2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günaydın kızlar. Yarın kontrolüm var. 36.haftaya girmiş olucaz
Yalnız muazzam bir bel ağrım var hatta ağrı değil acı diyebilirim. Desteksiz yürümek işkence haline geliyor. Son ay hareket yapayım doğum kolaylaşsın derken adım atamıyorum

İyi 36 hafta sezaryen dedi panik oldum. Eğitim araştırmada oldu takiplerim ama doktorum yok nasıl gün alınacak hiçbir şey bilmiyorum erkek refakatçi kabuk etmiyorlar. Kalabalık hastane.
Benimde eğitim araştırmada genel anesteziyle olacak canım evet erkek rafakatçı almıyorlar sadece günde 2kez ziyaret saatinde alıyorlar,ben annemle kalıcam inşallah eşimde aşağılarda olur zaten çocuklarım hala ya da babaannesinde olur heralde,36haftayı inşallah görürüz hayırlısıyla ee canım kanama oluyor musun

Güzel haberlerle gel canımbu ağrılar kaçınılmaz oldu galiba

az az kanamalar oluyor. sancı, açılma falan yok. ben galiba bir de yalnız kalıcam. annem özel hastane diye tutturmuş. Nasıl olcak nasıl yapcam bilmiyorum.

Benim yan yatmaktan kulak kemiklerim sekil degistirdi artık en cok özlediğim seylerdden biri sırtustu ve yuzustu yatmak
ayy hiç sorma kulak kemikleri de şekil değiştiriyo kalçalar kaburga kemikleri de eziliyo gibi oluyor valla ama dayancaz mecburen sırt üstü hiç yatamam ondan iyidir diyorum ama yüzüstü uyumayı çoook özledim

Ver coşkuyu ben yine acilde yim sinirim bozuldu. 100 100 çıkıyor bakalım

bu da benim taburcu olmadan önceki gecenin nst sık aralıklarla ve çoğunluk hep 100 artık bitti dedim ya doğuruyorum ya ölüyorum dedim o derece bi sancı çektim senin deyiminle ver coşkuyu şeklindeydi

az az kanamalar oluyor. sancı, açılma falan yok. ben galiba bir de yalnız kalıcam. annem özel hastane diye tutturmuş. Nasıl olcak nasıl yapcam bilmiyorum.
Özel hastanede yapmıyorlar mı canım senin ameliyatıda,beni malesef kabul etmiyor özeller,bir de ameliyat olacacağım hastaneyi bi görsen o kadar eski ki,yenisi yapıldı ama taşınmıyor bir türlü ,bende kendim için değilde annemin rahatı için özelde olsun isterdim ama nasip işte

sık aralıklarla olmasa da sancı oluyo canım aşağıya baskı oluyo açıkçası gitmeye korkuyorum sancı çıkar yine yatırırlar diye daha ödemler tam gitmedi yatırırlarsa ve doğum olursa çok zorlanırım ilkte 25 saat bi odada telefonsuz kimsesiz kalıp sancı çektiğim için çok psikolojim bozulmuştu bunda öyle olsun istemiyorum evde çekip gidip doğurmak istiyorum

Benim de eski kalabalık bir hastane.
Ben de totalisim sorcam bakalım kabul edecekler mi?

Kizlar 34+ 3 de 2280 gr. 44 cm bebis.
Kasintidan dolayi safra asiti testi istedi.
Hersey yolunda simdilik, suyu vs.
Haftaya da nst ye giricem.
Siz de haberler nasil
Maşallah canım
Safra testi sonuçları geç çıkıyor degil mi kaşıntı için ilac felan verdi mi ben hala kasınıyorumda

Kızlar selam kontrolü olanlar güzel haberler alsın inşallah
Sancı çekenler en doğru zamanda hayırlısıyla kavuşsun bebişine o zamana kadar da hiç bir sancı hissetmesinler inşallah

Benimde kontrolüm cuma 37+0 olduk bugün. Heyecanlıyım ilk defa nstye gireceğim

kızlar ya vücuttaki ödemin geçmesi için ne yapabilirim canım acıyo yürüyemiyorum rahat oturamıyorum ayaklarım bacaklarım çok ağrıyo
canım benim Allah kolaylık versin, ödem'in yediklerinden kaynaklı olabiliyor çoğu zaman bende bir gün tecrübe ettim çok kötü idi.

Bol bol su içmeye çalış ve eşin birazcık hafif hafif ayaklarına masaj yapsın biraz buz ile

Alttaki grafik mi sancıyı gösteriyor? Üstteki grafik ne peki?

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı.Normal doğum istiyordum benek makat geliş dedi doktor sezeryan olacak bayramın ilk günü....
bir bayram şekeri geliyor
Kendimi gördüm tarihlerde aynı
ben de aynı durum var bir çok şey hazır da yok tarağıymış bilmem neyiymiş onları koymadım daha

Al benden de o kadar.
Bende çatı ağrısı bile yok ya da varsa da ben anlamıyorum...

Az önce kuzenim diyor ki 36+6 da doğurdum ben de.
Benim sancım falan çıkmadı diyorum.
Benim de çıkmamıştı hooop birden suyum geldi diyor

Eyvahlar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…