Selam, benimde 20lerin başında plesenta previa demistş doktorum fakat 28 de filan yukarı cıktıgını söyledi, haftaya birdaha gideceğim tekrar soracagım fakat aşağı inmez daha tahminim. Sende de ilerleyen haftalarda yukarı cıkabilir tabikiSlm, inşallah bebeklerimizi hepimiz sağ salim kucaklarımıza sağlıkla alırız.
Bugün ben de plesanta previa olduğumu öğrendim. 21+0 m.
Siz kaçıncı hafta da öğrendiniz.
Bebek gayet iyi dedi doktorum.
Sizde plasenta yer değiştirdi mi yukarı çıktı mı son durum nedir?
Selam, benimde 20lerin başında plesenta previa demistş doktorum fakat 28 de filan yukarı cıktıgını söyledi, haftaya birdaha gideceğim tekrar soracagım fakat aşağı inmez daha tahminim. Sende de ilerleyen haftalarda yukarı cıkabilir tabiki
İnşallah inşallah.Selam, benimde 20lerin başında plesenta previa demistş doktorum fakat 28 de filan yukarı cıktıgını söyledi, haftaya birdaha gideceğim tekrar soracagım fakat aşağı inmez daha tahminim. Sende de ilerleyen haftalarda yukarı cıkabilir tabiki
Yeni paylaşmis ama olabilir de o zamanBu oğlunda ki 8. Ay galibafazla da olabilir
3.5 aylık bebek çok zor elbette. Bebeğin güvenli bağlanması için 6 aydan önce anne ile temasını azaltmaması gerekiyor. 6 aydan önce annesinden ayrılan bebeklerde depresyon gelişebiliyor.Bana dogumdan once 4 hafta izin veriyolar ki bebekle daha cok zaman gecirebilmek icin son anda almak istedim. Dediler kanunen 4 hafta oncesinde almak zorundasin dogum yapman planlanan tarihin (17 Agustos). Ardindan da 3 bucuk ay kaliyor kullanabilecegim. Son 4 haftasi hukumet veriyor kullanmayi tercih edersen. Sirket para vermiyor. Tabi ki kullanmayi tercih ediyorum. Bununla bile 3 bucuk ay anca ediyor. Sonra ise donmek zorundayim. Sonrasinda ucretsiz izin var ama 2 ay mi ne ve parca parca kullanabiliyosun cocuk 2 yasina gelene kadar. Hepsini bir anda alamiyosun. Esimin annesi gelip bakar diye umut ediyoruz. 3 bucuk aylik bebegi birakip calismak zorunda olmanin dusuncesi bile kotu.
Bana dogumdan once 4 hafta izin veriyolar ki bebekle daha cok zaman gecirebilmek icin son anda almak istedim. Dediler kanunen 4 hafta oncesinde almak zorundasin dogum yapman planlanan tarihin (17 Agustos). Ardindan da 3 bucuk ay kaliyor kullanabilecegim. Son 4 haftasi hukumet veriyor kullanmayi tercih edersen. Sirket para vermiyor. Tabi ki kullanmayi tercih ediyorum. Bununla bile 3 bucuk ay anca ediyor. Sonra ise donmek zorundayim. Sonrasinda ucretsiz izin var ama 2 ay mi ne ve parca parca kullanabiliyosun cocuk 2 yasina gelene kadar. Hepsini bir anda alamiyosun. Esimin annesi gelip bakar diye umut ediyoruz. 3 bucuk aylik bebegi birakip calismak zorunda olmanin dusuncesi bile kotu.
Yok hiç ağrı olmadı bende, ama şimdi düşünüyorum da o haftalarda asagıda hissediyordum bebegi simdi hep göbek deliğinin oralarda. Ama bebegin büyüdükçe yukarı cıkmasıylada alakalı olabilirİnşallah inşallah.
Ben bu gece acayip kasık ağrıları ve regl sancıları gibi sancılar yaşayınca hemen doktora gittim.
Sizde böyle bişey oldumu.?
Baktı rahim boyu iyi dedi.
İğne ve fitil başladı hemen.
Bı sorum olacak, bebek oynadıkca plesantanız aşağıda iken sürekli orda hissettiniz mi?
Ben sürekli altta hissediyorum.
Bende al ahı düşünmüştüm ama onun özel poşeti çöp kovasından daha pahalıya geliyor heralde kullanan biri varsa bilgi verse iyi olur bende düşünüyordumKızlar e bebekte korbell çöp kovasi indirimdeymis. Alan kullanan memnun olan var mi? Malum benim 2 bezli bebeğim olacağı için alsam mi diye düşünüyorum. Bir de onlar boy boy mu posetlerinin de ebatlari farklı ? Tecrübesi olanlar ne dersiniz kokuyu hapsediyor mu?
Ben aldım ama kullanmadım. Fakat arkadasım kullanmıstı ve memnun kalmıstı. Uzun kullanımdan sonra ilk dönemki kadar kokuyu muhafaza etmiyor yani sanırım ek gıda döneminden sonra kokuyu yeterince bastırmıyor ama en azından her halükarda dışarda bir çöp torbasında olmasındansa özel kovasının olması hijyen acısındanda cok onemlı ve ilk 6 ay filan maximum fayda saglıyor. Kaç bez alıyor va bilmiyorum ama özel torbası var onu da almayı unutmayınKızlar e bebekte korbell çöp kovasi indirimdeymis. Alan kullanan memnun olan var mi? Malum benim 2 bezli bebeğim olacağı için alsam mi diye düşünüyorum. Bir de onlar boy boy mu posetlerinin de ebatlari farklı ? Tecrübesi olanlar ne dersiniz kokuyu hapsediyor mu?
