2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Maşallah canım çok mutlu oldumSen elinden geleni yapıyorsun.Ömer de mücadele ediyor
Hepinize, hepimize bol bol dua ediyorum. Burdan birbirimize sağlıklı doğum haberlerimizi vereceğiz inşallah..

Sagol canimin ici İnsallah cok daha guzel gunler gorecegiz.

Canım çok mutlu oldum çok şükür istirahat derken 23 saat yatma pozisyonu mu canım yoksa ev içinde gezme oturma vs mi

Maşallah canım çok mutlu oldumSen elinden geleni yapıyorsun.Ömer de mücadele ediyor
Hepinize, hepimize bol bol dua ediyorum. Burdan birbirimize sağlıklı doğum haberlerimizi vereceğiz inşallah..
İnanır mısınız, her gece yattığımda benim de dualarımdasınız, hiçbirinizi tanımıyorum ama yoldaşsınız resmen

Sağlıkla, mutlulukla doğum haberlerinizi almayı canı gönülden diliyorum, o günleri de göreceğiz hayırlısıyla hepimiz iyi olalım karnımızdaki canlarla birlikte
İyi geceler

Aa sanırım benim o, 2 ürüne bir hediye gönderiyordu satıcı mayıs ayı boyunca. Ben emzirme atletini beğenmiştim epey sütyene nazaran.

Canım çok mutlu oldum çok şükür istirahat derken 23 saat yatma pozisyonu mu canım yoksa ev içinde gezme oturma vs mi

Sagol canim. Oturma ve yatma. 25. Haftada serviks 1 cm kadar incelince (miyom Bebegin uzerinde, dogmasi icin baski yapiyor) yercekimi etkisini kaldirmak icin dedi. Ben sadece tuvalet ve iki gunde bir aksam yemegi pisirmek icin kalkiyorum, kalan is esimde sagolsun.

Çok az kaldı annesi oğlunun kokusunu çekmek için her şeye değer miyom ların boyutu ne kadar canım

Ah canım çok duygulandım..
Bu güzel dualarına kocaman bir aminBirbirimize yaptığımız dualar kabul olurmuş..
Yoldaş olduk tabiYavrularımızın en güzel günlerini görelim inşallah.
İyi geceler tatlım

a

ya tüh kaçırdım kampanyayı canım desene.teşekkür ederim genede.
Canım ben bir heves bu ürünlerden aldım fakat fiyatına göre yani..
Kalitesi normal geldi öyle aman aman değil .Hepsinden ikişer tane aldım ama bana hediye falan göndermediler:)

Süwen'nin de ara ara kampanyaları oluyor belki şimdi devam ediyordur .Emzirme atletleri çok iyi görünüyordu istersen onada bakabilirsin. Bir alana 2. Bedavaydı yanlışım yoksa.
Ayrıca Süwen'nin çamaşırlarını kullanırım kalitelidir yani. Tavsiye ederim

Dün sıpa beni bende herkesi korkuttum
Kızlar kusura bakmayın ne olur
Size yazdığım gibi
Tuvalette gittiğinde biraz zorlandım kahverengi koyu bir akıntım oldu
Gebeliğin başından beri hiç böyle birşey olmamıştı
O gece etkilendim ama normal dedim kendimce
Birkaç google sayfasınada bakınca rahatladım
Aslında buraya yazmak istedim ama zaten herkes gergin diye düşünüp yazmadım
Sabah ağrı ve bir baskı hissi ile uyandım gerçi uyku hak getirede neyse
Saat 10 gibi doktoru aradım
Hemen gel dedi
Gittiğinde altan muayene oldum
Rahimde yumuşama var doğun gerçekleşebilir bebekte aşağıda dedi
Durdurmamız lazım hastahaneye yatışını yapıyoruz dedi
En az 3 gün yatmalısın sonra duruma göre davranırız
Buarada eşim panikle herkesi aradı
İnanılmaz bir telefon trafiği
Allahım derdime mi yanayım insanlaramı yetişeyim!
Annem ağlıyor kardeşler arıyor eltiler görümceler arkadaş eş dost kim varsa
Kuzen aradı en son
Abla dedi bulunduğun ilin üniversite hastanesine git orada işte falanca doktoru gör o seni yönlendirsin
Şimdi hemen yatış yapma
Bizde doktorumuza bizi yönlendirmesini istedik durumumla ilgili küçük bir not alıp üniversite hastahanesine gittik
Orada da altan muayene oldum
Nst ye bağlandım
Açılma yok
Sancı yok
Bebeğin kalp atışları normal
Gelişimi iyi kan değerlerim iyi şeker yok
Velhasıl herşey iyi
Dediği bebek erken gelebilirde gelmeyebilirde
Dikkat edeceksin ağır kaldırma kendini yorma cinsel ilişki yasak vs
Bir serum aldım iki ilaç rahime yerleştirdi saat gece 21 e kadar takip ediyoruz dedi doktor
Sonra taburcusun
Evdeyim çok şükür
Eğer kanama sancı bebek hareketlerinde azalma hissedersen gel dedi
Şuan sadece rahimde bir baskı ve kahve rengi bir leke dışında herşey normal gibi
O kahverengi akıntıyıda ebe açıkladı
Altan muayeneden sonra olabiliyormuş korma dedi
Şuan rahatım çok şükür :)

Canım hayırlısıyla zamanında gelsin kuzu..

Üniversite hastanesine gitmen iyi olmuş güzel yönlendirmişler.
Annenin ağlaması duygulandırdı beni aklına kimbilir neler geliyor.

O baskı hissi bu haftalarda hemen hemen bir çoğumuzda oluyor .O ilaçlar sana iyi gelecek her fırsatta yat uzan, ayaklarını yüksek bir yere koy.
Sağlıcakla kal dualarım seninle

Çook sevindim canım İnşallah son olur bu stresin

Tekrar geçmiş olsun. Çok şükür her şey yolundaymıs . Bol bol dinlenin

Gecmis olsun ins tekrarini yaşamazsin bu ara kuzular cok nazlaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…