2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ayy ben çok şanslıyım desenize. Annemle aynı apartmanda oturuyorum. Hiç yemek derdim yok Allah’a şükür. Anam pişiricek biz yicez. Zaten ben kendime gelene kadar bende kalır geceleri. Sonrada yemeği yapıp bize getirir beraber yeriz. Allah yalnız doğum yapacaklara yardım etsin gerçekten çok zor.

Ne güzel canım, Allah daim etsin.
Benim annemde çok yakın 10 dk uzağımda, ama kendi basimizayiz işte.
Eşim yapar, buzluk da idare eder, sağlık olsun, kimseye güvenerek yapmadık

Dondurucuya hic bir sey koymadım daha bir gün kardeşim annem gelir sarma börek falan yapar koydururum valla bu sıcakta zor çalışıyorum birde dolap derdine düşemedin yaz ya sebze meyve bol taze yeriz kışlık içinde annem yapar bana

36. haftada hala çalışıyorsan daha ne olsun canım.
Yemek yapmaktan çok daha zor.
Niye hala izne cikmadin.

Aynn bile bile riske atmaz tabikide

Tek tek alıntılayamadım ama kendinizi çok yormayın, evimize zaten çok kalabalık kişiler gelmeyecek...
ki gelseler de evin tozu alınmış ve süpürülmüş silinmişse yeter yani o da bebeğin sağlığı için gelecek misafir için değil...
Bırakın da camlar pis kalsın nolcak....

Sağlığımızdan önemli değil ya...

MC06 bende uzun süre bulamamıştım açıkçası çok dantelli olan pijamalardan hoşlanmadığım için, penti de bu yönde güzel pijamalar var. ayrıca Suwen'de de iyi pijamalar var.. Bunu almıştım bende...

Sabah yaziyordum sonra bir yogunluk oldu is yerinde yazamamisim resmen

36. haftada hala çalışıyorsan daha ne olsun canım.
Yemek yapmaktan çok daha zor.
Niye hala izne cikmadin.
Şuan 35+1 deyım 13 Temmuz da 37 oluyorum evden çalışıyorum diye idare ederim sandım da zorlanıyorum sıcak olunca 10 gun daha idare etmem lazım amabu gidişle zor

Başlamam lazım o zaman, ilk dogumumda acemiydim ilk zamanlar sıkıntı cekmiştim göğüslerde.. Şimdi önlem almak şart..
Ben bi kac gün sürdüm ama. Bıraktım ben de süt gibi akıntı vardı kremi sürünce artık hic akmıyor kesildi doğum dasütümü keser diye biraktım doktoragidince sorcam

Joker de avent ürünlerinde %30 indirim varmış bu gece için almayı düşünen varsa bilginiz olsun kızlar

Kızlar merhaba, sıcaklar çok etkiledi beni sürekli yatış modundayım ve hiçbir şey yapamıyorum. Gün içinde zaten işteyim eve gelince aşırı yorgun oluyorum ve hiçbir iş yapamıyorum. Ne valiz hazırladım ne çanta..
Yarın doktor kontrolümüz var bakalım gelişimimiz nasılmış çok merak ediyorum doğrusu

Şuan 35+1 deyım 13 Temmuz da 37 oluyorum evden çalışıyorum diye idare ederim sandım da zorlanıyorum sıcak olunca 10 gun daha idare etmem lazım amabu gidişle zor
Hemen hemen ayniyiz canim benim de 37. Hafta 16 Temmuzda raporum basliyor simdi calissam mi bilemiyordum 36. Hafta kapatsam mi diye... aklima geldi de 15 temmuz zaten tatil o hafta 2 gun calismis olacagim mantikli geldi aslinda

Hemen hemen ayniyiz canim benim de 37. Hafta 16 Temmuzda raporum basliyor simdi calissam mi bilemiyordum 36. Hafta kapatsam mi diye... aklima geldi de 15 temmuz zaten tatil o hafta 2 gun calismis olacagim mantikli geldi aslinda
Evet senın kı mantıklı bende bu hafta yı bitirip bırakmayı düşünmeye başladım evde calışmasam zaten coktan bırakmıştım dayanamazsın 36 da bırakmakta mantıklı

Bütün gögüsemi sürüyorsunuz yoksa meme başına mı sadece ?

Bende sizinle aynıyım ama dönüşte bir gün bile fazla geçirsem kardır diye kendimi motive etmeye çalışıyorum. Benimde 16 Temmuz’da başlıyor raporum. O zamana kadar Allah hepimize güç versin

Evet senın kı mantıklı bende bu hafta yı bitirip bırakmayı düşünmeye başladım evde calışmasam zaten coktan bırakmıştım dayanamazsın 36 da bırakmakta mantıklı
Yaa evet evet bende evden calisiyorum onu yazmayi unutmusum... ben de evden calismasam sanirim 32. Haftada birakirdim :/ bu sicaklarda hazirlanmak bile zor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…