çok geçmişler olsun.Benimde kanamam başladı ve tekrardan hastaneye yatışım yapıldı bugün kızlar,bebeğimde sorun yok çok şükür,previa totalis olduğum için kanamalı geçiyor hamileliğim
Üzülme lütfen bebeğin iyi olsun da bu günler çabuk geçer inşallah az kaldı dualarımız seninleBenimde kanamam başladı ve tekrardan hastaneye yatışım yapıldı bugün kızlar,bebeğimde sorun yok çok şükür,previa totalis olduğum için kanamalı geçiyor hamileliğim
Sizin ikizleriniz mi varBen kızlarımda ilk haftalarda ebebekteki alt silme pamuğunu kullandım. Sonrasında içeriği sadece pamuk su olan ıslak mendil kullandım. Sleppy natural şu an bu içerikte. Ben de onu alıcam.
çok geçmiş olsun. inşallah güzel haberlerle cıkacaksın hastaneden. Bebeğine de zamannda kavusacaksın
Geçmiş olsun canım
Sen de İzmir deydin dimi, hangi hastanede yatıyorsun.
Bebiş de sen de sağlıkla kavuşacaksınız inşallah
geçmiş olsun canım. bebek rahat olsun iyi olsun da biz kanamaya da razıyız.
Çok geçmişler olsunn, hemenceceik atlatırsın inşallah ☹
Geçmiş olsun canım inşallah kanaman durur
çok geçmişler olsun.
Çok sağolun kızlar Allahın izniyle atlatıcam inşallah,Allaha emanet meleklerimiz inşallahÜzülme lütfen bebeğin iyi olsun da bu günler çabuk geçer inşallah az kaldı dualarımız seninle
Hayır iki kızım var. 3.ye hamileyimSizin ikizleriniz mi var
Çok geçmiş olsun. İnşallah bunu da Sağlıkla atlatacaksınız.Benimde kanamam başladı ve tekrardan hastaneye yatışım yapıldı bugün kızlar,bebeğimde sorun yok çok şükür,previa totalis olduğum için kanamalı geçiyor hamileliğim
Bnde de oldu kızlar travazol krem kilkandim bı de fırıl vermişti. Antibiyotik kullanmıştım gece kasintidan uyuyamiyordum Dr antibiyotigin mantar yapabileceğini söyledi. Fitil ve kremi kullanınca rahatladım. Bı de ben hindistan cevizi yağı sürüyorum göbeğime göğsüme falan o da yaralara iltihaba vs iyi geliyormuş onu da kullanmıştım. 2 gün krem kullandıktan srna hindirstan cevizi yağı sürdüm geçti varsa deneyin isterseniz
Beninde el bileklerimde egzama çıktı hamilelik tetikliyormuş bir dolu krem denedim fayda etmedi hindistan cevizi yağı onada fayda eder mi acaba canımBnde de oldu kızlar travazol krem kilkandim bı de fırıl vermişti. Antibiyotik kullanmıştım gece kasintidan uyuyamiyordum Dr antibiyotigin mantar yapabileceğini söyledi. Fitil ve kremi kullanınca rahatladım. Bı de ben hindistan cevizi yağı sürüyorum göbeğime göğsüme falan o da yaralara iltihaba vs iyi geliyormuş onu da kullanmıştım. 2 gün krem kullandıktan srna hindirstan cevizi yağı sürdüm geçti varsa deneyin isterseniz
Çok sağol canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun. İnşallah bunu da Sağlıkla atlatacaksınız.
Benim de var akıntım. Erken doğum riski de olduğu için değişik bir akıntı yoğun ve yağlı gibi. Doktor normal dediKızlar benim ciddi akıntı problemim varBaşka hiçbir şikayetim olmadığı için idrara bakılmadı geçen hafta. Ama yine de 6 günlük bir fitil verdi doktor, kullandım bitti hala devam ediyor.
