Nasıl yaa böyle saçmalıkmı olur. Virüslü olsan bile bakmak zorundalar. Ne yani Allah korusun evdemi doğuracaksın. Yada bebekle senin ölmenimi bekleyecekler. Hastane tedbirini alıp bakmak zorunda. Sağlık bakanlığına şikayet et hangi hastaneyse. Bir çok virüslü kadın doğum yaptı haftası erken olanlar seseryanla alındı. Senin kesin olduğun belli değil sadece şüphe var. Bu şekilde yapmaları çok yanlış. Zaten tek başınasın eşin çocuğun evde. İyice strese sokuyorlar seni. İnşallah ilaçların faydası olur sancın geçer evine çıkarsın haftan dolunca eşinle gidersin doğuma. Vallahi sabahtan beri aklım sende dua ediyorum sana. Rabbim hakkında hayırlısını versin evladını sana seni evladına bağışlasın inşallah
üniversite hastanesi kabul etmedi haftam da erkenmiş diye gerçekten çok stres yaptım test yapın diyorum en azından içimiz rahatlar diye onu da yapmıyolar belirtin yok sıkıntı yoktur diyorlar madem öyle neden hastaymışım gibi davranıp moral bozuyosunuz yani Allah razı olsun iyiki varsınız ❤ Rabbim hepimizin evladını korusun bize bağışlasın sağsalim alalım kucağımıza inşallah şuan sancılarım azaldı şükürr hemşire idrarda enfeksiyon vardı o yapmış sancıları kasılmaları dedi
Canım dualarım seninle çok geçmiş olsun Bebişler geleceği vakti seçiyor inan gelirse de en hayırlısı buymuş. Hiç merak etme sağlıkla kucağına alacaksın.
Canım sana da hayırlı doğumlar dilerim❤ Gözün aydın allah analı babalı büyütsün
günaydın.. yürüyüş fln hakgetire.. temizlik yeni bittii şükür. plates topumu buldum pompasınıda bulur hergun bi yarım saat 1 saat esnesem benden ıyısı yok
Ben her gün yürüyorum ama yürürken o kadar yavaş yürüyorum ki 1 saatte anca 5bin adım atabiliyorum ayrıca 3-4 kere iki üç dakikalık dinlenme molası vermek zorunda kalıyorum. 1 saatten fazla da yürüyemiyorum zaten, hem çişim geliyor hem de bel ağrısı başlıyor.
Bazen düşünüyorum da acaba bu tempoda yürümenin faydası var mı? Boşa yürüyor olabilir miyim
Ben de yürümeye gayret ediyorum. işe git gel böyle fırsatım olmuyordu, şimdi her gün sahilde yürüyorum ve işte masa başında yorulmadığım kadar yoruluyorum. Akşam erkenden uyuyorum ve eskisi kadar da uyanmıyorum.
Tecrübem olmadığı için sormak istedim. İnşallah hiç birimiz yaşamayız, ama hastaneye yatış yapan arkadaşlarıma sormak isterşm. Nasıl bir agrıyla hastaneye gittiniz ? Yani hangi aşamada önemsemem lazım ? Birde hastanede ne yapıyorlar ? Yani nst ve alttan muayane ile açıklık varmı diye bakıyorlar anladığım. Ama tedavi olarak ne yapıyorlar ? Amaçları doğumu engellemek diye anlıyorum, ama bunu nasıl yapıyorlar??? Hiç yaşamadım inşallah yaşamam da, ama bilmek istiyorum :)
Ben her gün yürüyorum ama yürürken o kadar yavaş yürüyorum ki 1 saatte anca 5bin adım atabiliyorum ayrıca 3-4 kere iki üç dakikalık dinlenme molası vermek zorunda kalıyorum. 1 saatten fazla da yürüyemiyorum zaten, hem çişim geliyor hem de bel ağrısı başlıyor.
Bazen düşünüyorum da acaba bu tempoda yürümenin faydası var mı? Boşa yürüyor olabilir miyim
Faydası olur mutlaka bana doktor 20 dakıka 5 dk dinlen demişti tabı ben bi ara cok hızlı yürüyordum acısı gunlerce cıktı agrım cok oldu ondan sonra bende yavaş yuruyus yapıyorum son bi kac gündür yapamıyorum ama olsun bugun başlıcam akşam yürüyüşlerine Squat yapmaya başladım. Günde 50 tane yapıyorum karın agırştıkca zorlanıyorum onu yapmaya
Hala lohusa takımı lohusa tacı alamadım cok kararsızım interneten aldım cok iç gösterdi iade ettim farklı bir şey de almadım fotoğraf cekimi istiyorum doğum sonrası inşallah istediğim gibi bulur alırım. Doğurmadan