Kızlar benim ciddi akıntı problemim var Başka hiçbir şikayetim olmadığı için idrara bakılmadı geçen hafta. Ama yine de 6 günlük bir fitil verdi doktor, kullandım bitti hala devam ediyor.
Benzer durumu yaşayan var mı? Çok affedersiniz ama kuru çamaşırla gezemiyorum resmen, delireceğim
Benim en başından beri akıntım var ve hiç bitmiyor:) renksiz ve kokusuz olduğu sürece problem olmadığı için sık sık çamaşır değiştirerek idare ediyorum
Canım benim sen niye kendini üzüyorsun 1 hafta geri 1hafta ileri önemi yok zaten yüzde yüz tutmuyor ölçüler benim ilk oğlumda son ultrasonda 3650 idi kilosu ama 3500 doğdu zaten sapma olabileceği ultrason kağidinda da yazıyor
Ay bende de olmadı daha ama herkes bu haftalar çatlarsın diyor karnın mı çatladı. Ben de üzülürdüm ama sonuçta biz elimizden geleni yapıyoruz. Kalanı biraz da genetik.
Canım oğlumda öyleydim, sürekli kaşıntı akıntıyla geçmişti 9 ayım.
Hatta o kadar ki, suyum geldiğinde bile akıntı sanmıştım
Sükür ki doğum yaptıktan sonra bu yana bir daha hiç olmadım.
Bol kefir içmeye çalış canım, ev sirkesi Gibi gıdalar destekliyormus bünyeyi ☺
bende aynı durumdayım akıntıyla beraber fena bi kaşıntı var özellikle yatağa girince uzanınca başlıyo gece hiç uyuyamıyorum kaşıntı yüzünden bende şuan fitil kullanıyorum inşallah iyi gelir de rahatlatır
Ay bende de olmadı daha ama herkes bu haftalar çatlarsın diyor karnın mı çatladı. Ben de üzülürdüm ama sonuçta biz elimizden geleni yapıyoruz. Kalanı biraz da genetik.
Biraz bebekle de alakalı sanırım. Arkadaşım doğum yaptı 2900 bebek. Hiç çatlamadi ama 3800 falan doğursam çatlardım cok gerilmisti karnim diyo mesela. Ben de surekli krem
Suruyorm. Farkli farkli. Ama kremlerin cok ise yarayacagini da dusunmuyorum acikcasi sadece sonradan keske surseydim
Belki catlamazdim
Die dusunmek istemiyorum
1haftayı geriden saymıyorlar genelde kendini üzme canım sağlıklıysa sorun olmaz,et,yumurta ceviz badem fındık süt ürünlerine ağırlık ver,yetişir annesi hiç üzülme
Benimde kanamam başladı ve tekrardan hastaneye yatışım yapıldı bugün kızlar,bebeğimde sorun yok çok şükür,previa totalis olduğum için kanamalı geçiyor hamileliğim
Benimde kanamam başladı ve tekrardan hastaneye yatışım yapıldı bugün kızlar,bebeğimde sorun yok çok şükür,previa totalis olduğum için kanamalı geçiyor hamileliğim