Benzer durumu yaşayan var mı? Çok affedersiniz ama kuru çamaşırla gezemiyorum resmen, delireceğim
Çok geçiş olsun canım. İnşallah bir an önce durur kanamam sağlıkla eve dönersin. Ben de yattım hastaneye 1 hafta kalacağım ilaçlarla durdurmaya çalışıyorlar. Rabbim sağlıkla kucağımıza alıp evimize götürmeyi nasip etsin yavrularımızıBenimde kanamam başladı ve tekrardan hastaneye yatışım yapıldı bugün kızlar,bebeğimde sorun yok çok şükür,previa totalis olduğum için kanamalı geçiyor hamileliğim
Ben de bir kaç sayfa önce yazmıştım,benim daha önce ürtiker vardı ya o azdı ya da karaciğer enzimlerim yükseldi yineArkadaşlar merhaba, 29+5 günlük hamileyim. Nerdeyse 1.5 aydır tüm vücudumda kaşıntı var. gece uyku haram oldu bana. benim gibi şikayetleri olan var mı?
Bnde de oldu kızlar travazol krem kilkandim bı de fırıl vermişti. Antibiyotik kullanmıştım gece kasintidan uyuyamiyordum Dr antibiyotigin mantar yapabileceğini söyledi. Fitil ve kremi kullanınca rahatladım. Bı de ben hindistan cevizi yağı sürüyorum göbeğime göğsüme falan o da yaralara iltihaba vs iyi geliyormuş onu da kullanmıştım. 2 gün krem kullandıktan srna hindirstan cevizi yağı sürdüm geçti varsa deneyin isterseniz
İlk hamileliğimde bnde öyleydim hicbisey çıkmadı testlerde filan, cildiye gittim vs Dr nemlendirici losyon verdi zeytinyağı vs surebilirsin dedi. Gece uykuda ayaklarımı kanatiyordm kasimaktan artk. Hergun banyo yapardim ben, Dr mümkün olduğu kadar az banyo yapmamı ve sürekli vücudumu nemli tutmami söylemişti. Doğuma kadar çektim ama, 15-20. Haftalarda baslamistiArkadaşlar merhaba, 29+5 günlük hamileyim. Nerdeyse 1.5 aydır tüm vücudumda kaşıntı var. gece uyku haram oldu bana. benim gibi şikayetleri olan var mı?
yok canım üzülmüyorum sağlıklı olsun da gerisi önemli değil sadece biraz az gibi geldi kafama takıldıCanım benim sen niye kendini üzüyorsun 1 hafta geri 1hafta ileri önemi yok zaten yüzde yüz tutmuyor ölçüler benim ilk oğlumda son ultrasonda 3650 idi kilosu ama 3500 doğdu zaten sapma olabileceği ultrason kağidinda da yazıyor
Geçmiş olsun canımBenimde kanamam başladı ve tekrardan hastaneye yatışım yapıldı bugün kızlar,bebeğimde sorun yok çok şükür,previa totalis olduğum için kanamalı geçiyor hamileliğim
Canım valla hadi sen de ilk gebelik, benim ikinci ama bende bilmiyorum, hiç kullanmadım oğlumda göğüs kremi dışında bişey.Kızlar hafta sonu ebebekte 50tl alışverişe kargo bedava.
Ebebek bakarken bir soru geldi aklıma.
Ben geçenlerde philips avent gögüs kalkanı aldım. Birde gögüs ucu koruyucu var, ebebek’te lansinoh marka var ve indirimde. Anlamadıgım konu: gögüs kalkanı ve gögüs Ucu koruyucu, ikisinide almak lazımmı ? Görevleri farklı mı ? Ne işe yararlar ?
Ayrıca daha öncesinde birde gögüs ucu kremi almıştım, ama daha hiç kullanmadım. Bunun diger ikisinden farkı ne ?
ilk gebelik tecrübesizliği ? Kısaca bu 3 ürünü biri anlatabilirmi , kafam karıştı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?