2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Arkadaşlar merhaba, 29+5 günlük hamileyim. Nerdeyse 1.5 aydır tüm vücudumda kaşıntı var. gece uyku haram oldu bana. benim gibi şikayetleri olan var mı?
Bu kaşıntılar karaciğer enzimlerinde kaynaklanıyor ast alt değerleri olmasi lazım kan tahlili yaptirinca ortaya çıkar vücudunuzu nemlendirmek iyi gelir.

Merhabalar kızlar cocuklara ve kendimize yatak almak istiyoruz rahat yumusacik oh bee nasıl da dinlenmisim kalkinca dedirten yatak önerilerinizi bekliyorum :)

Kızlar el ve ayaklarim sismeye başladı aksam ve geceleri daha cok hissettiriyor kendini ne yapabilirim?

Yaa evet evet bende evden calisiyorum onu yazmayi unutmusum... ben de evden calismasam sanirim 32. Haftada birakirdim :/ bu sicaklarda hazirlanmak bile zor cunku

Benim evden calisma firsatim vardi. Aptal gibi zor oluyo takimla hareket etmek ben ofise gidecegim diye tutturdum Tebrik ediyorum kendimi. Eve geldigimde hemen yatiyorum adim atmaya halim olmuyor. Az kaldi diye diye motive etmeye calisiyorum kendimi. Son 9 gun, 7 mesai gunu

Gunaydin
Ayak sismesindem bahsetmissiniz, sanirim ben de yasiyorum. Ama şöyle, yataktan kalktigimda ilk birkac dakika adim atarken ayak tabanlarim aciyor, zor yuruyorum. Sonra kendiliginden geciyor.

Sıcaklarda yoruyor, doktora gidip geldiğim gün bende geldikten sonra mesaiyi zor bitiyorum...

bir yanım 16 Temmuz'da bırak diyor zaten sadece 3 çalışma günü farkedecek, bir yanımda 9 Temmuz'da...

Günaydınn Ahtapot Anne benim de sabah uyandığımda özellikle ellerim ayaklarım sismiş oluyor. Hatta avuçlarım kapanmıyor
Aynen 2 saat icinde ellerim normale dönüyor da ayaklarımı firsatim olursa yukari kaldiriyorum avuçlarım kapanmiyor kendimi obez gibi hissediyorum gatip bir duygu. Ödem nedir bilmezdim 11 kilo falan aldım bundan sonrakiler ödem olacak anlaşılan

Sabahları biraz soğuk su da tutmak iyi gelmez mi acaba

Günaydınlaar
Merhabalar kızlar cocuklara ve kendimize yatak almak istiyoruz rahat yumusacik oh bee nasıl da dinlenmisim kalkinca dedirten yatak önerilerinizi bekliyorum :)

Bizim yatak yatsan therapist, 4 sene önce aldık aşırı memnunuz :) Ama yataktan beklenti herkes için farklı olabilir.
Bebişe de yataş miniko aldık, buradan da tavsiye almıştım

Selam doktordan geldik teyzeleri oğlumun başı hala önde gidiyor çıktı vermediği için net bilmiyorum değerleri ama kilosu 2100 olmuş. Biraz yuvarlama bir rakam söyledi ama sanki, alt değerim biraz tümsek çıktı takip edilecek ayagimdaki şişlikleri de bu değere göre degerlendirecekmis. Demek ki odemin de gebelik zehirlenmesi ile bağlantısı abiliyor diye düşündüm tansiyonum normal inşallah sorun çikmaz sonuçları bekliyorum. İki hafta sonra tekrar çağırdı sonuçlar normalse.bu arada Diş çıkartiyorum galiba ya napicam ben açıldı mı disciler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…