2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım üzme kendini doktorların ilgilenmesi iyi bir sey..İnşallah güzel sonuçlarla çıkacaksın.
inşallah ablacım içimde bi korku var iyi şeyler söylemiyolar kan akımı için ne oluyo diyorum bozukluk olunca sebebi ne diyorum herşey olabilir diyorlar ama 2 li test temizdi benim ayrıntılı usg temiz şeker yok suyum normale dönmüş bebeğin gelişimi haftasına göre uyumlu sıkıntı yok ama bu dediklerinin sebebi ne anlamadım

Günaydın
Kızlar dün gece nişana benzer bir akıntım oldu
Bugünde sürekli tuvalete gitme hissi duyuyorum
Doktorumu aradım hemen gel dedi
Ne olur herşey yolunda olsun kızlar çok endişeliyim
Belki iltihap falandır nişan değildir. Hemen öyle düşünme. Dualarımız seninle. İyi haberlerini bekliyoruz

Canım geçmiş olsun.
Sen detaylı ultrasonda yaptırmıştın halbuki . İnşallah her şey normaldir

Günaydın
Kızlar dün gece nişana benzer bir akıntım oldu
Bugünde sürekli tuvalete gitme hissi duyuyorum
Doktorumu aradım hemen gel dedi
Ne olur herşey yolunda olsun kızlar çok endişeliyim

Doktora gittiniz mi? Umarım her şey yolundadır .
Bu dönemlerde ben de çok tuvalete çıkıyorum aynı zamanda akıntım var ama normal şekilde. Nişan nasıl oluyor hiç bilmiyorum.
iyi haberlerle gelin inşallah..

Canım geçmiş olsun.
Sen detaylı ultrasonda yaptırmıştın halbuki . İnşallah her şey normaldir
Sağol canım evet yaptırmıştım 20 21 hafta arası onda da birşey çıkmamıştı diyorum ya herşeyin sonucu temiz çıktı şimdi bu neyin nesi nerden çıktı anlamadım suyum da normale dönmüş ona sevinirken kan akımı bozukluğu çıktı

Bebeğin kilosuyla ilgili ne dediler ?

Bebeğin kilosuyla ilgili ne dediler ?
hiçbir sıkıntı yok canım gelişimi haftasıyla uyumlu dediler benim de anlamadığım herşey normalse kan akımı bozukluğunun sebebi ne diyorum herşey olabilir diyorlar araştırıyolar şuan tekrar tekrar ultrason çekiyolar nst çekicekler bekliyorum bende sabahtandır hastane hastane gezip sürünüyorum

Çok şükür gelişimi falan uyumluymuş canım. Umarım yanlış bakılmıştır sen içini ferah tutmaya çalış. Güzel sonuçları bekliyoruz

İnşallah önemli bir durum yoktur, ama kontrol altında olacaksınız en azından, araştırılır bulunur. Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun. İnşallah sıkıntılı bir durum değil sadece temkinli davranmak içindir. Göz önünde tutmaları iyi yine de. İçini ferah tut lütfen

İnşallah canım şuan pek iç açıcı şeyler söylemiyolar hatta hiçbir şey söylemiyolar desem yeridir

canım çok haklısın endişelenmekte ama hiçbir şey söylememişler daha ortada kötü bir durum yok allah korusun.
hastane hastane geziyorum derken çok koşturmuyorlar değil mi seni oradan oraya?
Kendini de çok yorma, bir an önce bekliyorum gerçekten güzel haberlerini.

canım özel hastaneye mi gidiyorsun? hangi şehirde?

bi hastaneye gittim canım ordan üniversiteye sevk ettiler sabah 10.30 dan beridir hastanede ayaktayım ordan oraya koşturuyorum 5 6 defa ultrason çekildi bayağı yoruldum yani şimdi 15 dk oluyo uzanalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…