2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bak bunu da çok düşünüyorum benim oğlan pek arabasına binmeyi sevmiyor ama şimdi kardeş gelince onu kıskanıp ille de binicem diyebilirKanguruda gezme zamanını da geçti. ben duruma göre karar vericem zaten kısa vadede bebekleri alıp uzun uzun gezme şansımız yok korona bitene kadar, belki oğlana baston alırız diyorum arabada da yer kaplamaz, zamana ve duruma bıraktım

Oyle vallahi canim zaman hizli geciyor insallah hepimiz zamaninda guzel dogumlar yapariz

Hareketlerinin mantıgını bende hala cozemedim :) bizim pozisyon 2 aydır hep sabit gözüküyor dr a gittigimizde fakat hareketleri bazen sol bazen sag bazen en tepede oluyor. Dedigin gibi bu haftalar fazla oynamak icin yerleri mevcut sanırm

Bizimki uzun zaman oldu arabayı bırakali onun yerine bisikleti var arkadan sürmeli. Uzun yürüyeceksek onu alıyoruz yanımıza.
İkisiyle beraber uzak bir yere gitmeniz gerekse ne yapacaksınız peki, ben gezmeyi çok sevdiğim için asıl onu düşünüyorum

Baston kesinlikle iş görür, ama yine de ikisiyle bir uzun uzun yuruyemezsiniz.
Be uzun yürüyüşler yapmayı çok seviyorum, oğlumla da çok yürürdük, Corona illetine kadar.
Doğumdan sonra yine aynı hayalleri kuruyorum, sahile de çok yakın oturuyoruz, İzmir deyim.

Ağustos da gelse bebiş, Eylül akşamlarında sahil de uzun saatler geçirme hayallerimiz var, ama bakalım, hayaller hayatlar nasıl olucaz

Günaydın annecanlarçarşamba akşamı başlayan ve artan kanamamla hastanede tedavi sürecim oldu hala hastanedeyim risk devam ediyor,bu süreçte sizlerin duasını üstümde hissettim hepinizden Allah razı olsunHepimiz sağlıkla ve zamanında kucaklarımıza alalım yavrularımızı

İnşallah atlatacaksınız. tekrar geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun

İnşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza güzelce dinlenip güzel şeyler düşün, dualarımdasın

Ben zaten eşim olmadan pek çıkmıyorum dışarı, Ankara’da uzun uzun yürüyüşler pek mümkün değil yollar zaten bebek arabasıyla gezmek için hiç uygun değil biz beraber parklara gittiğimiz için ailecek çok ihtiyaç olmayacak gibi duruyor. Ama İzmir’de olunca size lazım tabi

2 gün boyunca süt varmış gibi devamlı memedeydi zaten, kolostrum geliyordu, ama esas sütün gelişi eve gelince olmuştu, 3. Gün yani.. Belki bebeğin kilosu iyiydi diye olmadı bilmiyorum ki.. Bu defa mama da götüreceğim ama kararlıyım☺

Aklım hep sendeydi. hem gebelik haftamız yakın hem plesanta previa. Benim düzenli aralıklarla kanıyor, pıhtı atıyor. Kan duruyor. Kanın durması iyi diyen var, kanasın diyen var. Doktorlar sadece bekle diyor.
Hep dua ettim sana. Sağlıkla zamanında kavuşalım yavrularımıza.

İnşallah sağlıkla çıkacaksınız. Haberini almak çok güzel.

previa totalis mi canım seninde,seninle muhabbetimiz olmuştu,benim birden kanamam oldu ve çoğaldı baya çoktu sen hastanede yattın mı hiç kanama oluyorsun diye,evet parça parça pıhtı attım bende şimdi kahveye dönüştü,perinatolog hala umutlu yukarı çıkar belki diye eğer çıkmazsada bebek durduğu kadar biz dayandığımız kadar ilerletecez,hakkımızda hayırlısı olsun
İnşallah sağlıkla çıkacaksınız. Haberini almak çok güzel. ☺❤
İnşallh canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…