oyle verdiler. Bir dilimini yedim. Bir dilimini bugune sakladim, hani yine beyaz ekmek getirirler kesin diye. Sabah doktor gordu neler yiyorsun yeme diyor. Dedim ne getirirlerse onu yiyorum. Beyaz ekmek getiriyolar. Yeme fiyor. Ac mi kalim diyorum. Tabii ki ac kalma diyor. Sanki burda farkli bi sey yeme firsatim varmis gibi. Allahtan su ve ceviz almisim yanima. Evdeyken daha saglikli besleniyordum bence. 3 ogun yemek yiyoruz ve gunun kslan kisminda aciz. Yogurt sut getireceklerine kahve ikram ediyolar
Sağlıkla çıkın inşallahtatlicincap
Mtad
Dun sabahtan beri hastanedeyim. Ilk defa hastaneye yattim. 7 aylik dogdugum icin bir ay kuvozde kalmisim, onu hatirlamiyorum tabii. Simdi de ben yaklasik 7 aylik hamileyken hastanedeyim. Ironik 7 diyorum.
Epey ilgileniyolar sag olsunlar. Ebeler hep yanimizda. Doktorlar da her sabah geziyor. Bugun diyetisyenler geldi. Sorular sorup koluma elime baktilar. "Cikan sonuclara göre gebelikte baslamis olan bir diyabetin olduguna kanaat getirdik. Sana diyet yazicaz. Evde de 7 kez olceceksin sekerini her gun" dediler. Ise yaramazsa ilaca baslayacakmisiz. Su anda da yemekten once ve sonra olcuyolar hep. Tek bir sonucum haricinde hepsi iyi cikti aslinda.
Ilk gun ;
Ogle yemeginden once 66
Ogle yemeginden sonra 208
Aksam yemeginden once 108
Aksam yemeginden sonra 96
Ikinci gun;
Kahvaltidan once 82
Kahvaltidan sonra 104
Ogle yemeginden once 78
Ogle yemeginden sonra 116
Pazartesi dopplerle bebegin kan akisini gozlemlemek istiyolar. En azindan pazartesi aksamina kadar burdayim gibi. Her seyle ilgileniyolar sag olsunlar ama tek bir sey eksik. Tum hastane ayni yemekleri yiyor. Kesinlikle ara ogun yok. Yogurt sut yiyemiyorum burda. Gelen yemekler de diyete uygun degil. Cay kahve icer misin diye soruyolar. 2-3 gunde bir dekaff iciyordum aa olur dedim. Sonra suphelenfim dekaff, degil mi? dedim yooo diyor. Hamilelerin katinda cay kahve ikrami cok mantikli gelmedi. Cogumuz da diyabet icin buradayiz beyaz ekmek makarna servis ediyolar. Yemesen ac kaliyosun yemen mantikli degil. Dun arkalarindan kostum bana tam tahilli ekmek verin dedim de oyle verdiler. Bir dilimini yedim. Bir dilimini bugune sakladim, hani yine beyaz ekmek getirirler kesin diye. Sabah doktor gordu neler yiyorsun yeme diyor. Dedim ne getirirlerse onu yiyorum. Beyaz ekmek getiriyolar. Yeme fiyor. Ac mi kalim diyorum. Tabii ki ac kalma diyor. Sanki burda farkli bi sey yeme firsatim varmis gibi. Allahtan su ve ceviz almisim yanima. Evdeyken daha saglikli besleniyordum bence. 3 ogun yemek yiyoruz ve gunun kslan kisminda aciz. Yogurt sut getireceklerine kahve ikram ediyolar
inşalah canım bende dün baktırdım 082 ye düşmüş çok şükür en alt sınır 1 olması gerek demişlerdi bakalım şimdi ne diyecek. ama kilo alımım durdu çok şükür onun önğne geçtikSen değildin evetaslında benimki sınırda çıkmış yani referans değerleri için de ama alt değer 0.93 Ken benimki 0.95 doktorum bir şey demedi ama benjm aklima takıldı,çünkü daha önce 1.20 lerde falandı hep,tsh ve t3 normal ama serbest T4 alt sınıra xok yakın,yarın tekrarlayıp gerekirse endokrine giderim,inşallah gerek kalmaz
Slm, inşallah bebeklerimizi hepimiz sağ salim kucaklarımıza sağlıkla alırız.Çıktık kızlar,öncelikle çok şükür Allahıma bebekte hiç bir sıkıntı yokgelişimi her şeyi gayet iyi dedi,tüm organları normal olması gerektiği gibi her şey ama plasenta previa malesef riskli gebelik dedi,erken doğum riski dedi ve kesin sezeryan olur dedi yani normal doğrma hayallerime veda ediyorum oğlumda da plesanta previa vardı,bunun haricinde her şey iyi,darısı girmeyen arkadaşım varsa onlara inşallah cd ve fotoları var ama tam net değil miniğim çok harrketliydi☺
Çok sağol canım, o kitabı duydum aklımdaydı zaten, kart kesilince onu da ekleyeyim listeyeGüle güle güzel anılarla doldurun :) Benimde bugün sipariş verdiğim kitabım geldi Pegasus yayınlarının Harika Haftalar Kitabı. Arkadaşım muhakkak almalısın demişti şimdi gelince inceledim de gerçekten içinde yayarlı bilgiler var :) Bebeğin atak dönemleri huysuzlukları ve bunlarla başa çıkma yöntemleri anlatılıyor. Çok iş görür gibi geldi bana :) İlgilenenler içinde fiyatı indirimde şuan.
