2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İki hafta ileri ya da geri olması sıkıntı değil ki hatta normal. Ölçüm lerden de olabiliyor o kadar fark. O farkı genelde doktorlarda tolere ediyor.
inşallah normaldir 28 hafta deyince ağırlıktan sonra geriden geldiğini anladım teşekkür ederim

inşallah canım teşekkür ederim içim rahatladı geriden geliyo gelişmemiş sandım ilk bebeğim de öyleydi hep 1 hafta geriden geliyo derlerdi 38+5 te 2700 doğdu çok zayıftı o yüzden biraz korkmuyor değilim inşallah bu biraz derli toplu doğar şekerim çıkmadı şükür tansiyon sorunum da yok yükselme yok da bazen düşük çıkıyo ona da doktorlar normal düşmesi sorun değil yükselmesi kötü diyorlar

Benim oğlum da 38+6 da 2430 gr doğmuştu, tedirginliğini anlıyorum minicik oluyorlar ama kontrollerde hep haftasıyla uyumlu diyorlardı bana ,2 hatta 3 haftalık geriliği bile tolere ediyorlar sanırım doktorlar, sonuçta 2500-4000gr arası normal sayılıyor. Benim de cuma kontrolüm bakalım ne kadar olmuş ama bu da küçük olur diye düşünüyorum, ben ve kardeşlerim de hep 2500 civarı doğmuşuz sağlıklı olsunlar da sonra toparlıyorlar nasılsa

Bnm kızım da 38+2 de 2800 oldu her ay 1.250 Gr aldı tosuncuk oldu snrasnda halanda maşallah iştahı iyidir. Yapı meselesi brz. 2. Kızım da yine 38+2 de doğdu 3200 ama yemez içmez seçer ablasının 2 yaşındaki kıyafetlerini giyiyor 4 yaşında şuan

Tekrar çok geçmiş olsun inşallah iyi haberler alırsın

aynen doğumdan sonra alıyorlar da işte çevrenin söylenmesi insanın canını sıkıyor zaten lohusasın duygusalsın alıngansın birde kıyas yapmaları insanı deli ediyo

Benim oğlum da doğumdan sonra alıp toparlanmıştı bayağı ama şuan hiç iştahı yok zorla yediriyorum inşallah zamanında ve sağlıklı doğarlar hayırlısı olsun bakalım

aynen doğumdan sonra alıyorlar da işte çevrenin söylenmesi insanın canını sıkıyor zaten lohusasın duygusalsın alıngansın birde kıyas yapmaları insanı deli ediyo
Ben ya bir şey olursa diye çok korkmuştum, düşük doğum ağırlıklı bebek diye hastanede ekstra dikkat ediyorlardı.hiç uyuyamıyordum her an nefesini dinliyordum. Çok şükür ne küvöze girdi, ne sarılık oldu maşallah minik ama sağlıklıydı. Gram et, yağ yoktu kemik üzeri deri Kürdan parmaklar ama çok şükür atlattık o günleri, hala kilolu değil ama yaşıtlarıyla uyumlu

Sizi tebrik ediyorum gerçekten doğum yaptıktan sonra resmen kilo vermiş olacaksınız :) hamile kaldığınız kilonun çok altına inmiş olacaksınız. Güncel kilonuz nedir acaba?Ayrıca bir günlük yediklerinizi yazar mısınız özelden vs de olabilir. Hamilelikte diyet nasıl oluyor merak ediyorum ve dua ediyorum size siz harika bir annesiniz

O çevreye hiiiç bakmayacaksın çünkü ha bire konuşacaklar. Kaç kilo doğdu? Hımm zayıfmış, hımm tombulmuş, sütün var mı, geliyo mu, yetiyo mu, uyuyo mu, gazı var mı bla bla bla bitmeyecek. Canı sağ içinde yeter deyip konuyu kapatacaksın en iyisi.

bizde de durum aynıydı banyo yaptırmaya korkardım

Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

İyi geceler kızlar. Bu isim bulma süreci beni yıpratıyor. Kızıma isim bulamıyoruz eşim eski ve siyasi isimlere taktı kafayı.Buğlem ya da Azra istiyorum eşim beğenmiyor. Sunduğum diğer isimleri de reddetti. Kendi istediği isim ise sevmediğim éski bir arkadaşımın ismi. Ne yapsam bilemedim artık

canım güzel haberlerle gelirsin inşallah

evet ilk çocukta çok yaşadım pek taktığım söylenemez ama bayanları geçtim erkeklerin söylenmesi zoruma gidiyo kayınbabam çok söylenir mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…