2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benim en başından beri akıntım var ve hiç bitmiyor:) renksiz ve kokusuz olduğu sürece problem olmadığı için sık sık çamaşır değiştirerek idare ediyorum

yaa sizin de geriden mi geliyodu benim o ölçümlerin altında 31+4 31+6 görünüyo haftası
Canım benim sen niye kendini üzüyorsun 1 hafta geri 1hafta ileri önemi yok zaten yüzde yüz tutmuyor ölçüler benim ilk oğlumda son ultrasonda 3650 idi kilosu ama 3500 doğdu zaten sapma olabileceği ultrason kağidinda da yazıyor

8 ay boyunca catlak olamadı bugun fark ettim kı çatlak olmuş o kadar krem sürdüm faydası bu kadarmış

8 ay boyunca catlak olamadı bugun fark ettim kı çatlak olmuş o kadar krem sürdüm faydası bu kadarmış
Ay bende de olmadı daha ama herkes bu haftalar çatlarsın diyor karnın mı çatladı. Ben de üzülürdüm ama sonuçta biz elimizden geleni yapıyoruz. Kalanı biraz da genetik.

Aa buna etkisi olacağını hiç düşünmezdim :) Şişe şişe kefirim var evde sürekli mayalayıp süzüp bırakıyorum, unutuyorum içmeyi.
Bu akşam kefirleyim

Kaşıntı yok bende, eminim ikisi bir arada baya fenadır İnşallah fitil çare olur size.

Aa buna etkisi olacağını hiç düşünmezdim :) Şişe şişe kefirim var evde sürekli mayalayıp süzüp bırakıyorum, unutuyorum içmeyi.
Bu akşam kefirleyim
Ben cok çektiğim için biliyorum canım ☺
Hatta ek olarak bana prebiyotik verdikleri çok olurdu

Çatlaklar son ay oluyor zaten olacaksa da en iyi kremi kullan yine oluyor
Sabah akşam krem sürdüm ona rağmen catlak olmuş
Ay bende de olmadı daha ama herkes bu haftalar çatlarsın diyor karnın mı çatladı. Ben de üzülürdüm ama sonuçta biz elimizden geleni yapıyoruz. Kalanı biraz da genetik.
Evet karnımın alt tarafın 2 catlak olmuş inşallah coğalmaz genetik kesinlikle ben cok dikkat ettım ama oluyormuş

Sabah akşam krem sürdüm ona rağmen catlak olmuş

Evet karnımın alt tarafın 2 catlak olmuş inşallah coğalmaz genetik kesinlikle ben cok dikkat ettım ama oluyormuş
Biraz bebekle de alakalı sanırım. Arkadaşım doğum yaptı 2900 bebek. Hiç çatlamadi ama 3800 falan doğursam çatlardım cok gerilmisti karnim diyo mesela. Ben de surekli krem
Suruyorm. Farkli farkli. Ama kremlerin cok ise yarayacagini da dusunmuyorum acikcasi sadece sonradan keske surseydim
Belki catlamazdim
Die dusunmek istemiyorum

sağol canım ay inşallah ya ama normalde 32+4 ama o değerlerin altında 31+6 falan yazıyo 1 haftaya yakın geri galiba
1haftayı geriden saymıyorlar genelde kendini üzme canım sağlıklıysa sorun olmaz,et,yumurta ceviz badem fındık süt ürünlerine ağırlık ver,yetişir annesi hiç üzülme
Kızlar şimdi geldik eve, 31+5 deyiz, 1730 Gr 41 cm olmuş minnoş kız ☺
Geçen hafta 1500 Gr di.
Gayet iyi kilo almış bir hafta da dedi Dr.

Tekrar üç hafta sonra gidicem, 35. hafta da nst ye de giricez.
gözünaydın canım maşallah kızımıza
Kızlar özellikle akşamları kaşıntınız oluyor mu?benim bacaklarım ayaklarım kasiniyor bir kaç sene önce ürtiker vardı,acaba o mu azdı tekrardan
canım benim olmuyor sadece göğüsüm kaşınıyor bu aralar,dr sorsan aslında kaşıntı önemli çünkü,çok geçmiş olsun

Benimde kanamam başladı ve tekrardan hastaneye yatışım yapıldı bugün kızlar,bebeğimde sorun yok çok şükür,previa totalis olduğum için kanamalı geçiyor hamileliğim
Çok geçmiş olsun canım,bu defa da bir şey olmadan çıkacaksın insallah,hem minnosunda iyiymiş

Benimde kanamam başladı ve tekrardan hastaneye yatışım yapıldı bugün kızlar,bebeğimde sorun yok çok şükür,previa totalis olduğum için kanamalı geçiyor hamileliğim
çok geçmiş olsun. inşallah güzel haberlerle cıkacaksın hastaneden. Bebeğine de zamannda kavusacaksın

Geçmiş olsun canım
Sen de İzmir deydin dimi, hangi hastanede yatıyorsun.
Bebiş de sen de sağlıkla kavuşacaksınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…