Kızlar merhaba, bir süre foruma giremedim temizlik eksik esyalar bebisin dogumu icin hazirladıgim hediyelim süsleri yapayim derken uzak kaldim, tum yorumlari okudum, bebişine kavuşanlar kavuşmak üzere olanlar varmıs
hepimiz sağlıkla kucağimıza alıriz inşallah. Ilk gebelik olunca beraberinde tecrübesizlikte geliyormuş, çatı agrisindan bahsedilmis tam olarak ne oldugunu dahi bilmiyorum doğrsu. Kasık bölgesinde olan böyle regl agrisina benzeyen bir agri var bende; birde idrar yolumda yanma sanki enfeksiyon varmiş gibi. Normal mi bilemiyorum ; magnezyum kullanmama ragmen kramplar yeniden basladi bende. Birde bebisim ayagini kaburgama dayiyor kasik agrisindan cok gogus kafesimin sag ön alt kisminda kemik agrisi yasiyorum. Normal mi emin degilim, kontrolume 2 hafta var daha.
Yuruyuş mumkun degil resmen, salondan mutfaga gidiyorum ayaklarim kesiliyor sanki 10 km yol yurumusum gibi hissediyorum.
Hediyelik suslemelerim bitsin resmini paylaşırim hem isteyenlere fikir olmus olur hemde sizlerin fikirlerini almak isterim