2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günaydın
Kızlar dün gece nişana benzer bir akıntım oldu
Bugünde sürekli tuvalete gitme hissi duyuyorum
Doktorumu aradım hemen gel dedi
Ne olur herşey yolunda olsun kızlar çok endişeliyim

dur canım belli olmaz ki o
bak ne badireler atlatan arkadaşlar oldu burada gönlünü ferah tut
Hemen doktora git bir baksın, merak etme.
sürekli tuvalete gitme ihtiyacı zaten genel olarak bizde de var.
Sonucu da bize haber et

Günaydın
canım bu dönemlerde akıntı normal ama nişan için hiç duymadım umarım kötü bir durum yoktur güzel haberlerini bekliyoruzz

Günaydınlar..
Günaydın
Endişe etmeyin ne olur, inanıyorum ki her şey yolundadır Bizi haberdar edin sonuçtan.

Merhaba arkadaşlar Nasılsıniz haberiniz vardır belki 8 hazirandan sonrà bebek araç ve gereclerine min %20 zam gelcekmiş almayi düşünen varsa bence ertelemesin
Evet geçen hafta paylaşılmıştı ama kim haber vermişti hatırlayamadım ; bende üzerine hemen sipariş verdim, dün akşam kargo geldi. Modeli buradan paylaşıp fikir almıştım hatta.

Kızlar gümüş göğüs ucu koruyucu kapaklar için fikirlerinizi merak ediyorum yavaş yavaş anne çantasını hazırlamaya başlayacağım herkes olmazsa olmaz demiş sizler ne önerirsiniz

Birde kız bebekleri erken doğar diyebilir miyiz doğuma 12 hafta var ama içimden bir his 2 ya da 3 hafta erken doğacak gibi. Bu ara da isime karar verdik MİNEL olacak , fikirlerinizi merak ediyorum anlamı ise cennette ki inci tanesi demek

36 dan snra her an doğum beklenir ve bebeklerin yüzde 80 i 38. Haftada dogar. Araştırmalar bu yönde. Haa 40 da 42 de doğan yok mu var tabi. Genel olarak bu şekilde ama. Bnm 2 kızım da 38+2 de doğdu normal doğum ikisini de hissettiğim tarihte doğurdum Dr da az çok tahmin eder ama genelde söylemiyorlar

Valla isim konusu zor olabiliyor bizde karar veremedik orta yol buluncak bi şekilde

30+4 bıgün muyanemiz vardı kızlar 1721g olmuşuz kafa ölçüsü 32+1 ile uyumlu koca kafamı olcak benim oğlan
Hemen hemen ayniyiz canım. Benimde bugun 30+4. Haftamız ayni, bende dün gittim. 1700g civari demisti ağırlığına ama ölçümü ortalama 1 hafta önde. Hamileligimin basindan beri böyleydi zaten. Bana detaylida doktor doğum 5 Agustos dedi. Sana ne dediler?

9 Ağustos dedi doktor bana doğum hakkında bişey dedi mi size kafası büyük olursa sezeryan dedi gidişata bağlı şuan bişey diyemem dedi. Normal olır diye düşündüm hep

9 Ağustos dedi doktor bana doğum hakkında bişey dedi mi size kafası büyük olursa sezeryan dedi gidişata bağlı şuan bişey diyemem dedi. Normal olır diye düşündüm hep
Sat'a göre benimde 9 Ağustostu ama detaylidaki incelemesinden sonra 5 Ağustos dedi başka birşey demedi. Ölçüsü ve doğum ile bağlantısı hakkinda yorum yapan yok simdiye kadar. 1 hafta geri yada 1 hafta ileri onemli olmuyor bildigim kadariyla

selam kızlar birşey sorcam kaçıncı haftadasınız ve minnoşlarınız kaç kg acaba merak ettim ben 29 haftadayım 1260 gr dedi normal mi acaba bu haftada
bence normal canım,bu arada buna yazmıştım ama tekrar çıkmış alıntıda
güle güle kullanın canım
İnşallah canım inşallah sağlıklı bi şekilde zamanında alalım hepimiz kucağımıza
Amin canım
yok canım bence gayet normal usg cihaz farkından 2-3hafta oynayabiliyor bile,inşallah benim suyumda normale döner,çok sevindim sonuçların güzel çıkmasınaşimdi paşamız mı olacak kesin
bizde de aynı kaos canım bir türlü anlaşma yapamadık,isim konusu zorluyor baya ama neticede isimsiz insan yok elbet buluruz bi orta yol diyorum
Günaydın
o akıntıdan geliyor benden sürekli bazen daha kahve sulu bazen pembe sulu kıvamlı,ve ayağa kalkamıyorum bile mesane baskısından sürekli baskı hissediyorum,sende kötü düşünme şakır şakır pıhtılı kanama yaşadım ama meleğim tutundu bana,hiçbirşey olmayacak inşallh hepimiz zamanında alalım kucaklarımıza
benim kızım 40+3te doğduMinel çok güzelmiş onlamıda bi o kadar güzel,ismiyle yaşasın doğsun büyüsün prenses
30+4 bıgün muyanemiz vardı kızlar 1721g olmuşuz kafa ölçüsü 32+1 ile uyumlu koca kafamı olcak benim oğlan
maşallhgayet güzel ölçümleri büyüyor miniklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…