Referans değeri 1 olmamalı,daha düşük bir değer olmali diye biliyorum ama doktorlar daha iyi bilir tabi,doktorun dediklerini buraya yazabilir misin unutmasan,bana da fikir olsuninşalah canım bende dün baktırdım 082 ye düşmüş çok şükür en alt sınır 1 olması gerek demişlerdi bakalım şimdi ne diyecek. ama kilo alımım durdu çok şükür onun önğne geçtik
Ben düşünüyorum bakayım hemen,bu marka düşünüyorum,ablam kullanmış çok memnun kalmış.Kızlar elektrikli süt sağma mk almayı düşünen varsa Amazon’da Lansinoh 2’li 320₺.
Diğer sitelere göre çok uygun olduğu için ben aldım geldi bile :)
Düşünen varsa değerlendirebilir.
Çok sevindim bu yolun başından beri hepimiz beraberiz ilk kalp atışları ni bekledik sonra cinsiyetlerini hic kopmadik ins hayirlisiyla sonuna kadar tamamlicaz alcaz kuzularimizi kucaklarimiza sürekli aklimdaydı sag ol haber verdiğin için yine haber alırsan bilgi verirsin olur mu.Bugün biraz daha iyiye gidiyormuş Allaha şükür. Kanama azalmış, hala hastanede ama durumları iyi. Böyle giderse taburcu bile olabilirmiş canım inşallah.
Normalde 2 saatte bir bir kase yogurt bir avuc yemis de olsa atistiriyordum. Ac kalmamaya ozen gosteriyordum. Baklagillerle sulu yemekler yapiyodum. Mercimek şehriye corbasi yapiyordum. Et yiyordum. Her gun bir haslanmis yumurta mutlaka yiyordum. Burda omlet makarna ve dunyanin en lezzetsiz corbasini veriyolar. Sabahsa kasarli tost ama tost dediysem tost degil, kasar oldugu gibi duruyor içinde. Sandiviç gibi. Ekmek de beyaz. Her ne ise yakinda cikic0am zaten. Diger turlu ilgililer halklarını yiyemem. Katta yeni doganlar oldugu icin ziyaretci yasak. Biz de covid testi olup girdik. Esim su fln getirdi. Guvenlik getiriyor katin icerisine rica edince. Sut yogurt icin dolap olmadigindan getirme dedim. Pazartesi diyet listesini cikardiklarinda ozellikle sorucam sut yogurt isini. Olmamasi cok sacma olur cunku. Kagan Kocatepe icin diyor biliyorum ama ben biraz pimpirikliyim yine de riske atmak istemiyorum. Dekaff iciyorum icersem. Son olarak tesekkur ederim insallah guzel haberlerle donucem eve.Gestasyonel diyabetse beslenmeyle cozulecek, bak guzel bir haber bu. Ugurlu 7 de diyebilirsin bence, ikisi de dogumdan kaynakli sonucta. ☺
Evde nasil besleniyordun? Ben az az, sik sik yerdim ama bazen ara ogunu atladigim da olurdu. Simdi hastanede en azindan ayni saatlerde yersin. Esinin disaridan sut, yogurt, badem filan getirme olasiligi var mi?
Servis edilenler bana da garip geldi, belki porsiyon ayariyla dengeliyorlardir diyecegim ama tuz, seker, un ilk kesilecekler. Tam Tahilli/kepekli makarna olsa yine neyse.
Kahve icin de decaff olmasa da icerdim ben sanirim. Gunluk kafein dozunu asmadikca sorun yok. New York’tayken hamilelerin elinden xl boy kahveler eksik olmazdi. Burada bir doktor var bilirsin Kagan Kocatepe O da hep diyor mesela, yurtdisinda kadinlar kahveyle besleniyor neredeyse diye. Ve ekliyor 2 fincan kahvenin bir zarari oldugunu dusunmuyorum diye.
Hadi bakalim, Pazartesi gunune kadar idare edersin bir sey kalmadi zaten. Sonuclar da cok guzel cikar, evden devam edersin diyete. Zaten bir cogumuz icin 2 - 2,5 ay kaldi artik. Dayanilmayacak bir surec degil
Gecmis olsun tekrar. Bizi haberdar et surecten.
Kızlar eylül öztürk bu kadın değilmi bizim gibi var ışte onun gobiside bizden aşağı değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?