2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
kızlar bişey sorucam burda bir arkadaş trendyoldan emzirme sütyeni almıştı.birtanede bedava gelmişti demişti .malıda güzel demişti.ben bir siparişimi iptal ettirdim .çünkü yollamadılar.arkadaş kimse ürün görselini eklerse sevinirim.

Gozumuz aydin hadi. İnancim tamdi zaten. Bizimkiler nazire yapiyor bize, baska izahi olamaz. Bu gece iyi bir istirahat cek kendine canim. Yarin her sey cok daha guzel olacak.

ö
çok geçmiş olsun canım.banada safra kesesi görünmedi dediler 1 ay kendimi yedim.canını sıkma bazen olabiliyor böyle şey.çok geçmiş olsun
çok teşekkür ederim ❤ gerçekten insan üzülüyo ne yapacağını şaşırıyo biri iyi görüyo biri kötü görüyo aklında hep soru işareti kalıyor insanın Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Gozumuz aydin hadi. İnancim tamdi zaten. Bizimkiler nazire yapiyor bize, baska izahi olamaz. Bu gece iyi bir istirahat cek kendine canim. Yarin her sey cok daha guzel olacak.
İnşallah ablam inşallah sabah eşim cinsiyetini sorsaydın dedi de napcan cinsiyeti artık merak etmiyorum hiç gözüm yok sağlığı yerinde olsun yeter demiştim şükür şuan birşey çıkmadı cinsiyeti de öğrendim içim rahat artık

Maşallah canım bak şükür her sey yolunda paşa iyi ..artık hamileliğinin tadını çıkar

30+6 usg kafa 33+1
Ayyy severim o koca kafaları ben. Ultrason da küçük vücut koca kafaları olunca hep oğlumu koca kafalı oğlum diye seviyordum. Geçen hafta kontrole gittiğimizde Dr kafa büyüklüğüne 10 gün geride bacak boyu vs normal, günüyle uyumlu, genetik de olabilir, takibe alalım dedi. Gerçi babamızda ince uzun küçük kafalı. Umarım sorun çıkmaz bizde de. Artık küçük kafalı oğlum diye seviyorum bende.

Bugun benim de kontrolum vardi.

Allah’a sukur her sey yolunda
Bebek haftasiyla uyumlu, Miyom boyu 3 hafta oncekiyle ayni. Lutinus ise yaramis, serviks boyu ayni daha fazla kisalmamis. Kilo verdigim icin doktorum 50 gr bile yeniden sekeri bosuna vucuda vermeyelim aclik-tokluk sekerine ayni laboratuarda baktiralim dedi. Haftada 500 gr alabilirsin. Ama sende bu azim varken +3 kg ile bitireceksin gebeligi bence dedi. Adamin her cumlesi mesaj.

Bir de artik bizim icin en onemli sey tansiyon, kilo ve Ve seker takibiymis. Bana gunluk kg’yi yazmaya devam et, bundan sonra sabah ve aksam tansiyon, 3 ana ogun oncesi ve sonrasi sekerini de olcup not tut dedi. En ufak bir olumsuzlukta da bana hemen yaz dedi.

23 saat istirahat, 1 saat acik havada yurume gorevi baki...

Bir sonraki randevum 3 hafta sonra. Allah hepimizin bebeklerine saglik, bizlere de esenlik versin.

Aynen canim once saglik. Yoksa mottomuzu biliyorsun “Pipili de evlat, mecbur sevecegiz”.

Sen iyi ol kuzum, sen iyi ol ki oglun da iyi olsun. Bugun hastaneler arasi mekik dokumanin acisini dinlenerek cikar.

Maşallah canım çok mutlu oldumSen elinden geleni yapıyorsun.Ömer de mücadele ediyor
Hepinize, hepimize bol bol dua ediyorum. Burdan birbirimize sağlıklı doğum haberlerimizi vereceğiz inşallah..

Aynen canim once saglik. Yoksa mottomuzu biliyorsun “Pipili de evlat, mecbur sevecegiz”.

Sen iyi ol kuzum, sen iyi ol ki oglun da iyi olsun. Bugun hastaneler arasi mekik dokumanin acisini dinlenerek cikar. ❣
tabi abla sevilmez mi ya Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin inşallah ahh bi dinlenebilsem abla 1 odada 4 kişi yatıyoruz yanımdaki hasta çok konuşuyo hiç susmuyor hep birşeyler sorup anlatıyor başım ağrıdı

çok sevindim abla Rabbim sağlık sıhhat versin ikinize de inşallah sağsalim zamanında alırız hepimiz kucağımıza

alması hazırlaması sıkıntısını geçtim de neyi alacağını bilmemek var kafam bir milyon oluyor o yüzden ben olsam alır koyardım canım taşınınca yıkarsın paketiyle dursun

Listem var aslında. Aldıklarımı tikliyorum. Büyük birkaç şey kaldı, süt sağma makinesi ve biberon strerilize etme aleti. Diğerleri hep kıyafet vb. bakalım hallederiz inşallah.

Daha çok genetik oluyor bu durumlar bi sorun yoktur o kadar 9 ay taşıyıp babasına çekmesi dışında

Kuzum en iyisi gozlerini kapatip uyumaya calis. Uyumasan bile acma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…