2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar merhaba, chicco’dan anne yanı beşiği almıştım geçen ay. Yatak Boyutları 50cmx80cm
Buna uygun alez ve çarşafı almak istiyorum. Bu boyutlarda bulamadım internette . Siz aldıysanız nereden aldınız ?

benimde kızım ekim doğumlu o zamanlar dıyodum çok sıcak fln beterin beteri dedikleri bu olsa gerek doğum ağustosa kaldı
Neyse ben iyi tarafından bakarsam bildiğim tecrübe ettiğim mevsim en azindan
Bebeğin sıcak da doğması da zor, hamileligin son aylarının sıcaklara kalması da..

Benim oğlan sarilikti mesela, bir de havanın sıcağı baygın uyurdu, çok çok zordu.
Çocuğu soyup yıkardik, bir an bile uyanmazdi, Dr emzir derdi..
Gözü kapalı çocuğa mama meme vermeye çalışırdim..

İnşallah sarılık yaşamayız hiç birimiz.
İnşallah tek derdimiz sıcaklara kalmaları olur

amin amin inş.sabrın sonu selamet.. bi yöndende şanslıyız hava sıcak hergun yıkarız çarçabuk büyür miniklerimizz

Kızlar tansiyon aleti almaya gerek var mı benimki muayenelerde ölçülüyor sadece

Günde kaç kez sürüyorsunuz
Ben akşam yatarken sürüyorum sadece şimdilik. Zaten acı yanma falan yok bende ama sür dediler diye başladım. Arada kantaron yağı sürüyorum ya da hindistan cevizi yağı. Zeytinyağı da iyi diyolar ama karışık gidiyorum şimdilik

Kızlar tansiyon aleti almaya gerek var mı benimki muayenelerde ölçülüyor sadece

benim hayatım boyunca tansiyon sorunum olmadı çok şükür ama evde tansiyon aleti var, sabah akşam kontrol ediyorum, içim rahat ediyor. bence alabiliyorsnaız alın, size ailenize çevrenize gerekebilir hayatınızın her döneminde.

İlk dogumumda cok zorluk cekmistim hep kanardı emzirirken o dönemde bir günde toparlamıştı lansinoh bende başlayayım bu geceden itibaren öyleyse yaklaşık 1ayım kaldı zaten

Doğumdan sonrasi için buzluğa biseyler hazırlıyor musunuz.
Bende iki çocuk olacak malum, yardıma gelecek kimse de yok.
Eşim yıllık izin kullanabilir ama her duruma hazırlıklı olmak lazım, kullanamazsa diye şimdiden fasulye, bezelye, soğan, mercimek, fasulye, nohut vs doldurdum.
Hatta oğlum seviyor diye kurabiye ve puaca da koydum.

Dut şerbeti de yapmıştım ama geçen gece ansızın canım isteyince onu şimdiden içtik

Daha sarma ve börek de sarıp koyayım diyorum.
Oğlum da hep dışarıdan yemek yemiştim, yine aynısını yasamayim diye tedbir alıyorum

koydum koymam mı 2-3 aydır bunu düşünüyorum. kışın limon portakal koydum limonata için. eşimle hamile halimle yorula yorula yaprak sardım ama düzgün yaprak pek yoktu piyasada. börek koydum. vişne çıkınca vişne koymak istiyorum. hazır yemek olsun diye biber doldurdum koydum. bakla, bezelye var. doğumdan sonra şeker hastalığım biter diye düşünerek eve pasta börek çörek bişiler yaptırtmak niyetindeyim. Ezogelin çorba var az onu doğumdan sonraya değilde şimdi de lazım olur diye koydum. Bir de Lahmacun dondurucam az. onu da doğumdan önce yerim yemek yapmaya enerjim kalmadıkça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…