2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benşm gelmişti. Ama gelmediğinde hemşireler hazırlıyorlar mamayı , genelde de şırınga ile veriyorlar agzına. Ama ben genede bavula biberon koyacağım

Benşm gelmişti. Ama gelmediğinde hemşireler hazırlıyorlar mamayı , genelde de şırınga ile veriyorlar agzına. Ama ben genede bavula biberon koyacağım
ben biberon bi daha vermem kızımda verdirdiler bir daha töbe de tutmadı. ikinci sezeryan sonrasu geç geliyor diyorlar ondan dolayı aklıma takıldı

Ben küçük kızımda normal yapmama rağmen ilk 3 gün sütüm gelmedi. Mama aldık ve 3 gün şırınga ile besledik. Sonra uğraşa uğraşa sütü getirdim şükür. Süt gelene kadar şırınga - mama. İnşallah süt gelir de hiç gerek kalmaz

ay inşallah canım. bende bu sefer kesinlikle şırınga kullanıcam. küçük bi mama alayım ben yinede çantaya koyayım hazır olsun herşey

Bende al ahı düşünmüştüm ama onun özel poşeti çöp kovasından daha pahalıya geliyor heralde kullanan biri varsa bilgi verse iyi olur bende düşünüyordum

Ben aldım daha kullanmadım. Ama boy boy olmuyor. Kovasının boyu standart oluyor. Poşeti de standart, sadece uzunluk olarak değişiyor. O da kullanım süresini etkiliyor sadece. Yanlış hatırlamıyorsam ben de olan 1485 adetlik poşet. 1485 adetin 6aya yakın kullanılabildiğini okumuştum.

Yok hiç ağrı olmadı bende, ama şimdi düşünüyorum da o haftalarda asagıda hissediyordum bebegi simdi hep göbek deliğinin oralarda. Ama bebegin büyüdükçe yukarı cıkmasıylada alakalı olabilir
Sürekli aşşağıda hissediyorum bu güne kadar hiç değişmedi.
Bı de regl sancısı olur ya öyle sancılar giriyor.
Evet bebek büyüdükçe yukarı çıkar inşallah.
Geçen gün çok dikkatimi çekti esimede gösterdim hatta karnımı 1 yaşında oğlum var onda hiç böyle değildi karnım üst boş alta inmiş o kadar bariz belli ki...

Size doktorunuz yukarı çıkması için bı tavsiye de bulundu mu?

Benim de sezaryen sonrası hemen gelmedi hastanede mama hazırlayıp şırınga ile verdi hemşireler, eşime de öğrettiler nasıl vereceğini. Biberona kesinlikle izin vermediler, orda pompayla sağdık ama pek bir şey gelmedi, kolostrum geldi 2. gün. Eve çıktıktan sonra geldi süt ancak. Biberon kullanmadık ilk bir ay önermiyoruz dediler yoksa emmiyormuş hiç şırıngayla verdik hep, of ne zor günlerdi, geliyor gelmekte olan

Kızlar napiyorsunuz, ben dün kontrole gittim, herşey yolunda şükür

Kasık ağrısı neden oluyor sorarsan bize de yazar mısın demiştiniz, ama kimdi hatırlamıyorum

Bebisler büyüdüğü içinmiş düşündüğümüz gibi.

Çözüm olarak da bol bol ayakları düz uzatıp oturmamiz lazımmış.
Yani tam olarak keyfimize bakalım, çözüm bu

Çözüm güzel de 20 aylık bebekle mümkün değil, dün akşam ağlattı beni o kasık ağrısı şükür ki bu gün yok. Oğlan uyudukça yatıyorum ben de evi bıraktım gitti, yaşamsal faaliyetlere yetişebiliyorum ancak

Haklısın arkadaşım, 20 aylikla çok cok zor.
Oğlum 4 yaşına girecek yine idare ediyoruz, eşim de evde, eve de oglana da o bakıyor desem yeri..
Kolaylıklar dilerim, çoğu gitti azı kaldi, bu da geçecek inşallah

bana da hemen gelmeyebilir dediler. herşeye hazırlıklı olmakta fayda var sonrası sıkıntı ama şırınga en mantıklısı

benim kızım 5 yaşında ama yinede ısrarla beni istiyor benle uyumak istioyr. kıskançlık mı başladı anlamadım ama devamlı kardeşim geliyor diye seviniyo gelip gidip karnımı seviyor. Geçen gece karnıma pat diye uykuda bi vurdu iki gün kendime gelemedim. herkes karantinada iş yaptı bende aynen senin gibi yaşamsal faaliyetleri yerine getirdim

Yok, hatta doktorum plesenta previa durumunun zaten geçeceğini söyledi yani bende oyuzden üzerinde durmamıştım çok insallah sizinde bir sonrali muayenenizde düzeldiği görülür

Canim bizimde dört yaşında oğlan ortamizda yatıyor, aslında yatağında yatmaya alışkın ama bir canavar korkusu çıkmıştı, rahatlasın diye yanımıza aldık, haftaya ona yeni oda yapicaz, o hevesle tekrar geçer inşallah diye umut ediyorum

Kızımda vermemiştim, sarılık da olmadı şükür ama 3800 idi kilosu, sütüm 2 gün sonra gelmişti.. Ama bu sefer işi şansa bırakmayıp yanımda mama ve 10 cc enjektör de götüreceğim.. önce meme sonra mama

Yok, hatta doktorum plesenta previa durumunun zaten geçeceğini söyledi yani bende oyuzden üzerinde durmamıştım çok insallah sizinde bir sonrali muayenenizde düzeldiği görülür
Ya inşallah inşallah inşallah.
Çok moralim bozuldu, oğluma bakarken çok doldum bugün.
Bana moral oldun çok sağ ol.

Ilk zaman süt gelme olayı zor evet mesela banyo yapınca felan daha çabuk geliyor ama tabi hastane ortamında zor. Ben 2 sezeryan olmama rağmen cok sukur iyi çabuk gelmişti ama deli gibi sıvı içiyordum özellikle hoşaf.

Benimde inanılmaz ağrılarım oluyor özellikle çatı ağrısı ama malesef evde 2 tane velet var sağolsunlar hiç dinlenmeye izin vermiyorlar.

Gece yattığım yerden ağırdan dönemiyor.

Benim de eşim evde ama oğlan babaya da düşkündü babası ya da ben ayırmazdı ama son zamanlarda hissediyor mu ne anneci oldu. Nereye gitsem ne yapsam peşimde, bayram öncesinde ateşlendi 3 gün zorla düşürdük sonra döküntüler oldu,İştahı azaldı, huysuzlandı sanırım 6. Hastalık geçirdi o da sarstı birazcık bizi, çok şükür şimdi iyi. Sağlık olsun da gerisi halloluyor bir şekilde

hahah morelini bozmak istemem ama bende aynı şeyi düşündüm oda yaptım ve sonuç yine bizle yatıyor . tek fark ben gece kaçıyorum o tarafa yine tekme yememek için

2 gün bişey yemedi mi maşallah iyi olmamış sarılır. bende inat ettim emsin diye sarılık 19 a kadar çıkmıştı. sonra biraz biraz mama verince düzeldi. ama sonrada beni eemdi süt gelmedi derken eziyetli günler başiladı. bende aynı şekilde hazırlıklı gidicem herşeyim hazır olsun aksilik çıksın morelimi bopzacak bişey olmasını istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…