2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
üniversite hastanesi kabul etmedi haftam da erkenmiş diye gerçekten çok stres yaptım test yapın diyorum en azından içimiz rahatlar diye onu da yapmıyolar belirtin yok sıkıntı yoktur diyorlar madem öyle neden hastaymışım gibi davranıp moral bozuyosunuz yani Allah razı olsun iyiki varsınız ❤ Rabbim hepimizin evladını korusun bize bağışlasın sağsalim alalım kucağımıza inşallah şuan sancılarım azaldı şükürr hemşire idrarda enfeksiyon vardı o yapmış sancıları kasılmaları dedi

İnşallah canım çok teşekkür ederim şimdilik durdurdular bakalım ne zaman gelecek

günaydın.. yürüyüş fln hakgetire.. temizlik yeni bittii şükür. plates topumu buldum pompasınıda bulur hergun bi yarım saat 1 saat esnesem benden ıyısı yok

Bizde 37. Haftamıza girdik gecen hafta yumuşamamız başlamıştı acaba doğumdan nekadar zaman önce başlıyor yumuşama

Günaydın. Yürüyüşlerine düzenli devam edenler?
Ben her gün yürüyorum ama yürürken o kadar yavaş yürüyorum ki 1 saatte anca 5bin adım atabiliyorum ayrıca 3-4 kere iki üç dakikalık dinlenme molası vermek zorunda kalıyorum. 1 saatten fazla da yürüyemiyorum zaten, hem çişim geliyor hem de bel ağrısı başlıyor.
Bazen düşünüyorum da acaba bu tempoda yürümenin faydası var mı? Boşa yürüyor olabilir miyim

Ben de yürümeye gayret ediyorum. işe git gel böyle fırsatım olmuyordu, şimdi her gün sahilde yürüyorum ve işte masa başında yorulmadığım kadar yoruluyorum. Akşam erkenden uyuyorum ve eskisi kadar da uyanmıyorum.

Canım ben su gelmesıyle gıttım,sunı sancı verene kadar ne acılmam ne sancım olmadı..

Faydası olur mutlaka bana doktor 20 dakıka 5 dk dinlen demişti tabı ben bi ara cok hızlı yürüyordum acısı gunlerce cıktı agrım cok oldu ondan sonra bende yavaş yuruyus yapıyorum son bi kac gündür yapamıyorum ama olsun bugun başlıcam akşam yürüyüşlerine Squat yapmaya başladım. Günde 50 tane yapıyorum karın agırştıkca zorlanıyorum onu yapmaya

Hala lohusa takımı lohusa tacı alamadım cok kararsızım interneten aldım cok iç gösterdi iade ettim farklı bir şey de almadım fotoğraf cekimi istiyorum doğum sonrası inşallah istediğim gibi bulur alırım. Doğurmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…