2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım 28 ve 32. haftaların önemi nedir?
28. Haftada bebek ciger gelisiminden dolayi dogarsa disariya uyumu kolay oluyor yasam sınırı. 30-32 den sonra da yine dogarsa daha cok sans oluyor ilerisinin daha guzel olmasi icin

Totalis benim de. Kanama durunca yatırma gereği duymadılar. Kanamalar ani başlıyor pıhtı düşünce duruyor.
Vaktine kadar dursun da, sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi.

Gelmiş geçmiş olsun inşallah. Dualarımdasınız. Rabbim sizi evladınıza evladınızı da size bağışlasın.

Totalis benim de. Kanama durunca yatırma gereği duymadılar. Kanamalar ani başlıyor pıhtı düşünce duruyor.
Vaktine kadar dursun da, sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi.
İnşallah canım hep pozitif olalım,Allah çok büyük ona sığındım,içimde bi huzur var sağlıklı doğacak evlatlarımız,şu an hep yatıyor musun

İnşallah canım hep pozitif olalım,Allah çok büyük ona sığındım,içimde bi huzur var sağlıklı doğacak evlatlarımız,şu an hep yatıyor musun
hep yatmıyorum hep yatınca da kabız, gaz sorunu yaşadım. yemek dışında ev işi yapmıyorum. dışarı çıkmıyorum. Ağır hiçbir şey kaldırmıyorum. Limitli hareket ediyorum

Tekrar burada görmek çok güzell Geçmişler olsun çok, dilerim çabucak bitsin bu günleriniz, güzel günler sizin olsun

Amin canım ınş. Paşamiz annesine nazlanmis ınş geçecek bugünlerde

inşallah o kanepede yatan baba olmaz bizimki araba hiç kullanmadı hep kanguru kullandık biz şimdide kanguru kullanıcam araba konusunda tecrübem pek yok

bende öyle olacak diye bekliyorum canım ilk gün çok zorlanıcaz ama pompa işe yarar inşallaj. bende hem manuel hem elektirikli var hepsini denicem

anladım canım inşallah daha erken gelir bi hamilelikten bide şu süt olayından korkuyordum. hamilelik eziyet gibi geçiyor bakalım sütten yana yüzüm gülecek mi

Bize kesinlikle lazım, oğluma da sordum, annecim kardeşin dogunca senin arabaya biner, sen ne yaparsın, nasıl yapalım dedim.
Kardeş arabası alalım anne dedi
İkiz arabalarından bahsediyor sipam

Olur dedik, bakmaya başladım uygun biseyler

Tekrar burada görmek çok güzell Geçmişler olsun çok, dilerim çabucak bitsin bu günleriniz, güzel günler sizin olsun
çok teşekkür ederim canım,güzel günler hepimizin olsun inşallah
Amin canım ınş. Paşamiz annesine nazlanmis ınş geçecek bugünlerde
Aynen canım azıcık nazlı oğlanhepimiz güzelce atlatalım şu hamileliği inşallah

Çok geçmiş olsun canım, çok sevindim bir sıkıntı olmamasına

anladım canım inşallah daha erken gelir bi hamilelikten bide şu süt olayından korkuyordum. hamilelik eziyet gibi geçiyor bakalım sütten yana yüzüm gülecek mi
Gülecek inş.. Benim reiki ile uğraşan bi arkadaşım vardı, o zaman bana hep şey dedirtirdi "göğüslerimden sütler şelale gibi akıyor" ben başlayayım yine enerji çalışmalarına...

Ahh ah.. Dilek hemşireyi kaybetmişiz, bakan açıkladı şimdi.. Sanki tanıyor gibiydim öyle çok üzüldüm ki içim yandı ne olur kendinize çok dikkat edin, edelim.. Bu lanet virüsün hiç şakası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…