2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Geçmiş olsun canım ben de Nidicard diye bir ilaç kullanıyorum tansiyonum en fazla 11 e 6 gelir. Rahim kasılmasını azaltmak için veriyorlar. Bana doktor kontrolünde 3 saatte bir veriliyor şimdi çok şükür durdu gibi kasılmalarım.
Bende ilkinde dr browns biberon ikincide avent ve nuk kullandım. 3. Ye lansinoh un biberonunu aldım. Yorumları güzeldi. Ateş ölçer 9 sene önce Braun aldım hala taş gibi

Benım de 32 de 8 civarı idi 34 de yine o civarda kaldı9 olmadı daha belkı böyle yavaş gider normal doğum yaparım ama 10 gecerse normal olmaz demişti doktor
Onlardan almam zaten de braun da cok pahalı ya almaya değiyor mu

nedense braun'un pek beğenmiyorum hiçbir şeyini.... çok reklam yapıyorlar gibi geliyor.
Ben aşağıdaki modeli aldım .... ( MBP69SN Akıllı Kulaktan Ateş Ölçer 5534 )

Ben memnunum canım 6 senedir sorunsuz kullandım evet fiyatları biraz abartılı bu salgından dolayı da artış olmuş galiba

Aynen ben de öyleyim zaten titizdim bu virüs iyice çileden çıkarttı beni. Yaz temizliğindeyim ve yalnızım burada temizlikçide tutamıyorum salgından dolayı sancılarım olmaya başladı

Ayni ilac banada verildi progestan fitille beraber bnmde tansiyonum 10 6 çıkıyor tansiyonuma hic bakmadm doktor verirken acikladi ztn tansiyon hapi diye geçer ama bunu dahiliye degil kadindogum uzmanlari kullanir eczanede sasirmyn doktor bize tansiyon hapi verdi diye izni boyle almışlar ben odesin diye tansiyon gircem burdan dedi

Aynen ben de öyleyim zaten titizdim bu virüs iyice çileden çıkarttı beni. Yaz temizliğindeyim ve yalnızım burada temizlikçide tutamıyorum salgından dolayı sancılarım olmaya başladı
Yorma kendini canım ben akıllandım artık benim annem yakınımda ama onuda çağırmıyorum bizden ona hastalık felan bulaşır farketmeden diye kendi kendime uğraşıp duruyordum artık bıraktım

Bunları ne için kullanıyorsunuz acaba? Ben anneme mesane pedi aldım malesef işe yaramadı sızdırdı. bunlar idrar kaçıranlar için kullanışlı olur mu?
Lohusalık dönemindeki kanamalar için depend kilot demiştim, idrar kaçıranlar için etkisini bilemiyorum maalesef

Günaydın, gece yine 2-3 gibi uyuyabildim. Sabah ise 8’de ayaktayım Şimdiden uykusuzluk başladı bakalım neler olacak Herkese harika bir pazar diliyorum. İki hafta içinde bende bekliyorum yavaş yavaş başlar güzel haberler. Kalp atışı duyuldu mu, kese göründü mü den nerelere geldik, çok şükür

Sıcaklardan hiç uyunmuyor artık, pencereyi de açamıyorum geceleri oğlan hep üzerini açıyor diye.gün içinde de yaramaz oğlum uyutmuyor, o uyurken uyucam diyorum cimcime kız tekmeleriyle uyutmuyor2 yıldır uykular haramdı bi iki üç yıl daha devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…