Gözünüz aydınİyi geceler öncelikle canlar, Ben bebeğime 6Temmuzda şükür kavuştum.
35. haftamdaydım..
Biraz üzücü, biraz zorlu bir yolculuktu benim için..
Dilerim hepiniz sağlıkla, zamanında bebeklerinize kavuşursunuz
Güzel haberlerinizi burdan okumayı çok isterim. Sağlıcakla kalınız..
Gözünüz aydın,Allah hayırlı evlat etsin inşallahİyi geceler öncelikle canlar, Ben bebeğime 6Temmuzda şükür kavuştum.
35. haftamdaydım..
Çok geçmiş olsun,verilmiş sadakaniz varmış,Allah bir daha evlatla imtihan etmesin.Çok uzun bir süredir yazamıyorum hepimiz inş sağlık ve zamanın da bebeklerimizi kucağımıza alırız inş geçtiğimiz pazar günü piknikte 10 yaşındaki oğluma araba çarptı ve ölümden döndü şimdi çok iyi Allah bize bağışladı onu o anki korku stres anlatılamaz kimseye yaşatmasın rabbim evlat acısını benim size sormak istediğim o anki stresim korkum bebeğimi etkilemiş olabilir mi doktora gitmedim oğlumu bırakamıyorum tek tesellim hareket ediyor diyorum kendime
aminnnOyy büyük geçmiş olsun, evet şimdi çocuğu bırakıp kadın doğumada gidemezsin . Allah korumuştur harekette ediyor diyorsun. Allahın izniyle bişey olmamıştır inşrabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın.
amin çok teşekkür ediyorum hareket ediyor o içimi biraz rahatlatıyor zatenÇok geçmiş olsun,verilmiş sadakaniz varmış,Allah bir daha evlatla imtihan etmesin.
Bebeğin hareketleri iyiyse merak etmeyin bir şey olmamıştır
bugün biraz yürümeye başladı ayağında dikiş olduğu için biraz zorlanıyor buna da çok şükür hepsi geçer var annemlerle aynı binada oturuyorum zaten ama oğlum hiç bir yere gitmemi istemiyor olmadı bi iki gün daha bekleyip öyle giderimoy canım benim Allah korumuş yavrunu çok büyük geçmiş olsun yaa.
İyi mi peki şimdi yavrun nasıl? yürüyebiliyor mu, hareketleri iyi mi?
eğer hareketlendiyse yanında biri varsa bi doktora git canım yine de, gidip gelmen çok uzun sürüyor mu?
Allah analı babalı büyütsün canım saglikla inşallah. Gözünüz aydın, hayırlı evlat olsnİyi geceler öncelikle canlar, Ben bebeğime 6Temmuzda şükür kavuştum.
35. haftamdaydım..
Çok geçmiş olsn, Allah size bağışlamış oğlunuzu bebeğin de biseyi yoktur ama yine de bı gidin Dr a içiniz rahatlasinbugün biraz yürümeye başladı ayağında dikiş olduğu için biraz zorlanıyor buna da çok şükür hepsi geçer var annemlerle aynı binada oturuyorum zaten ama oğlum hiç bir yere gitmemi istemiyor olmadı bi iki gün daha bekleyip öyle giderim
Canım benşm banyo geniş yan yana kullanıyorum. Çamaşır makinesi ve kurutma farklı markayı o yüzden üst üste koyamadık. Çamaşır makinesi bozulunca kurutma ile aynı marka aldım ilerde üst üste koydururum diye.kızlar evde çamaşır ve kurutma makinası beraber kullanan varmı ? çamaşır makinam var, ama bebek gelince çok işe yarar diye birde kurutma makinası almak istiyorum. resimde gösterdigim gibi bir dolap alsam alt kısmına çamaşır makinası ve üst kısmına kurutma makinası koysam olurmu acaba ? Eşim sormuş, Üst üste kurulumlarda makineler birbirine bağlantı aparatı ile bağlanmaktadır demişler. ama bana hiç mntıklı gelmedi. resimdeki gibi neden koyamıyorum. biliyormusunuz :)
Eki Görüntüle 2660271
Canım çok geçmiş olsun bu 3. Ler çok aceleci. Haftamız aynı benim de erken doğum riski var. 30. Haftada başladı benim ilk duyduğumda çok üzüldüm ama çok şükür 34 haftalık oldular organ gelişimleri tamamlandı belki sadece solunuma hazır değiller. O yüzden üzme kendini stres yapınca daha da zorlaşıyor süreç. Rabbim sağlıkla vakti zamanı geldiğinde kucağımıza almayı nasip etsin.Bende 1 saat uyumadım bugün normalde de zorlaniyordum ama stres mahvetti beni. Ne olucak belli de değil.
