AnladımHayır iki kızım var. 3.ye hamileyim
hemde çok fena inşallah hepimize iyi gelir de kalan zamanlarımız rahat geçerKaşıntı yok bende, eminim ikisi bir arada baya fenadırİnşallah fitil çare olur size.
çok çok geçmiş olsun canım ya inşallah biran önce sağlıklı bi şekilde çıkarsın hastaneden bebeğini de zamanında sağsalim alırsın kucağınaBenimde kanamam başladı ve tekrardan hastaneye yatışım yapıldı bugün kızlar,bebeğimde sorun yok çok şükür,previa totalis olduğum için kanamalı geçiyor hamileliğim
Benim her zamanki sorunum. Günlük çamaşır değiştiririm. Günlük ped kullanmayı ve kokulu tuvalet kağıdını bıraktım acaba onlar mı sebep oluyor diye. Gebeliğin ilk zamanı mantar var dediler, kaşıntı da vardı. Bir tane fitil verdi kullandım, kaşıntı geçti ama akıntı devam.Kızlar benim ciddi akıntı problemim varBaşka hiçbir şikayetim olmadığı için idrara bakılmadı geçen hafta. Ama yine de 6 günlük bir fitil verdi doktor, kullandım bitti hala devam ediyor.
Benzer durumu yaşayan var mı? Çok affedersiniz ama kuru çamaşırla gezemiyorum resmen, delireceğim
Benim ve eşimin anne ve babalarımızın ismi ayni. Kızıma annelerimizin ismini koyduk tâbi isteyerek koydukBir de büyükler yaşarken adlarını koymak bana daha sacma geliyor,hadi yıllar önce ölmüştür,adı da güzeldir bir ihtimal koyulur yani ama yasarlerken sırf egolarını tatmin etmek icin de dedenin babaanne ve ya ananne ismi koyulmaz bence.
Ablam üçüncüye hamile şuan,iki oğlu vardı üçüncü de oğlan olacak,iki isimli bir ismi de babasının ismi olacak☺ yani dedenin ismini koymaktansa babanın ismi daha mantıklı
Aa nasıl denk gelmis öyleBenim ve eşimin anne ve babalarımızın ismi ayni. Kızıma annelerimizin ismini koyduk tâbi isteyerek koyduk
Çok geçmiş olsunBenimde kanamam başladı ve tekrardan hastaneye yatışım yapıldı bugün kızlar,bebeğimde sorun yok çok şükür,previa totalis olduğum için kanamalı geçiyor hamileliğim
Kalkan ve gögüs ucu koruyucuyu kullandımKızlar hafta sonu ebebekte 50tl alışverişe kargo bedava.
Ebebek bakarken bir soru geldi aklıma.
Ben geçenlerde philips avent gögüs kalkanı aldım. Birde gögüs ucu koruyucu var, ebebek’te lansinoh marka var ve indirimde. Anlamadıgım konu: gögüs kalkanı ve gögüs Ucu koruyucu, ikisinide almak lazımmı ? Görevleri farklı mı ? Ne işe yararlar ?
Ayrıca daha öncesinde birde gögüs ucu kremi almıştım, ama daha hiç kullanmadım. Bunun diger ikisinden farkı ne ?
ilk gebelik tecrübesizliği ? Kısaca bu 3 ürünü biri anlatabilirmi , kafam karıştı :)
Süt ya da mama birikintisini yıkamak için bence gerekli fırça. Bu arada seneler önce aventin fırçasını aldım hala taş gibi tavsiye ederimBir sorum daha var. Sterilizatör aldıysak, ayrıca biberon temizleme fırçasına ihtiyaç varmı ? Yani biberonu önce fırça ile temizleyip sonra mı sterilizatöre koyuyoruz yoksa biberonu sterilizatöre koyacaksak fırçaya gerek yokmu ?
