2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben olsam ayrılacagım gün gönderirdim :)

Hayırlısıyla gelsin inşallah

çok geçmişler olsun umarım iyi haberler verirsiniz.

Tecrübem olmadığı için sormak istedim. İnşallah hiç birimiz yaşamayız, ama hastaneye yatış yapan arkadaşlarıma sormak isterşm. Nasıl bir agrıyla hastaneye gittiniz ? Yani hangi aşamada önemsemem lazım ? Birde hastanede ne yapıyorlar ? Yani nst ve alttan muayane ile açıklık varmı diye bakıyorlar anladığım. Ama tedavi olarak ne yapıyorlar ? Amaçları doğumu engellemek diye anlıyorum, ama bunu nasıl yapıyorlar??? Hiç yaşamadım inşallah yaşamam da, ama bilmek istiyorum :)

@şeymayaz sancıyı hissediyorum ama dayanılmaz gelmiyor bana tabi rahatsız edici ve taş gibi karnım o kasılmaymış mesela
evet taş gibi oluyor benim de öyle bende çok aşırı canım yanmıyo ama nst de yüksek çıkıyo sancı onu anlayamadım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağsalim sağlıklı doğum nasip etsin inşallah

Mevcuttaki rahatsızlığa göre yapılanlar değişiyor. Kendimden örnek verecek olur isem( ilk gebeliğim için) . Karnımdan belime doğru vuran ağrılar hissetmiştim acile gittik. Nst de sancım çok çıktı açılmama bakıldı şükür ki açılmam yoktu. 30 haftalıktım. 2 gün müşahade altında tuttular. Ne olur ne olmaz diye 12 saatte bir 2 doz ciğer geliştirici vuruldu. Ağrılar azalsın diye serum bağlanmıştı. Yüksek tansiyon hapı var küçük kırmızı hap ondan veriyorlardı. Sonra açılmam olmamaya devam etti. Nst de sancılar azalmaya başladı ve beni göndermişlerdi . Progestan kullandırtmışlardı.

Son düzenleme:
benim kasılmalar sürekli oluyordu pek önemsemiyordum kasılmayı ama en son uzanıyım biraz dedim uzanmamla kasıklarımda karnımda bi ağrı belimden kalçama ve bacağıma vuran bi sancı oldu bacaklarım uyuşmaya başladı belim ortadan ikiye ayrılır gibi oldu bi türlü geçmedi yürüdüm biraz uzandım oturdum yok bi faydası olmadı en son hastaneye gelmek zorunda kaldım. Hastanede de nstye bağladılar sancı çıktı açıklık az olduğu için pek önemsemediler sancıyı ilaçla durdurmaya çalışıyorlar şuan bende durumlar böyle canım

Kasılmaları olan kişilere soruyorum doktorunuz özel değilmi. Cep numarası yokmu neden aramadınız bi sıkıntı esnasında. Benim doktorum bana karında toplanma sertleşme kasılma olursa hemen beni ara dedi. 1 hafta önce benimde olmaya başladı hemen aradım adalat crono diye bi hap ismi söyledi hemen al eczaneden sabah akşam iç geçmezse ara dedi. Hemen başladım çok şükür geçti. Zaten ilaca başladığım günün 3-4 gün sonrası kontrolüm vardı. Gittim baktı bi sorun yok dedi. Çok şükür şimdilik iyi gidiyoruz. Bakalım ilerki günlerde ne olacak. Benim doktorum çok iyi özel cebini veriyor 7/24 her durumda ara diyor ve gece bile olsa tlfu açıyor ilgileniyor

malesef özel değil devlet hastanesine gidiyorum ben o an acilde kim nöbetteyse o ilgileniyor ki biz karantinada olduğumuz için kabul etmiyorlardı bile zor oldu muayene olmam 2 3 saati buldu nerdeyse

malesef özel değil devlet hastanesine gidiyorum ben o an acilde kim nöbetteyse o ilgileniyor ki biz karantinada olduğumuz için kabul etmiyorlardı bile zor oldu muayene olmam 2 3 saati buldu nerdeyse
Nasıl yaa böyle saçmalıkmı olur. Virüslü olsan bile bakmak zorundalar. Ne yani Allah korusun evdemi doğuracaksın. Yada bebekle senin ölmenimi bekleyecekler. Hastane tedbirini alıp bakmak zorunda. Sağlık bakanlığına şikayet et hangi hastaneyse. Bir çok virüslü kadın doğum yaptı haftası erken olanlar seseryanla alındı. Senin kesin olduğun belli değil sadece şüphe var. Bu şekilde yapmaları çok yanlış. Zaten tek başınasın eşin çocuğun evde. İyice strese sokuyorlar seni. İnşallah ilaçların faydası olur sancın geçer evine çıkarsın haftan dolunca eşinle gidersin doğuma. Vallahi sabahtan beri aklım sende dua ediyorum sana. Rabbim hakkında hayırlısını versin evladını sana seni evladına bağışlasın inşallah

Çok teşekkür ederim. Yani hafif bir agrı falan degil, hissedilir bir seviyede birşeydi hastaneye gitmenize neden olan ?

Çok güzel yazmışsın :)

Çok teşekkür ederim

Merhaba Kızlar öncelikle hastanedeki arkadaşların Allah yardımcısı olsun umarım acele etmez bebişler. Ben kaç gündür giremedim. Tahlillerim yine kötü çıktı doktorum bayram öncesi kesin alıcam dedi. Demir ve kan depolarım boş çıktı. Bir hafta ilaç tedavisi yine olmadı damardan vereceklermiş onunda yan etkileri çok oluyormuş. Artık kendimi geçtim kızım iyi sağlıklı olsunda. Bunkadar şeyle Allah korusun hasta doğacak diye korkuyorum artık aklıma bir sürü şey geliyor. Çantanın son eksiklerini hazırladım yarın bir ili tane daha koyacağım şeyler var sonrasında beklicem. Sancılarım var şuan bile beş be kaşık ağrım hafif var. Sağlıcakla bi doğsalardı allahım sen hepsini koru. Sizden de güzel haberler alalım inşallaj

Benim doktorum özel. Ben gidip nst çektirmiştim sancı sıklığını ölçebilmek için bu nedenle hastaneye gittm. Sancı çok çıkınca yatırmışlardı. Adalat kullandım bende Haatanede yüksek tansiyon hapı ama rahatlatan serumlardı. Ayrıca şiddetli ve düzenli sancıda açılma olabiliyor. Bu nedenle alttan bakılması gerekiyor demişlerdi. Bide bn 30 haftalıktım minik bebek olduğu için uygulanan prosedür farklı olabilir.

Canım dualarım seninle çok geçmiş olsun Bebişler geleceği vakti seçiyor inan gelirse de en hayırlısı buymuş. Hiç merak etme sağlıkla kucağına alacaksın.

Normal doğum olacak ve şeker var diye kızımın kilosu düşük diye çok takılmıyordum da tecrübeli annelere sorayım 2650 sıkıntılı bi kilo mu?

Canım sana da hayırlı doğumlar dilerim Gözün aydın allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…