2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
canım doğum öncesinde bişey içtin mi. bende suyu çok içiyorum ama erkenden içmek fayda edermi ki şimdiden başlayım hoşaf felan

canım doğum öncesinde bişey içtin mi. bende suyu çok içiyorum ama erkenden içmek fayda edermi ki şimdiden başlayım hoşaf felan
Yok şimdi faydası olmaz ki doğumdan sonra hemen içersin mesele göğsüne sıcak kompleks yapmak da sutu erken getiriyor. Ama en güzel hoşaf. Meyve suyu gibi.

Yok şimdi faydası olmaz ki doğumdan sonra hemen içersin mesele göğsüne sıcak kompleks yapmak da sutu erken getiriyor. Ama en güzel hoşaf. Meyve suyu gibi.
tamam canım çok teşekkülrer yanımd aonuda götüreyim sağlıcakla doğsunlarda bi hayırlısıyla

hahah morelini bozmak istemem ama bende aynı şeyi düşündüm oda yaptım ve sonuç yine bizle yatıyor . tek fark ben gece kaçıyorum o tarafa yine tekme yememek için
Yok canım benim amacım en azından hamileliğin son haftalarında rahat yatabilmek, yoksa bende biliyorum, kardeş gelince dordumuz yatacağız o kesin

İkisininde odalarında ayrı ayrı yatakları olmasına rağmen, bebiş için Park yatak, oğlum için de yatak odamda duran büyük koltuğumu yatakla birleştirip hazırlığımizi yaptık bile

Sadece oğlumun bundan henüz haberi yok, arz talep yapicaz duruma göre..

Ya bu arada önden 3 4 yaşlarında çocuğu olan anneler bebek arabası işini ne yapmayı düşünüyorsunuz.
Benim sıpa hala arabasına biner, yanımıza alırız, ister yürür, ister yorulunca arabasına gecer.

Kardeş olunca ikiz araba mı alsak diye düşünmüyor değiliz
Sizler ne yapmayı düşündünüz..

Cok çok geçmiş olsun canım.
Özellikle şu zamanda hasta olacak diye aklım çıkıyor, beterini görmeyin inşallah.
Evden dışarı da çıkmıyorlar ama altıncı hastalık nasıl oldu ki..

Oğlum da akşama kadar emzirmeyi denedik ama hemşire artık şekeri düşer diye mama verelim demişti. 2 gün mama verildi ama her mama öncesi 10 dk emzirmeyi denediler emmedikçe öyle verildi mama . Eve gelince de pompayla sağarak geldi. Bu sefer bende pompayi götüreceğim yanimda

Benim oğlan biberonu da red etti

Gecmis olsun canım

Bizimki uzun zaman oldu arabayı bırakali onun yerine bisikleti var arkadan sürmeli. Uzun yürüyeceksek onu alıyoruz yanımıza.

Ahh ben de böyleyim ağrıdan yatakta dönemiyorum

Yok hiç ağrı olmadı bende, ama şimdi düşünüyorum da o haftalarda asagıda hissediyordum bebegi simdi hep göbek deliğinin oralarda. Ama bebegin büyüdükçe yukarı cıkmasıylada alakalı olabilir
Benimde hep dönerken yürüyor sanki bir tekmesi sağ aşağıdaysa diğeri hemen onun yukarısında sonra hop tepede hop solda anlamıyorum yeri fazla geniş geliyor herhalde , iyi mi kötü bir şey mi onu da anlamadım ama neyse.

Günaydın herkese sabah sabah yine uyku tutmadı 5.30 dan beri. Sağım solum yattığım yere göre benim de ağrıyo. Bugün bi de meme ucum kaşındı sizce nedendir? Yarın mesai de başlıyo bakalım beni neler bekliyor çalıştığım yer sağlık kuruluşu covid bulaşır mı diye de bazen endişe gelmiyo değil. Yeni de haber gördüm gebe hemşire vefat etmiş iyice vesvese bastı. Bir tarafım böyle derken bir tarafım da kaderde varsa her yerde bulur diyor beş altı hafta çalış idare et diyor. Öbür yandan ciddi kasık ağrısı, bel ağrısı, halsizliğim var. Bu hafta kasık ağrısı yeni başladı iş yaptırmıyor ayakta durdurmuyor. Daha kötüye mi gideceğiz bilemedim.

