2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Beklediğim son ciciler de geldi.
Nevresim takımı düşünenler trendyolda şu an kargo ücretsiz coton box larda. 79 TL.
Şampuan, yağ ve deterjan için de temiz içerik araştırmasından sonra bunlara karar vermiştim. Sabun ve pişik kremi kaldı sadece.
Reflü yatağını ve 10lu hastane çıkışını da alırsam ben beklemeye çekilirim artık

Eklentiler

• IMG_20200603_151255.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20200603_151057.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 58
Güle güle kullansın minik :)

Bizim büyük beşiği için nevresim var da bu anne yanı için yok, zaten müslinlerle yatırırız herhalde o sıcakta, ama hazır çarşafları var mı bildiğiniz ? Hiç denk gelmedi bana.

28+ 5 de gittim . 1300 gr 39 cm di. Normal dedi.
iyiymiş canım maşallah ben 29+3 üm 1260 gr dedi boyunu bilmiyorum ama söylemedi malesef inşallah normaldir ilk bebeğim zayıf doğmuştu 38+5 te 2700 gr çok küçüktü kucağıma almaya korkuyordum inşallah bu biraz daha iyi olur

Güle güle kullanmak nasıp olsun inşallah bende nevresim almakta kararsız annem alacak Kayın validem de alır üçüncü bir takıma gerek olur mu bilmiyorum ama fiyatı iyiymiş

geçmiş olsun belki yazmışsınızdır ama görmedim, hayırdır ?

geçmiş olsun belki yazmışsınızdır ama görmedim, hayırdır ?
Teşekkür ederim 24. haftada suyun fazla bebekte sorun olabilir dediler perinatoloğa gönderdiler orda da bebeğin böbreklerinde büyüme ve kalbinde parlaklık var dendi bugün yine bakıldı da yarın sonuçları öğrencem inşallah düzelmiştir

Günaydın hanımlar,
Bananek_ Canım ben de öğretmenim ama izinler konusunda hiç bir bilgim yok . Sanırım biz doğum sonrasına bisey aktaramıyoruz.
Yaz tatilini bilr aktaranlar oluyormuş.. Onu istemiyorum zaten calışmadıgımız için ama, nerdeyse hergün canlı derslerimiz oluyor, şu günleti atabilsek keşke..

Teşekkürler
Çarşaf hakkında bilgim yok ama belki kumaşçıdan ölçüsüne göre alınıp kenarları terzide diktirilebilir. Aklıma o şekilde geliyo sadece

Güle güle kullanmak nasıp olsun inşallah bende nevresim almakta kararsız annem alacak Kayın validem de alır üçüncü bir takıma gerek olur mu bilmiyorum ama fiyatı iyiymiş
Alacaklarsa gerek yok bence. Bizde her şeyi kendimiz yaptığımız için en azından yeni bir takımı olsun dedim

selam kızlar birşey sorcam kaçıncı haftadasınız ve minnoşlarınız kaç kg acaba merak ettim ben 29 haftadayım 1260 gr dedi normal mi acaba bu haftada
31. Haftadayım, yaklaşık 1 ay önce 1100 gr dı kilomuz, ben de merak ediyorum birkaç güne kontrolm var.. İnşallah kilo boy yerindedir hepimizin bebişlerinin.

Maşallah canım,çok sağol Allah razı olsun,arada açık kahveler geliyor inşallah kanamaya dönmeztekrardan,zamanında gelsin hepsi inşallah

Alıntım yok olmuş gene geçen hafta yani 26+4te 1100 grdı,Şeymacım benimde suyuma fazla dedi perinatolog ama şimdilik üstüne düşmedi de henüz şeker yüklemeyide yaptırmadık,kanama olunca o arka planda kaldı,inşallh düzelmiştir ama genelde düzeliyor araştırdığım kadarıyla

bende bayramdan önce gittim canım 24 haftada suyun fazla demişlerdi dedim doktora baktı suyun normal bi sıkıntı yok dedi yani düzelmişti çok şükür hatta bugün renkli ultrasonda radyolog sekretere ölçümleri söyleyince sağ sol falan 0,20 mm gibi birşeyler dedi büyük ihtimalle böbrek ölçümleriydi eğer öyleyse böbrekte de düzelme olmuş çünkü o zaman 6 mm di inşallah doğru anlamışımdır ve bi sıkıntı yoktur kiloya gelince de 26+4 te 1100 gr olması çok iyi bence canım benim 29+3 1260 gr ve 28+ hafta gibi birşey dedi geriden geliyo demek ki benimki

İki hafta ileri ya da geri olması sıkıntı değil ki hatta normal. Ölçüm lerden de olabiliyor o kadar fark. O farkı genelde doktorlarda tolere ediyor.

bende 29 haftadayım şuan 1260 gr dedi birde 28 hafta gibi birşey dedi benim de geriden geliyo o zaman
Yok cnm 29 haftada normal bnmkide 29 a yakın çıkıyor onun olcumunde işte. 1 hafta 10 gün ileri geri olması çok da önemli değil, son zamanlarda aynı gününe denk geliyor. Tansiyon şeker neler yoksa çok da önemli değil bu ölçüm gün gün tutacak die kaide yok neticede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…