Ay ne güzel denk gelmiş. Denk gelip isimler de güzel olsaydı ben de koyardımBenim ve eşimin anne ve babalarımızın ismi ayni. Kızıma annelerimizin ismini koyduk tâbi isteyerek koyduk
Fırçayla deterjan temizliği yapıp sonra sterilizatöre koymak lazım :) bende oyle aldımBir sorum daha var. Sterilizatör aldıysak, ayrıca biberon temizleme fırçasına ihtiyaç varmı ? Yani biberonu önce fırça ile temizleyip sonra mı sterilizatöre koyuyoruz yoksa biberonu sterilizatöre koyacaksak fırçaya gerek yokmu ?
canım sanada çok geçmiş olsun kanama mı oluyordun Allah şifa versin inşallah,sağsalim kavuşalımBenim de var akıntım. Erken doğum riski de olduğu için değişik bir akıntı yoğun ve yağlı gibi. Doktor normal dedi
Çok geçiş olsun canım. İnşallah bir an önce durur kanamam sağlıkla eve dönersin. Ben de yattım hastaneye 1 hafta kalacağım ilaçlarla durdurmaya çalışıyorlar. Rabbim sağlıkla kucağımıza alıp evimize götürmeyi nasip etsin yavrularımızı
Geçmiş olsun canım
çok çok geçmiş olsun canım ya inşallah biran önce sağlıklı bi şekilde çıkarsın hastaneden bebeğini de zamanında sağsalim alırsın kucağına
Çok geçmiş olsun
Çok sağolun kızlar,hayırlısıyla hepimiz zamanında kucaklarımıza alalım bebeklerimizi
Kalkan ve gögüs ucu koruyucuyu kullandım
Kalkan; gögüsün ıslak kalmasını önleyerek hava alıp yara oluşmamasını ve yara varsa çabuk iyileşmesini sağlıyor. Ayrıca bazı kalkanlar süt de biriktiriyor.
Göğüs koruyucu; meme başı küçük olan ve yanlış emzirmeden kaynaklı meme ucu yara oluşmuş annelerin tercih ettiği bir ürün. Takıp bebeği öyle emziriyorsun.
Süt ya da mama birikintisini yıkamak için bence gerekli fırça. Bu arada seneler önce aventin fırçasını aldım hala taş gibi tavsiye ederim
Ay ne güzel denk gelmiş. Denk gelip isimler de güzel olsaydı ben de koyardım ☺
Bı dene canım zarari yok neticedeBeninde el bileklerimde egzama çıktı hamilelik tetikliyormuş bir dolu krem denedim fayda etmedi hindistan cevizi yağı onada fayda eder mi acaba canım
Merhaba kaç haftaliksiniz göremiyorum ama ben 32 yim ve kremi günde bir kere meme uçlarına sürmeye başladım. Çünkü kaşınıyor ve sızlıyordu bunu giderdi. Hiç şikayeti olmayana da doğumdan en az birkaç hafta önce kullanmaya başlamayı tavsiye ediyor tecrübeli olanlar. Bebek emmeye başladığında çatlakları inlesin diye. Lansinoh aldıysan organik bir marka silmeden de emzirebiliyorsun ama be silerim muhtemelen. Yani benim de ilk ama sanırım düzen şu olacak kremi sür steril ettiğin avent kalkanı tak iki saat sonra emzir yine steril ettiğin kalkanı tak. Gün içinde ihtiyaç duyarsan çok kuruyor kaşınıyor sizliyorsa bence ikinci kere de surebilirsin kremi. O bahsettiğin meme ucuna takılıp emzirilen şeyi kullanmamaya çalış bebeğin tenine temas etsin zaten gerek olacağını düşünmüyorum. Meme ucunu ağzına kahverengi kısmı iyi yerleştirir ve düzenli olarak meme boşaltımi yaparsan hiç sorun olmaz diyorlar.birde gögüs ucu kremini sorsam ? Bunu ne zaman kullanıyoruz ? Lansinoh almıştım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?