Icimi rahatlattin. Insallah dedigin gibi olur cocugun uzerinde kotu bir etki birakmaz. Ise donmek haricinde bir secenegim yok. Elin memleketinde baska bir gelir kapimiz bir evimiz yok. Kirasi basli basina bir maas ediyor zaten. Tek maasla mumkun olcak gibi değil. Esimin annesi gelir o bakar bir sure diye umut ediyoruz. Keske o zamanlara ulasmis olsak da bunlari dert etmeye baslasak. Gonlum ister ki en az 3 yil cocugumla kendim ilgileneyim, kim istemez. Ben izinliyken babasi calisir ben calisirken o izin alir gibi bir duzenleme de yapmayi dusunuyoruz. Burda ablam esimin abidi fln da var. Desteklerle bir şekilde altindan kalkariz insallah.

Kan sekeri konusunda hemsirem anladigim kadariyla seninkisi diyetle kontrol altinda tutulabilecek hafif bir versiyon. Bu yuzden yuklemede yuksek cikmis ama normalde dikkat ettiginde normal aralikta cikiyor, verecekleri diyete birebir uy dedi. Oyle tatli bi kadin ki dun dogumdan cikip gelmis yanima onu anlatti, sordugum her soruyu uxun uzun anlatti, dogum konusunda da konustuk. Insallah dogumuma o girer. Cok isterim. Cok mutlu olurum.

Gunaydin. Ben de 5 dedin mi uyaniyorum. Bebek normalde gece uyandıracağı saatlerde uyandiriyormus ya hani. Artik 5e oyle alistim ki, iyi uyumusum diye uyandim, gunun aymamis oldugunu bile fark etmedim. Benim uyanma vaktim gelmis diye dusundum.

Ardindan olmemis diye aciklama yaptilar ama yogun bakimdayis diyorlar. Ben son ana kadar calisma taraftariyim ama bahsettigin gibi agrilarim yok. Yani sen daha iyi bilirsin. Tedbiri elden birakmadikca salgindan korkacak bir sey yok. Dun gece oda arkadasim oksuruk krizine girdi. Ben de ondan tırstım. Covidse bittim ben. 3 gundur ayni odadayiz. Gerci test yapip aliyolar hastaneye ama ne bileyim, insan korkuyor.

Herhangi bir kulturleri yok. Italyada ne varsa onlarin hepsi burda da var. Corba yapiyolar sehriye niyetine makarna atiyolar icine. Mozerrella, domates basrolde makarna, pizza var hep. Ben 3 yildir burdayim 15 kilo aldim. Belki kilo almasaydim diyabet de cikmayacakti. Bizde bel simidi var ya burdakiler Avrupanin en sisman halki, bel simitleri yok omuz simitleri var. Altlari ince ucgen vucut yapmis adamlar gibi en ustleri yagli. Benim icin tek iyi yani ulke obez oldugundan bu konulardaki deneyimlerinin de iyi olmasi. Daha guvende hissediyorum diyet listem elime geçtiğinde paylasirim.

günaydın al bendende okadar gece 3 yer gezdım en son 5 yastıkla oturma odasında uyandım.. yanlarım çok ağrıyor çokkk

Cok çok geçmiş olsun canım.
Özellikle şu zamanda hasta olacak diye aklım çıkıyor, beterini görmeyin inşallah.
Evden dışarı da çıkmıyorlar ama altıncı hastalık nasıl oldu ki..
Sokağa çıkma izninde sitenin bahçesine indirmiştik biraz güneş alsın diye, çocukları görünce yanlarına gitmek istedi zorladık gitmesin diye ama o arada çocuklar yanına geldi gerçi çok kısa yakın durdu ama ordan kaptı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…