Aldım ama kullanmadım derken henüz bebek doğmadı anlamında :)Ben aldım ama kullanmadım. Fakat arkadasım kullanmıstı ve memnun kalmıstı. Uzun kullanımdan sonra ilk dönemki kadar kokuyu muhafaza etmiyor yani sanırım ek gıda döneminden sonra kokuyu yeterince bastırmıyor ama en azından her halükarda dışarda bir çöp torbasında olmasındansa özel kovasının olması hijyen acısındanda cok onemlı ve ilk 6 ay filan maximum fayda saglıyor. Kaç bez alıyor va bilmiyorum ama özel torbası var onu da almayı unutmayın
Normalde 2 saatte bir bir kase yogurt bir avuc yemis de olsa atistiriyordum. Ac kalmamaya ozen gosteriyordum. Baklagillerle sulu yemekler yapiyodum. Mercimek şehriye corbasi yapiyordum. Et yiyordum. Her gun bir haslanmis yumurta mutlaka yiyordum. Burda omlet makarna ve dunyanin en lezzetsiz corbasini veriyolar. Sabahsa kasarli tost ama tost dediysem tost degil, kasar oldugu gibi duruyor içinde. Sandiviç gibi. Ekmek de beyaz. Her ne ise yakinda cikic0am zaten. Diger turlu ilgililer halklarını yiyemem. Katta yeni doganlar oldugu icin ziyaretci yasak. Biz de covid testi olup girdik. Esim su fln getirdi. Guvenlik getiriyor katin icerisine rica edince. Sut yogurt icin dolap olmadigindan getirme dedim. Pazartesi diyet listesini cikardiklarinda ozellikle sorucam sut yogurt isini. Olmamasi cok sacma olur cunku. Kagan Kocatepe icin diyor biliyorum ama ben biraz pimpirikliyim yine de riske atmak istemiyorum. Dekaff iciyorum icersem. Son olarak tesekkur ederim insallah guzel haberlerle donucem eve.
canım ben hem kadın doğumcuya sordum hemde endokrin takibindeyim. gebelikte değerin en az 1 olması gerekiyor dedi. eğer gebe olmasaydın değerlerin normaldi dedi. cuma günü tahlil yaptırdım 0,82 çıktı daha aramadım dr muhtemelen ilacı kesecek yine bişey söylerse yazarımReferans değeri 1 olmamalı,daha düşük bir değer olmali diye biliyorum ama doktorlar daha iyi bilir tabi,doktorun dediklerini buraya yazabilir misin unutmasan,bana da fikir olsun
Acaba 1 in altına düşünce ilaç mı veriliyorcanım ben hem kadın doğumcuya sordum hemde endokrin takibindeyim. gebelikte değerin en az 1 olması gerekiyor dedi. eğer gebe olmasaydın değerlerin normaldi dedi. cuma günü tahlil yaptırdım 0,82 çıktı daha aramadım dr muhtemelen ilacı kesecek yine bişey söylerse yazarım
canım benim ilk gebeliğimde çok sıkıntı oldu ve kızım 5 aylıkken başlamak zorunda kaldım. ilk başlarda çok üzülüyordum işi bırakmayı bile düşündüm ki kamu da çalışıyorum. ama şimdi iyiki bırakmamışım diyorum. raporlarla felan bşraz daha büyütürsün. Allah bi şekilded yoluna koyuyor zaten.Bana dogumdan once 4 hafta izin veriyolar ki bebekle daha cok zaman gecirebilmek icin son anda almak istedim. Dediler kanunen 4 hafta oncesinde almak zorundasin dogum yapman planlanan tarihin (17 Agustos). Ardindan da 3 bucuk ay kaliyor kullanabilecegim. Son 4 haftasi hukumet veriyor kullanmayi tercih edersen. Sirket para vermiyor. Tabi ki kullanmayi tercih ediyorum. Bununla bile 3 bucuk ay anca ediyor. Sonra ise donmek zorundayim. Sonrasinda ucretsiz izin var ama 2 ay mi ne ve parca parca kullanabiliyosun cocuk 2 yasina gelene kadar. Hepsini bir anda alamiyosun. Esimin annesi gelip bakar diye umut ediyoruz. 3 bucuk aylik bebegi birakip calismak zorunda olmanin dusuncesi bile kotu.
bilmiyorum ki canım belki ilacı kesince düzene girer haftaya belli olur. yazarım hemen burayaAcaba 1 in altına düşünce ilaç mı veriliyortamam canım sana zahmet yazarsan sevinirim☺
Bu doğumdan bir süre önce ilk gebeliğinden . Doğurduktan 5 gün sonrada göbeği açık resmi vardı. Dümdüz gönek ne sarkık ne çatlak değişik bir kadın bu.Kızlar eylül öztürk bu kadın değilmi bizim gibi var ışte onun gobiside bizden aşağı değil yani
Çok merak ettim vallaBu doğumdan bir süre önce ilk gebeliğinden . Doğurduktan 5 gün sonrada göbeği açık resmi vardı. Dümdüz gönek ne sarkık ne çatlak değişik bir kadın bu.
Ayy hepimiz aynıyız boşverÇok merak ettim vallasu an tam dünya şeklinde dolaşan ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?