2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Çok uzun bir süredir yazamıyorum hepimiz inş sağlık ve zamanın da bebeklerimizi kucağımıza alırız inş geçtiğimiz pazar günü piknikte 10 yaşındaki oğluma araba çarptı ve ölümden döndü şimdi çok iyi Allah bize bağışladı onu o anki korku stres anlatılamaz kimseye yaşatmasın rabbim evlat acısını benim size sormak istediğim o anki stresim korkum bebeğimi etkilemiş olabilir mi doktora gitmedim oğlumu bırakamıyorum tek tesellim hareket ediyor diyorum kendime

Allah analı babalı büyütsün çok hayırlı olsun. Herşey yolundadır inşallah, neden erken oldu

Çok geçmiş olsun canım en çok korktuğun şey Allah bağışlamış. Şimdi nasıl durumu ? Bebeğin hareketi iyiyse telaş yapma bence ama Yinede kontrole git bende hissetmiştir sonuçta. Çok geçmiş olsun

Tebrik ederim
Sürekli aklımdaydın
İlk nazar boncuğu ağustos annelerinin
Sağlıkla büyüsün yavru
Bebeğin durumu nasıl yanında mı?

Son düzenleme:
çok şükür iyi dikişleri ezikleri falan var olsun onlar hepsi geçer

Çok çok geçmiş olsun verilmiş sadaksnız vsrmış rabbim evlat scısıyla sınamasın bi kontrole gitsen ii olur bence

Çok çok geçmiş olsun
Büyük ihtimalle küçüğün birşeyi yoktur
Sıradışı birşey hissederseniz
Zaman kaybetmeyin ama

Allah analı babalı büyütsün, darısı bizlerin başına.

Günaydınkızlar, mjların bir kısmını okuyabildim, hastanede olan durumu kritik olan arkadaslar varmış, Allah yardımcınız olsun. SAGLIKLA atlatırsınız inşallah.. Benim risk durumum da devam ediyor, 28 temmuz a gün verdi dr, o zamana kadar dikkatli olmam gerekiyormuş, ne kadardursa kar, Allah ım hepsini korusun..

Gözün aydın olsun Rabbim hayırlı sağlıklı evlat eylesin inşallah. Hoşgeldin Cem bebek

Kurutma makinesi hava alması gereken bir alet olduğu için kapaklı dolaplara koyulmuyor demişti bize servis. Ben 6 yıldır kullanıyorum bir evin kesinlikle temel ihtiyacı Alerjik bir yapım var ve kullandığım zamandan beri ev tozu ve akarı yaklaşık %90 Azaldı
Üst üste monte ederken çamaşır makinesine kurutmanın tam oturacağı bir parça vidalıyorlar. Bu bir çerçeve gibi birşey. Sonra kurutmayı üstüne oturtuyorlar ki devrilme olmasın. Birde önemli bir nokta çamaşır makinenizin markası neyse kurutma makinesinide aynı marka veya aynı gruptan bakın çünkü farklı olunca üstüne monte etmiyoruz demişlerdi bize Örneğin benim çam. Mak. Profilo kurutma siemens. Aynı grubun ürünleri olduğu için üstüne kurdular. Aksi durumda üste kurdurmada ısrarcı olunursa iki makineninde garantisinin devre dışı kalacağı ve bir devrilme durumunda sorumluluğun tamamen bizde olacağını söylemişlerdi.

Oyy büyük geçmiş olsun, evet şimdi çocuğu bırakıp kadın doğumada gidemezsin . Allah korumuştur harekette ediyor diyorsun. Allahın izniyle bişey olmamıştır inş rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın.

Doğumlar başladı bile sağlıklı olsunlarda varsın erken olsun ulasimiz tebrik ederim sağlıkla büyüsün inşallah darısı bizlere.
Ozlemarda02 Allah yardımcınız olsun beterinden korusun inşallah
BeratBatuhanMeva sizi de erken almaları gibi bir durum var mı valla hazırlıkları bitirmek şartmış. Bizde düştük dünya derdine ev alma taşıma falan derken oğluşu bir anda unuttuk sanki daha çok vakit varmış gibi

Çalışan anneler, özellikle özel sektör, ücretsiz izin alacak mısınız doğum izni sonrasında? Şimdiden konuşmalı mı konuşmamalı mı kararsız kaldım ben :/

canım ben almayacağım için konuşmadım açıkçası
bakalım 4 ay nasıl idare edecekler o bile bir sıkıntı

oy canım benim Allah korumuş yavrunu çok büyük geçmiş olsun yaa.
İyi mi peki şimdi yavrun nasıl? yürüyebiliyor mu, hareketleri iyi mi?
eğer hareketlendiyse yanında biri varsa bi doktora git canım yine de, gidip gelmen çok uzun sürüyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…