2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günaydın
Kızlar dün gece nişana benzer bir akıntım oldu
Bugünde sürekli tuvalete gitme hissi duyuyorum
Doktorumu aradım hemen gel dedi
Ne olur herşey yolunda olsun kızlar çok endişeliyim
İnşallah sıkıntı yoktur çok geçmiş olsun

benimde tahminin 38 de doğacak valla şimdiden sabırsızım bakalım nasıl olacak . İnşallah sizin ki gibi olur :)

benimde tahminin 38 de doğacak valla şimdiden sabırsızım bakalım nasıl olacak . İnşallah sizin ki gibi olur :)
10-15 Ağustos arası hatta ,12 su yada 13 u ağır bastı şuan yazarken, sizinkini dogacagi tarih içimden öyle geçti bu kalsın burda bakalım tutacak mı sağlıkla dogsunlar hepsi vakti zamanı gelince

En yakın benim 38 de doğarsa 15 temmuz falan ediyor Kurban bayramına denk gelmesinde 40 ı beklersek kurban bayramında doğar bizim kız hep aslan burcu olacak diye düşünüyordum o zaman yengeç de olabilir

Benim Ağustos 15 ancak sezeyan olacagım ve riskli gebelik oldugu için kilosu doldugunda en gec 38 de alıcaz nasipse yani temmuzun son haftası

Ben hala hazırlıkları tamamlamadım. Birkaç parça bir şey aldım ama yarı yarıya bile bitmiş sayılmaz. Evden taşınacağız diye erteledim hep. Bir yerleşelim öyle alırız, yıkar ütüler hazırlarım falan diye düşündüm. Bu ay sonu taşınsak yerleşsek, hazırlıkları tamamlasam doğum gelmiş olacak. En azından kafam meşgul olmuş olur diyorum.

10-15 Ağustos arası hatta ,12 su yada 13 u ağır bastı şuan yazarken, sizinkini dogacagi tarih içimden öyle geçti bu kalsın burda bakalım tutacak mı sağlıkla dogsunlar hepsi vakti zamanı gelince
ayyyy tüylerim diken diken oldu aynen kalsın bakalım inanmayacaksınız ama bende hep 10 ile 15 arası diyordum kendi kendimeee , aminnn sağlıcakla gelsin bebişlerimiz

alması hazırlaması sıkıntısını geçtim de neyi alacağını bilmemek var kafam bir milyon oluyor o yüzden ben olsam alır koyardım canım taşınınca yıkarsın paketiyle dursun

dün çekildiğim renkli ultrasonda kan akımında bozukluk çıkmış canım bugün bi daha çekildim birşey görünmüyor dedi doktor ama eski sonuçlarıma baktı profla görüştü yatış verdiler iyice araştırılacakmış çok kötü oldum moralim bozuldu cinsiyeti de şimdi öğrendim kesin erkekmiş

Yaa moralinizi bozmayın lütfenn, iyi düşünelim iyi olsun Ne güzel, araştırılsın bakılsın sonrasında da iç rahatlığıyla bekleyin kuzuyu.

allah allaah
ben hiç renkli ultrason da çektirmedim çektiren de görmedim aslında ama eğer ki önceki sonuçlarında ters bir şey yoksa canını sıkma canım yaa, zaten sonuçta doktor kontrolünde olacaksın. Hem haftamız da ilerledi gelişimsel bir sıkıntı olsa fark edilirdi diye düşünüyorum. Bak nasıl da gümbür gümbür gelcek paşa oğlun inşallah

Güzel haberler alırsınız ins

Renkli ugs dediği ayrıntılı ultrason cnm kan akışına bakılır. Normal kontrolde de bakardi bnm Dr um, her organının ayrıntısını ince ince söylerdi. Bu hepsini tek tek aciklamiyor bı sıkıntı varsa söylüyor mesel

Canım üzme kendini doktorların ilgilenmesi iyi bir sey..İnşallah güzel sonuçlarla çıkacaksın.

Yaa moralinizi bozmayın lütfenn, iyi düşünelim iyi olsun Ne güzel, araştırılsın bakılsın sonrasında da iç rahatlığıyla bekleyin kuzuyu.
İnşallah canım ya valla her geldiğimde heyecanlanarak geliyorum yeni birşey çıkıyo moralimi bozuyolar

24 haftada böbrekte büyüme kalpte parlaklık demişlerdi canım şimdi de bi daha kontrol için renkli ultrason istedi doktor dün çekildim kan akımında bozukluk dediler bugün yine çekildi birşey çıkmadı gelişimi haftasıyla uyumlu dedi doktor eski sonuçlara baktılar prof yatış istedi şimdi yine ultrason çektiler kan akımı bi hızlı çıktı bi normal çıktı kan tahlili nst falan çekilcek bakalım inşallah bi sıkıntı çıkmaz inşallah hepimizin bebeği sağlıklı bi şekilde zamanında gelir içimde bi korku var erken alacaklarmış gibime geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…