2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Gözünüz aydın Sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah

Gözünüz aydın,Allah hayırlı evlat etsin inşallah

Çok geçmiş olsun,verilmiş sadakaniz varmış,Allah bir daha evlatla imtihan etmesin.
Bebeğin hareketleri iyiyse merak etmeyin bir şey olmamıştır

bugün biraz yürümeye başladı ayağında dikiş olduğu için biraz zorlanıyor buna da çok şükür hepsi geçer var annemlerle aynı binada oturuyorum zaten ama oğlum hiç bir yere gitmemi istemiyor olmadı bi iki gün daha bekleyip öyle giderim

Günaydınn. Benim de dün 2-3 kere kasılmam olmustu. Bugun de sabahtan beri gaz sancisi kramp giriyor kasiklarima. Sanki gaz sancisi gibi de.

Allah analı babalı büyütsün canım saglikla inşallah. Gözünüz aydın, hayırlı evlat olsn

Çok geçmiş olsn, Allah size bağışlamış oğlunuzu bebeğin de biseyi yoktur ama yine de bı gidin Dr a içiniz rahatlasin

ulasimiz Allah analı babalı büyütsün canım, hayırlı bir evlat olur inşallah...
üzücü anlar geçti şimdi anın tadını çıkarmak gerek
Ozlemarda02 çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş, bebişin hareketleri iyise genelde bir sıkıntı yoktur diye düşünüyorum ama yine de doktoruna danışman ve olayı anlatman iyi olur...

gidemiyorsan bile arayamaz mısın?

Canım benşm banyo geniş yan yana kullanıyorum. Çamaşır makinesi ve kurutma farklı markayı o yüzden üst üste koyamadık. Çamaşır makinesi bozulunca kurutma ile aynı marka aldım ilerde üst üste koydururum diye.
Büyük oğlum alerjik doktor kesinlikle evde çamaşır kurutmayacaksınız dedi diye almıştık. Elim ayağım oldu evin tozu azaldı. Ben herkese tavsiye ediyorum.
Bende 1 saat uyumadım bugün normalde de zorlaniyordum ama stres mahvetti beni. Ne olucak belli de değil.
Canım çok geçmiş olsun bu 3. Ler çok aceleci. Haftamız aynı benim de erken doğum riski var. 30. Haftada başladı benim ilk duyduğumda çok üzüldüm ama çok şükür 34 haftalık oldular organ gelişimleri tamamlandı belki sadece solunuma hazır değiller. O yüzden üzme kendini stres yapınca daha da zorlaşıyor süreç. Rabbim sağlıkla vakti zamanı geldiğinde kucağımıza almayı nasip etsin.

Canım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın. Bence bebekte birşey yoktur ama sen yine de bir git için rahat etsin

Kızlar kordon kanı saklatma konusunda ne düşünüyorsunuz? Maliyetli diyorlar fiyat bilgisi alan var mı aramızda?

Çoook şaşırdım. İnşallah ikiniz de iyisinizdir. Demek ki vakti gelmiş kuzunun dayanamamış annesine kavuşmak için. Sağlıkla mutlulukla büyümek nasip olsun.

Çok geçmiş olsun. Bir sıkıntı olsaydı 1-2 gün içinde belli ederdi bence. Rabbim ikisini de korusun.

Günaydınn. Benim de dün 2-3 kere kasılmam olmustu. Bugun de sabahtan beri gaz sancisi kramp giriyor kasiklarima. Sanki gaz sancisi gibi de.
Saniyelik girip çıkıyor gibi iki günde 2 defa ya oldu ya olmadı gibi. yarın yine kontroldeyiz. beni de arkadaşlar gibi alırlar mı ki ne olacağı da hiç belli değil arkadaşlardan anladığım.

[/QUOTE]

Zor günleriniz için geçmişler olsun ve de gözünüz aydın diyorum, mutlu, sağlıklı, huzurlu bir ömrü olsun bebeğiniziin sizlerle beraber

Çok çook geçmiş olsun Allah bağışlamış..
Bebeğiniz elbette hissetmiştir ama iyidir annesi. Zaten hareketleriyle size iyi olduğunu hissettiriyormuş. Yinede içinizin rahatlaması için fırsat bulabilirseniz doktora gözükün

Yaa çok sevindim Allah analı babalı büyütsün. Bende seni göremiyorum bayadır neden girip yazmıyorsun diye merak etmiştim. Rabbim güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin inşallah

Çok geçmiş olsun canım. Allah düşmanımı bile evlat acısıyla sınamasın. Eğer bebeğe birşey olsaydı ilk olay anında korku ve telaşta belli ederdi. Çok şükür bi sıkıntı yok diyorsun. Sancın yada hareketlerinde azalma olursa doktora görün Rabbim oğluna şifa versin. Bebeğinide sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Allah analı babalı büyütsün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…