Allah sağlık versin inşallah canım. Gelişimi haftasıyla uyumluymus takip ederler büyük ihtimal . Anne yüreği şimdi insan herşeyi düşünür ister istemez stres yapar ama şuan moralini yüksek tutmaya çalış.
Allah sağlık versin inşallah canım. Gelişimi haftasıyla uyumluymus takip ederler büyük ihtimal . Anne yüreği şimdi insan herşeyi düşünür ister istemez stres yapar ama şuan moralini yüksek tutmaya çalış.
Sat'a göre benimde 9 Ağustostu ama detaylidaki incelemesinden sonra 5 Ağustos dedi başka birşey demedi. Ölçüsü ve doğum ile bağlantısı hakkinda yorum yapan yok simdiye kadar. 1 hafta geri yada 1 hafta ileri onemli olmuyor bildigim kadariyla
24 haftada böbrekte büyüme kalpte parlaklık demişlerdi canım şimdi de bi daha kontrol için renkli ultrason istedi doktor dün çekildim kan akımında bozukluk dediler bugün yine çekildi birşey çıkmadı gelişimi haftasıyla uyumlu dedi doktor eski sonuçlara baktılar prof yatış istedi şimdi yine ultrason çektiler kan akımı bi hızlı çıktı bi normal çıktı kan tahlili nst falan çekilcek bakalım inşallah bi sıkıntı çıkmaz inşallah hepimizin bebeği sağlıklı bi şekilde zamanında gelir içimde bi korku var erken alacaklarmış gibime geliyo
Canım bak yanlışım yoksa kordonda kan akımını sağlayan damarlar tek veya çift olabiliyormuş benim arkadaşımda da böyle bir sıkıntı çıkmıştı. Bebekte gelişim geriliği olur demişlerdi o da sürekli kontrol altında kaldı .Maşallah şimdi 6 yaşında çok zeki bir oğlu var.
2' li testin iyi şükür, Ultrasonunda güzel çıkmış. Ben inşallah sıkintili bir durum çıkmayacağını düşünüyorum .Sen de içini ferah tut ,dua et canım her şey yoluna girecek.
Çok iyi anliyorum canım seni benim de ilkin de böyleydi ne zaman bi sorun geçti desem o nefesi tam alamadan başka bisi çıkıyordu. O yuzden hamileligimi yaşayamadım gibi hep korkuyla . Sorana ne zaman yanağıma değdirdiler yüzünü o zaman o 9 ayı doğumu hepsini o an yaşadım. Ama hepsi geri de kaldı. Inşallah seninde hepsi geride kalacak
Günaydın
Kızlar dün gece nişana benzer bir akıntım oldu
Bugünde sürekli tuvalete gitme hissi duyuyorum
Doktorumu aradım hemen gel dedi
Ne olur herşey yolunda olsun kızlar çok endişeliyim
Günaydın
Kızlar dün gece nişana benzer bir akıntım oldu
Bugünde sürekli tuvalete gitme hissi duyuyorum
Doktorumu aradım hemen gel dedi
Ne olur herşey yolunda olsun kızlar çok endişeliyim
dün çekildiğim renkli ultrasonda kan akımında bozukluk çıkmış canım bugün bi daha çekildim birşey görünmüyor dedi doktor ama eski sonuçlarıma baktı profla görüştü yatış verdiler iyice araştırılacakmış çok kötü oldum moralim bozuldu cinsiyeti de şimdi öğrendim kesin erkekmiş
Cok cok gecmis olsun guzelim. İnsallah her sey guzel olacak bak yazmissin, ikili testin, detaylin guzelmis. Hem hastanede kontrol altindasin bak. Gonlunu ferah tut, istirahat etmene bak canim.
Senden de guzel haberler alacagiz Allah’in izniyle. Bak oglusun geliyor.
Canım bak yanlışım yoksa kordonda kan akımını sağlayan damarlar tek veya çift olabiliyormuş benim arkadaşımda da böyle bir sıkıntı çıkmıştı. Bebekte gelişim geriliği olur demişlerdi o da sürekli kontrol altında kaldı .Maşallah şimdi 6 yaşında çok zeki bir oğlu var.
2' li testin iyi şükür, Ultrasonunda güzel çıkmış. Ben inşallah sıkintili bir durum çıkmayacağını düşünüyorum .Sen de içini ferah tut ,dua et canım her şey yoluna girecek.
çok şükür abla gelişim geriliği yok haftasıyla uyumlu dediler az önce yine ultrason çekildi radyolog bi sıkıntı yok birşey göremedim dedi uzman doktoru arayıp bildirmişler normal sıkıntı yok demiş şuan içim çok rahatladı
çok şükür abla gelişim geriliği yok haftasıyla uyumlu dediler az önce yine ultrason çekildi radyolog bi sıkıntı yok birşey göremedim dedi uzman doktoru arayıp bildirmişler normal sıkıntı yok demiş şuan içim çok rahatladı
Cok cok gecmis olsun guzelim. İnsallah her sey guzel olacak bak yazmissin, ikili testin, detaylin guzelmis. Hem hastanede kontrol altindasin bak. Gonlunu ferah tut, istirahat etmene bak canim.
Senden de guzel haberler alacagiz Allah’in izniyle. Bak oglusun geliyor.
çok şükür ablam şuan birşey çıkmadı anlık oluyor galiba bi anda bozulup düzelebiliyo biri bozukluk görüyo biri görmüyor şuan içim rahatladı son 2 ultrasonda bi sıkıntı görmediler nst de iyi çıktı ama yatcam bu gece ara ara nst takip yapılacakmış