2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Geçmiş olsun. Sağlıkla vaktinde gelsin acele etmesin. Ama ben bebeğe hiç toz konduramıyorum. Kanamalarımı bile o yapmıyor plesanta yapıyor diyorum.

Kıyamam ben onlara. Hiç laf söyletmiyorum bebişlere onlar yapmıyor .

M Mirune açlık düşük ama tokluk normal. 120 altı olması güzel. açlıklarını yükseltmek için meyve ara öğün lazım. yani karbonhidat olması lazım. sana ara öğün yağ cinsi yazmışlar o düşürüyor gibi. doymak için bol yeşillikli kısır tavsiye ederim :) ulasimiz ekmek tam buğday çavdar değilse yükseltiyor doğru.gerçek tam çavdar buğday piyasada çok az. marketlerdekiler fırınlardakiler yarı yarıya beyaz un içeriyor

bizim kız 2 günde çok büyüdü sanki karnım devasa geliyor ama kilo alımım yok. hareket de ediyor ama karnım ağrıyo öğlene doğru sanki pilim bitiyor. pek bişi yapamıyorum. hastane çantamı artık hazırlamam lazım ama enerjim yok.

Bende hazırlıycam bakalım. Yıkama ütü yerleştirme tamam. Ama yavaştan valize koyulcakları önce kafamda oturtup hazırlamam lazım bakalım. Fermuarlı poşetler var ya onlara takım takım koyarım diye düşünüyorum. Bezleri flnda öyle kategori kategori.

Ya da poşette durmasın sonuçta poşet sağlıksız diye. Müslinlerle bohça gbi mi yapsam daha mı sağlıklı olur.

Ya da poşette durmasın sonuçta poşet sağlıksız diye. Müslinlerle bohça gbi mi yapsam daha mı sağlıklı olur.
ben alamadım ya fermuarlı birşey evde şeffaf ambalaj poşeti var onlara koysam olmaz mı? bir de kaç bez koysak?

ben alamadım ya fermuarlı birşey evde şeffaf ambalaj poşeti var onlara koysam olmaz mı? bir de kaç bez koysak?
Ben kızımda 10 koymuştum . Tabşkide yetmedi nette öyle yazıyor diye koymuştum. İlk günler em kaka yapıorlar ben 30 tane koyacağım 2 gece kalacağız zaten hastanede yeter sanırım o kadar.

Tabi, takibini onların istediği gibi yapman daha sağlıklı ..Muhtemelen bu sonuçlara göre karar verip belki ondan sonra ölçümleri azaltırlar.

Aç kalmamaya çalış canım. Öğünlerine sağlıklı eklemeler yaparak hem tok kalırsın hemm de değerlerin çok az yükselir. Önemli olan 140 ı geçmemen zaten. Tokluğun çok yüksek değil.

Yine de sen için nasıl rahat ediyorsa öyle devam et ..Sağlık diliyorum canım benim

Çok haklısın canım..Ekmeğin içinde az da olsa buğday varsa olmuyormuş deneyimleyerek öğrenmiş oldum.
Sağlıklı çavdar ekmeğini de bulmak zor.

Artık böyle devam edeceğim yapacak bir şey yok.

Ben de dün yıkadım kıyafetleri. İnş bi ara ütüleyip çantayı hazırlıcam. En azından hastaneye götüreceklerimi ütülesem diyorum.

Ben kızımda 10 koymuştum . Tabşkide yetmedi nette öyle yazıyor diye koymuştum. İlk günler em kaka yapıorlar ben 30 tane koyacağım 2 gece kalacağız zaten hastanede yeter sanırım o kadar.
2 gece yatırıyorlar mı hastanede? Hala İzmir'de aileleri almıyorlarmış hastaneye ama 1 gece yatırıyorlar.

hastanedeki uygulamayı ben de merak etmiyor değilim ben tek eşimi alsalar yeter modundayım. devlet değil özelde doğum düşünmeme rağmen süreçten bihaberim. çok yatırmazlar herhalde bana bırakırlarsa eve giderim en erken ne zaman gidebilirsem. doğumu düşündüğüm hastanede de bulunduğum ilde de vakalar çok fazla.

Çok fazla söylenti var açıkçası. Eşi almıyorlar. ! gece bile yatırmıyorlar diye söylemler vardı hep. Yarın bi arkadaşım sezaryen olacak. Ona sordum. Eşi alıyorlarmış. 1 gece de yatırıyorlarmış. Duruma göre 2 gece de olabilir tabi bilmiyorum. Ama bi arayıp sorun olmadı doğum yapacağınız hastane belli ise.

Bizim doğum zamanımıza kadar değişebilir de gerçi. Muayeneye geçen ay eşi almıyorlardı ama şuan alıyorlarmış sanırım. Önümüzdeki hafta gideceğim kontrole. O zaman göreceğiz artık.

Ben 2 sinde de 1 gece yattım normal dogumdu özel hastanede. Sez. Farklı olur mu bilmem. Doğum sabah saatlerinde oldu ertesi sabah çıktık. Bana kalsa akşam da çıkardım ama sabah kontrol yapıp cikarcaz dediler

A101 de sleepy nin organik pamuklu ıslak mendilleri vardı. Söyleyen oldu mu bilmiyorum. 4,95 TL/Adet. Ben onlardan aldım.

Dün görümcem devlette doğum yaptı (sez.) Yanında 1 kişi kalmasına izin vermişler 2 kişilik odada kalmışlar toplam 4 kişi yani. Bgn cikardilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…