2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benimde kanamam başladı ve tekrardan hastaneye yatışım yapıldı bugün kızlar,bebeğimde sorun yok çok şükür,previa totalis olduğum için kanamalı geçiyor hamileliğim
Üzülme lütfen bebeğin iyi olsun da bu günler çabuk geçer inşallah az kaldı dualarımız seninle

çok geçmiş olsun. inşallah güzel haberlerle cıkacaksın hastaneden. Bebeğine de zamannda kavusacaksın
Geçmiş olsun canım
Sen de İzmir deydin dimi, hangi hastanede yatıyorsun.
Bebiş de sen de sağlıkla kavuşacaksınız inşallah
geçmiş olsun canım. bebek rahat olsun iyi olsun da biz kanamaya da razıyız.
Çok geçmişler olsunn, hemenceceik atlatırsın inşallah ☹
Geçmiş olsun canım inşallah kanaman durur
çok geçmişler olsun.
Üzülme lütfen bebeğin iyi olsun da bu günler çabuk geçer inşallah az kaldı dualarımız seninle
Çok sağolun kızlar Allahın izniyle atlatıcam inşallah,Allaha emanet meleklerimiz inşallahdikkat edin kendinize

Benimde kanamam başladı ve tekrardan hastaneye yatışım yapıldı bugün kızlar,bebeğimde sorun yok çok şükür,previa totalis olduğum için kanamalı geçiyor hamileliğim
Çok geçmiş olsun. İnşallah bunu da Sağlıkla atlatacaksınız.

Bnde de oldu kızlar travazol krem kilkandim bı de fırıl vermişti. Antibiyotik kullanmıştım gece kasintidan uyuyamiyordum Dr antibiyotigin mantar yapabileceğini söyledi. Fitil ve kremi kullanınca rahatladım. Bı de ben hindistan cevizi yağı sürüyorum göbeğime göğsüme falan o da yaralara iltihaba vs iyi geliyormuş onu da kullanmıştım. 2 gün krem kullandıktan srna hindirstan cevizi yağı sürdüm geçti varsa deneyin isterseniz

Bnde de oldu kızlar travazol krem kilkandim bı de fırıl vermişti. Antibiyotik kullanmıştım gece kasintidan uyuyamiyordum Dr antibiyotigin mantar yapabileceğini söyledi. Fitil ve kremi kullanınca rahatladım. Bı de ben hindistan cevizi yağı sürüyorum göbeğime göğsüme falan o da yaralara iltihaba vs iyi geliyormuş onu da kullanmıştım. 2 gün krem kullandıktan srna hindirstan cevizi yağı sürdüm geçti varsa deneyin isterseniz
[/QUOTE]
Beninde el bileklerimde egzama çıktı hamilelik tetikliyormuş bir dolu krem denedim fayda etmedi hindistan cevizi yağı onada fayda eder mi acaba canım

Benim de var akıntım. Erken doğum riski de olduğu için değişik bir akıntı yoğun ve yağlı gibi. Doktor normal dedi
Çok geçiş olsun canım. İnşallah bir an önce durur kanamam sağlıkla eve dönersin. Ben de yattım hastaneye 1 hafta kalacağım ilaçlarla durdurmaya çalışıyorlar. Rabbim sağlıkla kucağımıza alıp evimize götürmeyi nasip etsin yavrularımızı

Arkadaşlar merhaba, 29+5 günlük hamileyim. Nerdeyse 1.5 aydır tüm vücudumda kaşıntı var. gece uyku haram oldu bana. benim gibi şikayetleri olan var mı?

Arkadaşlar merhaba, 29+5 günlük hamileyim. Nerdeyse 1.5 aydır tüm vücudumda kaşıntı var. gece uyku haram oldu bana. benim gibi şikayetleri olan var mı?
Ben de bir kaç sayfa önce yazmıştım,benim daha önce ürtiker vardı ya o azdı ya da karaciğer enzimlerim yükseldi yine siz eğer daha önce baktirmadiysaniz muhakkak karaciğer enzimlerinize alt ve ast baktırın,vitaminlerden yükselebiliyor,ben demire ara verince o değerler düşmüştü,bilemiyorum belki yeniden yükseldi

Beninde el bileklerimde egzama çıktı hamilelik tetikliyormuş bir dolu krem denedim fayda etmedi hindistan cevizi yağı onada fayda eder mi acaba canım
[/QUOTE]
Bı dene canım zarari yok neticede

İlk hamileliğimde bnde öyleydim hicbisey çıkmadı testlerde filan, cildiye gittim vs Dr nemlendirici losyon verdi zeytinyağı vs surebilirsin dedi. Gece uykuda ayaklarımı kanatiyordm kasimaktan artk. Hergun banyo yapardim ben, Dr mümkün olduğu kadar az banyo yapmamı ve sürekli vücudumu nemli tutmami söylemişti. Doğuma kadar çektim ama, 15-20. Haftalarda baslamisti

yok canım üzülmüyorum sağlıklı olsun da gerisi önemli değil sadece biraz az gibi geldi kafama takıldı

Kızlar hafta sonu ebebekte 50tl alışverişe kargo bedava.

Ebebek bakarken bir soru geldi aklıma.

Ben geçenlerde philips avent gögüs kalkanı aldım. Birde gögüs ucu koruyucu var, ebebek’te lansinoh marka var ve indirimde. Anlamadıgım konu: gögüs kalkanı ve gögüs Ucu koruyucu, ikisinide almak lazımmı ? Görevleri farklı mı ? Ne işe yararlar ?

Ayrıca daha öncesinde birde gögüs ucu kremi almıştım, ama daha hiç kullanmadım. Bunun diger ikisinden farkı ne ?

ilk gebelik tecrübesizliği ? Kısaca bu 3 ürünü biri anlatabilirmi , kafam karıştı :)

Bir sorum daha var. Sterilizatör aldıysak, ayrıca biberon temizleme fırçasına ihtiyaç varmı ? Yani biberonu önce fırça ile temizleyip sonra mı sterilizatöre koyuyoruz yoksa biberonu sterilizatöre koyacaksak fırçaya gerek yokmu ?

Canım valla hadi sen de ilk gebelik, benim ikinci ama bende bilmiyorum, hiç kullanmadım oğlumda göğüs kremi dışında bişey.

Krem sürmek dışında kendi sütümü sürüp geçmiştim.
Ama mucizevi ise yarayan urunlerse bilenler söylesin de alalım ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…