Canım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın. Bence bebekte birşey yoktur ama sen yine de bir git için rahat etsinÇok uzun bir süredir yazamıyorum hepimiz inş sağlık ve zamanın da bebeklerimizi kucağımıza alırız inş geçtiğimiz pazar günü piknikte 10 yaşındaki oğluma araba çarptı ve ölümden döndü şimdi çok iyi Allah bize bağışladı onu o anki korku stres anlatılamaz kimseye yaşatmasın rabbim evlat acısını benim size sormak istediğim o anki stresim korkum bebeğimi etkilemiş olabilir mi doktora gitmedim oğlumu bırakamıyorum tek tesellim hareket ediyor diyorum kendime
Çoook şaşırdım. İnşallah ikiniz de iyisinizdir. Demek ki vakti gelmiş kuzunun dayanamamış annesine kavuşmak için. Sağlıkla mutlulukla büyümek nasip olsun.İyi geceler öncelikle canlar, Ben bebeğime 6Temmuzda şükür kavuştum.
35. haftamdaydım..
Çok geçmiş olsun. Bir sıkıntı olsaydı 1-2 gün içinde belli ederdi bence. Rabbim ikisini de korusun.Çok uzun bir süredir yazamıyorum hepimiz inş sağlık ve zamanın da bebeklerimizi kucağımıza alırız inş geçtiğimiz pazar günü piknikte 10 yaşındaki oğluma araba çarptı ve ölümden döndü şimdi çok iyi Allah bize bağışladı onu o anki korku stres anlatılamaz kimseye yaşatmasın rabbim evlat acısını benim size sormak istediğim o anki stresim korkum bebeğimi etkilemiş olabilir mi doktora gitmedim oğlumu bırakamıyorum tek tesellim hareket ediyor diyorum kendime
Saniyelik girip çıkıyor gibi iki günde 2 defa ya oldu ya olmadı gibi. yarın yine kontroldeyiz. beni de arkadaşlar gibi alırlar mı ki ne olacağı da hiç belli değil arkadaşlardan anladığım.Günaydınn. Benim de dün 2-3 kere kasılmam olmustu. Bugun de sabahtan beri gaz sancisi kramp giriyor kasiklarima. Sanki gaz sancisi gibi de.
İyi geceler öncelikle canlar, Ben bebeğime 6Temmuzda şükür kavuştum.
35. haftamdaydım..
kızlar evde çamaşır ve kurutma makinası beraber kullanan varmı ? çamaşır makinam var, ama bebek gelince çok işe yarar diye birde kurutma makinası almak istiyorum. resimde gösterdigim gibi bir dolap alsam alt kısmına çamaşır makinası ve üst kısmına kurutma makinası koysam olurmu acaba ? Eşim sormuş, Üst üste kurulumlarda makineler birbirine bağlantı aparatı ile bağlanmaktadır demişler. ama bana hiç mntıklı gelmedi. resimdeki gibi neden koyamıyorum. biliyormusunuz :)
Ben değil ama ablam yaklaşık 9 sene böyle kullandı. Şimdi biz onun evini aldık ve kurutma mak. yeri aynı bu şekilde hazır, ilk fırsatta alacağımYerim olmadığı için ertelemiştim hep.
Bebek giysilerini yıkayıp anneminkinde kuruttuk, o çıkan toz pamukçuk yumağını görseniz inanamazsınız. Artık gözüme batıyor normal kuruyan her şey.
Çok çook geçmiş olsunÇok uzun bir süredir yazamıyorum hepimiz inş sağlık ve zamanın da bebeklerimizi kucağımıza alırız inş geçtiğimiz pazar günü piknikte 10 yaşındaki oğluma araba çarptı ve ölümden döndü şimdi çok iyi Allah bize bağışladı onu o anki korku stres anlatılamaz kimseye yaşatmasın rabbim evlat acısını benim size sormak istediğim o anki stresim korkum bebeğimi etkilemiş olabilir mi doktora gitmedim oğlumu bırakamıyorum tek tesellim hareket ediyor diyorum kendime
Yaa çok sevindim Allah analı babalı büyütsün. Bende seni göremiyorum bayadır neden girip yazmıyorsun diye merak etmiştim. Rabbim güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin inşallahİyi geceler öncelikle canlar, Ben bebeğime 6Temmuzda şükür kavuştum.
35. haftamdaydım..
Çok geçmiş olsun canım. Allah düşmanımı bile evlat acısıyla sınamasın. Eğer bebeğe birşey olsaydı ilk olay anında korku ve telaşta belli ederdi. Çok şükür bi sıkıntı yok diyorsun. Sancın yada hareketlerinde azalma olursa doktora görün Rabbim oğluna şifa versin. Bebeğinide sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahÇok uzun bir süredir yazamıyorum hepimiz inş sağlık ve zamanın da bebeklerimizi kucağımıza alırız inş geçtiğimiz pazar günü piknikte 10 yaşındaki oğluma araba çarptı ve ölümden döndü şimdi çok iyi Allah bize bağışladı onu o anki korku stres anlatılamaz kimseye yaşatmasın rabbim evlat acısını benim size sormak istediğim o anki stresim korkum bebeğimi etkilemiş olabilir mi doktora gitmedim oğlumu bırakamıyorum tek tesellim hareket ediyor diyorum kendime
İyi geceler öncelikle canlar, Ben bebeğime 6Temmuzda şükür kavuştum.
35. haftamdaydım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?