Luna'nın çantasını az çok hazır ettim gibi. Birkaç eksik var ama bir günde tamamlanacak şeyler. Haftaya arabanın bagajına indiririz, içimiz rahat eder. :)
Maasallah çok iyi .bizimde kontrol vardı çok canım sıkıldı.35 te 2300 çıktı.kizimdada son haftalarda yavaşlamış ti kilo alması .bu da 2700 anca bulur dedi
Maasallah çok iyi .bizimde kontrol vardı çok canım sıkıldı.35 te 2300 çıktı.kizimdada son haftalarda yavaşlamış ti kilo alması .bu da 2700 anca bulur dedi
Hafırlayanınız olır belki serklajlı yedım bu haftaya kadar geldik şükür drum alttan muayene etti nst de sancım çıkmıştı 20gğn daha verebilirim dedi açılma yokmuş çok şükür ama sadece dikiş tutuyo oğlumu baskı çok ayakta duramıyorum hatta baskıyı popoda hissediyorum
Boşversene canım ben son 3 haftadir kilo almıyorum dedim kesin bebekte almadı ama büyümüş o ben takilmiyorum kiloya belki simdi dogursam 2 kilo cikacak oyle problemli hamilelikler var ki kilolu olmayıversin ne olcak sağlıkları yerinde olsun yeter
Bir de her yerim kasiniyor ama nasil bir kasinti anlatamam gece gündüz yoldum her yerimi kabariyor bir de doktorum karaciğer testleri yaptı bir şey cikmadi ama bu kasinti ne ben anlamadim ölecem artik bi dogursaydim
Bir de her yerim kasiniyor ama nasil bir kasinti anlatamam gece gündüz yoldum her yerimi kabariyor bir de doktorum karaciğer testleri yaptı bir şey cikmadi ama bu kasinti ne ben anlamadim ölecem artik bi dogursaydim
Yok canım öyle değil öyle olsa tek bir yerde olur bu her yerimde geziyor binkolum bi bacağim boynum göz kapağım bile kasınıyor doktor bir tane alerji ilacı yazdı umarım faydası olur
Sıkma canını sağlığı yerinde olsunda alır a nefsinin sütüyle inş
Buarada doktorunuz kimdi acaba
Bende okuyorum kızlar maşallah doğumlar başladı yavaştan
[/QUOTE İlk kızım anne sütüyle cok guzel.kilo aldı şimdi 9 yaşında boyuma gelecek nerdeyse işte kilolu bebek ta rahat oluyor sanki sarılık vs biraz sıkıntı olmuştu bide bunda yanımda annem yok tek bakacağım ele avuca gelse fena olmazdı.ben tokatta yaşıyorum .Dr um burada
Benim ilk oğlum 3 bucuk kilo dogdu emmesi felanda iyiydi ama sarılık oldu ablamda Şubat ayında yeğenimi 2400 dogurdu sütüde gelmedi ama bebek sarılık felan olmadı hiç bir şeyin garantisi yok canım sağlık açısından sıkıntı yoksa boşver kiloyu felan doğan büyüyor diye boşa dememişler
Yok canım öyle değil öyle olsa tek bir yerde olur bu her yerimde geziyor binkolum bi bacağim boynum göz kapağım bile kasınıyor doktor bir tane alerji ilacı yazdı umarım faydası olur
Maşallah baya büyümüş sana yardımcı annesi
Biliyorum cnm bende Tokatlıyım Oyüzden sormuştum drunu Mehmet nalbanta gittim hep oradayken Oyüzden bi sorayım demiştim
Şahadet hanıma hiç içim ısınmadı yaa Mehmet beyde ta ozaman lat meşgul yoğundu zulal hanım yani gelmişti hastaneye zaten özelde seçenek yoktu bi üçü vardı
34+2 de 2330 bizimki de. Bana çok normal diyor hep, hiç düşünmemiştim az mı diye Hiç tahmin de yürütmedi şu kadar olur diye ama, ben kendimce 3 ü geçer herhalde diyordum. Sonra da diyorum Yeter ki sağlıklı olalım, bir şekilde büyür