2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar belimin ve kasıklarımın ağrısı sağ bacağına vurdu. Bel fıtığı başlangıcı çok eskiden beri vardı. Ayağımı sürüyerek gidiyorum resmen. Allahım sen sağlıcakla doğmalarını nasip et. Gerçekten annelik ne zor şey ya. Boşa cennet ayaklarının altında demiyorlar

Su gelmesi de ayrı bir konu. Nasıl anlayacaz gerçekten suyun geldiğini ? Ya anlayamazsam diye korkuyorum, acaba kolayca fark ediliyormu ?
bazen su gelmeyebiliyo canım benim ilk doğumda hiç gelmedi doktor patlatmıştı doğumdan 1 saat önce falan bende de nişan gelmişti kanama olmuştu yatırdılar doğumhaneye diğer gün doğum oldu

çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun sağsalim sağlıklıca kucağımıza alalım inşallah

Su gelmesi de ayrı bir konu. Nasıl anlayacaz gerçekten suyun geldiğini ? Ya anlayamazsam diye korkuyorum, acaba kolayca fark ediliyormu ?
Korkma canım suyun geldiğini de doğumun başladığını da anlarsın ilk hamilelikte tedirgin oluyor insan anlayamam diye ama cok ta iyi farkediyosun normal dışı bir şey olduğunu ayrıca her doğum başladığında su gelmiyor beni ilk dogumumda doktor müdahalesi ile gelmişti herkeste nişan da gelmiyor aynı hamilelikte olduğu gibi doğumun başlaması da kişiye özel oluyor ama sen anlıyorsun doğumun artık başladığını

Kızlar merhaba, bir süre foruma giremedim temizlik eksik esyalar bebisin dogumu icin hazirladıgim hediyelim süsleri yapayim derken uzak kaldim, tum yorumlari okudum, bebişine kavuşanlar kavuşmak üzere olanlar varmıs hepimiz sağlıkla kucağimıza alıriz inşallah. Ilk gebelik olunca beraberinde tecrübesizlikte geliyormuş, çatı agrisindan bahsedilmis tam olarak ne oldugunu dahi bilmiyorum doğrsu. Kasık bölgesinde olan böyle regl agrisina benzeyen bir agri var bende; birde idrar yolumda yanma sanki enfeksiyon varmiş gibi. Normal mi bilemiyorum ; magnezyum kullanmama ragmen kramplar yeniden basladi bende. Birde bebisim ayagini kaburgama dayiyor kasik agrisindan cok gogus kafesimin sag ön alt kisminda kemik agrisi yasiyorum. Normal mi emin degilim, kontrolume 2 hafta var daha.
Yuruyuş mumkun degil resmen, salondan mutfaga gidiyorum ayaklarim kesiliyor sanki 10 km yol yurumusum gibi hissediyorum.
Hediyelik suslemelerim bitsin resmini paylaşırim hem isteyenlere fikir olmus olur hemde sizlerin fikirlerini almak isterim

Benim de sag ust bacagimda bir agri var iki haftadir. Kramp degil ya da kalcadan da degil. On ust bacagimda, ust kisminda spesifik bir nokta sizliyor, cok ayakta kaldigimda. Uyluk kemiginde ama kemik degil kas agrisi. O noktaya normal zamanda dokundugumda sertlesmis oldugunu hissediyorum. Ayakta fazla kalirsam alev alev yanmaya basliyor, hemen oturmam gerekiyor. Basta bir sey isirdi sandim ama belli ki gebelikle alakali. Internette damar sertlesmesi yaziyor tovbe tovbe

Of ya yuruyim diyorum genelde apandistim sisiyor galiba sagda bir sanci oluyor bazen 40 dakka yuruyorum bir sey yok neden boyle oluyor anlamadim

Ay kendi belirtilerimi dinliyor gibi oldum

Ay kendi belirtilerimi dinliyor gibi oldum
Bunları ben mi yazmıştım diye tekrar kontrol ettim:) benim de iki hafta var kontrole ve idrar yolu enfeksiyonu gibi kasıklarımın en alt bölgesinde ara ara batma ve bazen de ince ince regl ağrımdan iki üç gün önce başlayan ağrıyı hissediyorum. Hatta vajina bölgemde de bir gevşeme hissediyorum, bu da regle yaklaşırken hissettiğim bir şey.

Canim ben pandemiden bagimsiz olarak zaten yenidogan bebegi kalabaliga sokmam, oglumda da mevlut vs yapmamistim mesela.
Bunda da yakin cevre haric dusunmuyorum kimseyi kabul etmeyi.

E anneme teyzesine falan da hediyeye gerek yok

Canim ben pandemiden bagimsiz olarak zaten yenidogan bebegi kalabaliga sokmam, oglumda da mevlut vs yapmamistim mesela.
Bunda da yakin cevre haric dusunmuyorum kimseyi kabul etmeyi.

E anneme teyzesine falan da hediyeye gerek yok
Bende aynı şeyi düşündüm gelmek isteyen herkese söyledim yanlış anlamayın diye başlayan güzel bi cümle ile anlattım herkeste anlayışla karşıladı. Resim felan da istemedim çekersek kendimiz çekicez. Bu durumda gerek yok gibi o zaman

Aynen canım bende gelen sımdı gelsın, dogumdan sonra hukumsuzum dedım herkese

Aynen canım bende gelen sımdı gelsın, dogumdan sonra hukumsuzum dedım herkese
Birinci derece yakınlar dışında kimseyi istemiyorum. Onkadar kötü zor bi hamilelik geçirdim ki lohusalıkta kimseyi alttan alacak halim kalmadı. Kızıma enerjim olsun sadece bu yüzden uzak olmak birbirimizi kırmamak en güzeli inşallah herkes anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…