2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Slm kızlar bayadır giremiyorum buraya ev taşıdım baya zor ve uzun bi süreçti. Nasıl gidiyor hamilelikler görüşmeyeli umarım bebişlerde sizde çok iyisinizdir. Kızlar benimde 4-5 gündür karnımda sertleşme toplanma kasılma başladı. Doktorumu aradım Adalat Crono 30mg diye bir ilaç verdi. Karnını gevşetecek sabah akşam iç dedi. Fakat benim yüksek tansiyonum yok aksine çok düşük. Doktorda çok rahatsız ederse ilaç sadece akşamları al dedi. Sizce düşük tansiyonlu olmama rağmen bu ilacı içmem doğrumu. Kafam çok karıştı ne yapacağımı şaşırdım bi fikri olan varmı bu konuyla ilgili

Cook şaşırdım canım, Adalat ne alaka.
Ben de romatoid artrit var, ilaç kullandığım dönemde verirdi Dr bunu.
Kasılma deyince genelde magnezyum verir Dr lar.
Elbet Dr iyisini bilir de ben olsam danisirdim sanırım bir Dr a daha.

Aynı o sertlesmeler bende de vardi nst ye girdim o sertlesmeler sancı çıktı magnezyum zaten kullanıyorum doktor magnezyuma devam et bol su iç haftaya tekrar gel sakın doğurma dedi sanki benim elimde

Yoruldugumuz an bu sertlesmeler başlıyor galiba ben hamile kalmadan daha az iş yüküm vardı şimdi şu lanet virüsden dolayı orayı sil burayı yıka eve meyve almaya korkuyorum artık yikayana kadar canım çıkıyor ama bu aralar artık yavaşlamaya karar verdim hız kesmeden hamile değilmiş gibi devam ediyordum

Bilmiyorumki canım. Doktor yüksek tansiyondan oluyor genelde dedi. Bende tansiyonum çok düşük benim dedim o zaman sadece 1 tane iç dedi. Perşembe kontrolüm var o güne kadar kullan dedi.

Aynı o sertlesmeler bende de vardi nst ye girdim o sertlesmeler sancı çıktı magnezyum zaten kullanıyorum doktor magnezyuma devam et bol su iç haftaya tekrar gel sakın doğurma dedi sanki benim elimde
Benim doktorum magnezyum vermedi bana. Decavit diye bi hap verdi bu yeterli dedi. Çok halsizlik baş dönmesi oluyodu. Kanım çok düşük çıktı ferplex kan şurubu verdi sabah akşam içiyorum.

Canım benim iş yapmaktan değil zaten hareket halindeyken olmuyor. Gece yattığımda çok oluuor canım o kadar çok acıyorki yataktan fırlıyorum. Gezinince rahatlıyorum. Benim oğlan bide tersmiş acaba dönmeyemi çalışıyo ondanmı oluyo anlamış değilim.

Decavit vutamin zaten canım
Evet biliyorum canım işte ekstradan magnezyum calsiyum vermedi. İlk hamileliğimde tablet ve toz olarak vermişti suya katılandan. Bunda decavit verdi sadece. Hatta sordum şimdilik bunun içindekiler yeterli ilerde bakarız dedi.

Ben o ilacı 18 yaşlarındayken kullanmıştım damarsal bir sorun için. Damarları rahatlatıcı bir ilaç sanırım. Benim de tansiyonum her zaman düşüktür. 9/5 - 9/6 normal tansiyonum bu şekilde. Ama kullanmıştım sorun olmamıştı.

Kızlar, benim de bebek son iki gündür çok hareketlenince karnımda hafif ağrılı kasılmalar oldu. Bebek sanki itiyor gibi... normal mi böyle olması. Son 2-3 saattir durgunlaştı, karnımda kasılmalar da bitti.

benim karnım hep gergin gibi karın çeperimde kasıklarımda bir acıma var hep. inşallah herşey yolundadır

Kızlar, benim de bebek son iki gündür çok hareketlenince karnımda hafif ağrılı kasılmalar oldu. Bebek sanki itiyor gibi... normal mi böyle olması. Son 2-3 saattir durgunlaştı, karnımda kasılmalar da bitti.
Canım zaten tekmeleri değil o itmeleri mahvediyor, tam mesajını okurken çok canımı acıttı.
Normal bence o kadar harekete kasılma da olur ağrı da.
Bende de oluyor.

Ben hala ne marka biberonve ateş ölçer alcam karar veremedim

Evet biliyorum canım işte ekstradan magnezyum calsiyum ver
Ben hala ne marka biberonve ateş ölçer alcam karar veremedim
Canım ben ilk oglumda biberon kullanmadım hic ama Philips aventi çok duyuyordum ates ölçer de braun kulaktan kullanıyorum 6 yıldır cok memnunum digerlerine göre biraz fazla ölçüyor ama onu bildiğin için sıkıntı olmuyor bu uzaktan olcenlere ben güvenmiyorum alnında başka çıkıyor boynunda başka bir öneri olsun sana sen kendin bilirsin

Normal doğum yapmayı çok istiyordum ama benim oğlan koca kafalı 9.25 olmuş çapı doktorum kesin bir şey diyemiyorum 39 da çatına falan bi bakalım dedi kafa çapı hafta ilerledikçe yavaşlayabiliyor mu 10 a yaklaştı sıpam

Canım benim ogluma da iki Dr da kafası büyük, koca kafalı falan demislerdi.
Dr unun normal doğum yanlisi olduğunudan eminsen dinle tabi ☺

Ama ben inan o büyük kafalı dedikleri oğlanı normal doğurdum.
Bir portakaldan daha büyük değildi, hatta bence çok minikti

Yani malesef özeliklle ozeldeki Dr lar randevu verip sezaryene yönlendirmek için de böyle diyebiliyorlar

Elbette hepsi öyle değil.
Sonuçta hangi şekilde olursa olsun sağlıkla gelmesi bebisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…