2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Selam, benimde 20lerin başında plesenta previa demistş doktorum fakat 28 de filan yukarı cıktıgını söyledi, haftaya birdaha gideceğim tekrar soracagım fakat aşağı inmez daha tahminim. Sende de ilerleyen haftalarda yukarı cıkabilir tabiki

Bir kere çıkınca tekrar inme olmaz demişti doktor.

İnşallah inşallah.
Ben bu gece acayip kasık ağrıları ve regl sancıları gibi sancılar yaşayınca hemen doktora gittim.

Sizde böyle bişey oldumu.?

Baktı rahim boyu iyi dedi.
İğne ve fitil başladı hemen.

Bı sorum olacak, bebek oynadıkca plesantanız aşağıda iken sürekli orda hissettiniz mi?
Ben sürekli altta hissediyorum.

3.5 aylık bebek çok zor elbette. Bebeğin güvenli bağlanması için 6 aydan önce anne ile temasını azaltmaması gerekiyor. 6 aydan önce annesinden ayrılan bebeklerde depresyon gelişebiliyor.

Kızlar e bebekte korbell çöp kovasi indirimdeymis. Alan kullanan memnun olan var mi? Malum benim 2 bezli bebeğim olacağı için alsam mi diye düşünüyorum. Bir de onlar boy boy mu posetlerinin de ebatlari farklı ? Tecrübesi olanlar ne dersiniz kokuyu hapsediyor mu?

canım 3 aylık bebeğini saçma sapan bakıcılara bırakmak zorunda kalan sonrasında inadını bırakıp kendi annesine bırakarak işe devam eden bir arkadaşım, bebek için 1 yıl ücretsiz izin alıp çocuğuna bakan sonra işe dönen başka 2 arkadaşım var. Şu an ilk, çocuğununerken bırakan arkadaşın çocuğuna bakıyorum gayet ödev iş yaparken odaklı, oyun kurmayı becerebilen bir çocukken anneyle büyüyenler gayet şımarık odaksız ve bununla beraber geç öğrenen çocuklar oldular. Yaş 6-7 civarı. Yani eğer ki annelerden biri bakacaksa hele kendine sıkıntı yaratma sakın. Çocuğu iyi yapan şey onunla ne kadar vakit geçirdiğin değil, 1 günde ne kadar nitelikli vakit geçirdiğin.

Bu arasa şeker sonuçların da gayet iyi gibi geldi bana ama hastanenin diyet politikası gerçekten enteresanmış. Kaldı ki bizdeki izin de aynı sizdeki izin en azından 2 hafta daha fazla

Yok hiç ağrı olmadı bende, ama şimdi düşünüyorum da o haftalarda asagıda hissediyordum bebegi simdi hep göbek deliğinin oralarda. Ama bebegin büyüdükçe yukarı cıkmasıylada alakalı olabilir

Bende al ahı düşünmüştüm ama onun özel poşeti çöp kovasından daha pahalıya geliyor heralde kullanan biri varsa bilgi verse iyi olur bende düşünüyordum

Ben aldım ama kullanmadım. Fakat arkadasım kullanmıstı ve memnun kalmıstı. Uzun kullanımdan sonra ilk dönemki kadar kokuyu muhafaza etmiyor yani sanırım ek gıda döneminden sonra kokuyu yeterince bastırmıyor ama en azından her halükarda dışarda bir çöp torbasında olmasındansa özel kovasının olması hijyen acısındanda cok onemlı ve ilk 6 ay filan maximum fayda saglıyor. Kaç bez alıyor va bilmiyorum ama özel torbası var onu da almayı unutmayın

Aldım ama kullanmadım derken henüz bebek doğmadı anlamında :)

Normalde yemek kulturu nasil? Surekli onlet, makarna mi yerler mesela? Her ulkenin kendince bir beslenme tarzi oluyor. Kendi irklarinda ise yariyor ama yabancilar icin Pek de gecerli olmuyor gordugum kadariyla.

Son 1 gun kaldi, bakalim makarnaya ragmen ne cikacak sonuc. Dr’a sut, yogurdu surmeyi iyi dusunmussun.

Pazartesi artik decaffini da icersin Sonuclari merakla bekliyorum. Belki ben de makarna yerim sonucuna gore.

Referans değeri 1 olmamalı,daha düşük bir değer olmali diye biliyorum ama doktorlar daha iyi bilir tabi,doktorun dediklerini buraya yazabilir misin unutmasan,bana da fikir olsun
canım ben hem kadın doğumcuya sordum hemde endokrin takibindeyim. gebelikte değerin en az 1 olması gerekiyor dedi. eğer gebe olmasaydın değerlerin normaldi dedi. cuma günü tahlil yaptırdım 0,82 çıktı daha aramadım dr muhtemelen ilacı kesecek yine bişey söylerse yazarım

Acaba 1 in altına düşünce ilaç mı veriliyortamam canım sana zahmet yazarsan sevinirim

canım benim ilk gebeliğimde çok sıkıntı oldu ve kızım 5 aylıkken başlamak zorunda kaldım. ilk başlarda çok üzülüyordum işi bırakmayı bile düşündüm ki kamu da çalışıyorum. ama şimdi iyiki bırakmamışım diyorum. raporlarla felan bşraz daha büyütürsün. Allah bi şekilded yoluna koyuyor zaten.

kızlar size bir sorum var. sezeryan sonrası hemen süt gelmeme ihrtimali yüksek bu yüzden hastaneye ben elektirkli çift başlıklı pompa var onu götürücem ama ya oda işe yaramazsa bir iki gün mamamı vericez. ilk gebeliğimde süt konusunda çok sıkıntı çektim yine gelmezse diye korkuyorum neler yapmamız gerek tecrübeliler var mı bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…