2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

İyi atraksiyon yasatmis yalniz el kadar boyuyla. Hepimizin yuregine bir kez indirdiler bu surecte.

Neyse, gelmis gecmis olsun canim. İstirahat edip, kendini yormamasi gerekenler kervanina hosgeldin.

Rahimdeki baski bende de var ama doktor normal artik bu haftalarda dedi. Hayirlisiyla saglikla aliriz kucagimiza insallah.

Ben 7 kez seker kontrolu yapiyorum. Beni bosuna korkutmus olabilirler. Seker yuklemesi disindaki tum sonuclarim normal cikiyor. Diyet listemden memnun degilim. Ara ogunler yeterli degil epey aclik hissediyorum ve zaten ac kalmamak icin yiyorum. Kadina sabahlari muhakkak domates salata ve yumurta yerim demistim tum sabahlara bunu yazmis. Mercimek corbasini cok severim demistim her ogle yemegine bunu yazmis. Ara ogunler de kucuk bardak sut ya da meyve + iki ceviz ya da badem. Bir de kepekli ekmek iyi degil diye biliyorum. Cavdar yiyorum. Ama kadin listeye kepekli yazmis. Listedekinden ekstra seyler yiyorum yine de sonuclarim dusuk. Hatta bayilcak kadar dusuk, bazen korkuyorum da hemen atistiriyorum. Saglikli beslenmek iyidir de ac kalmak da seker kadar kotu. Bu pazartesi randevumda soylicem. Memnun degilim kesinlikle verilen listeden. Olmadi ozel diyestisyene gidicem.

kanı günde kaç kere alıyorsun canım?

3 ana ogun aclik ve tokluk istemisti dun tekrar konustum.

sabah aclik
Kahvalti + 1 saat

Oglen yemek + 1 saat
Aksam yemek + 1 saat olarak 4’e dustu canim.

bir de bugune mahsus kahvalti, kahvaltdan 1 ve 2 saat sonrasi istedi. Tabi ben bu uc olcu icin parmaklari cifter cifter deldim ve 10’a yakin test cubugu ziyan ettim. Ama ogrendim

Kızlar şöyle bir okudum herkesin durumunun iyi olmasına sevindim isimleri alıntılayamadım Teknoloji özürlü ben ben de kontrole gittim bugün yolundaymış her şey, kızımın suratını yarım da olsa görebildim hem eli hem ayağıyla kapatmıştı yüzünü, ışık düzgün değilse poz vermiyor hanımefendi çıktı alamadık yazıcı tamire gitmiş.babası yine göremedi, sanırım doğuma ancak görebilecek

Canım yanlış yönlendirmek istemem ama ana öğunlerde ölçmen daha iyi benim doktorum öyle söyledi her öğünde ölçme dedi .Çünkü gerçekten çok az yiyorsun .

Mesela ben 1 dilim organik tam buğday ekmeği yiyince benim değerim 140 civarı oluyor.O yüzden ekmeği tamamen bıraktım.

Biraz daha dişimizi sıkacağız az kaldı canım.

Sabah uyandığımda, kahvaltından 1 saat sonra, öğle yemeğinden önce ve bir saat sonra, akşam yemeğinden önce ve bir saat sonra ve uyumadan önce ölçüyorum. toplamda 7 kez ölçüyorum. buna rağmen ortalama açlık 68 oluyor tokluk 112 çıkıyor. başım ağrıyor açlıktan. iyi bir diyette hep tok olursun az az bol bol yersin. anlamadım ki bir bildikleri vardır inşallah

çok geçmiş olsun, devlet hastanesinde mi dediler bu yorumu ? İyi olmuş ikinci bir doktora gitmen. Çünkü bazen devlette aceleyle yorum yapabiliyorlat

Diyetisyen verdiyse vardır bir bildigi,ben de tansiyondan dolayı diyet yapıyorum daha doğrusu sağlıklı besleniyorum diyelim,kilo almamam lazım,diyetisyene gitmedim,kendim dikkat ediyorum hem tokum tüm gün hem de tansiyon şeker iyi maşallah.Ben ekmegi tamamen kestim,onun yerine porsiyonlarimi büyüttüm,aynı zamanda börek,çörek,tatlı,pilav hiç bir şey yemiyorum,karbonhidrat olarak sadece bol yesillikli kısır yiyorum onun da bir zararı olmaz.Bem bu şekilde beslenmenin çok faydasini gördüm,karatay usulü istersen araştır,emin ol faydası var zararı yok.

Başlarda ben de öyledim hatta birde eşimde deniyordum öğunlerden sonra :) artik ögünlerden sonra kendi gelip parmagini uzatiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…