Valla ben 20. Haftadan sonra hiç yatmadım hatta gece uykumda bilmem dönerim diye arkama yastık koyuyorum sırt üstü yatmayım diye. Biz bu grupta 20. Haftalarımızda bu konuyu çok konuşmuştuk. Herkes öğrendiği bilgileri paylaşmıştı bilmiyorum sen okadar eskimisin o zaman varmıydın. 14. Haftadır yan yatmaktan yanlarım acıdı artık. Bi doğurayım hayırlısıyla sırt üstü yatacam 1 sene
ben en başından beridir burdayım 5 6. haftadan beri galiba evet görmüştüm o yazıları bende aynı durumdayım yanlarımı ezilmiş gibi hissediyorum artık doğumdan sonra bende yüzüstü yatmayı hayal ediyorum öncesinde de hep öyle yatardım
Günaydın kızlar. Bende eksikleri tamamladım hastaneye gir çık izin vermiyorlar devlet olunca herşeyi tek kullanım aldım tabaklar bardaklar çatal kasik kolonya peçete kahveler. Bugun de bunlara çanta yapım cuma kontrol var ne olur ne olmaz gitmeye de korkuyorum artık daha da bırakmazlar diye.
valla bilmiyorum canım öyle yoğun bi kanama değil açık pembe ve peçeteye değiyo sadece temizlerken iç çamaşırıma falan da gelmiyo hemşire de alttan muayene yapıldığı için olmuştur koyu kırmızı kahverengi olursa ve pıhtılı olursa riskli olur o zaman gel dedi. Açıkçası gitmek istemiyorum gidersem yine nst ye bağlıycaklar yine sancı çıkacak yatıracaklar sancı gelirse iyice evde çekip öyle gitmek istiyorum bende de 2 cm açıklık var şuan
anladım canım,sancıyı evde çekeyim diye düşünme yinede hastanede daha çabuk müdahale edilir olası birşeyde Allah göstermesin tabi,sancılar düzenliyse git kuzu yine ne olur ne olmaz
Merhabalar İnşallah bebişler döner Benimde dün kontrolüm vardı. Bebek ters duruyor böyle giderse sezaryen yapacağız dedi doktor. Birde makat gelişli bebeklerde genel anesteziyi tercih ettiğiniz söyledi. Sizin doktorunuz anestezi biçimiyle ilgili birşey söyledi mi acaba? Ben doğduğu an görmek istediğim için epidurali tercih ederdim ama bebeğim için hangisi sağlıklı olacaksa o olsun tabiki
Günaydın kızlar. Bende eksikleri tamamladım hastaneye gir çık izin vermiyorlar devlet olunca herşeyi tek kullanım aldım tabaklar bardaklar çatal kasik kolonya peçete kahveler. Bugun de bunlara çanta yapım cuma kontrol var ne olur ne olmaz gitmeye de korkuyorum artık daha da bırakmazlar diye.
Psikolojim bozuldu resmen. Her akşam saçma saçma rüyalar görüyorum doğumla ilgili benm de daha cantam hazır degil. Biraz bseyler koymustm da kapatmadim hala eksikleri var.
Psikolojim bozuldu resmen. Her akşam saçma saçma rüyalar görüyorum doğumla ilgili benm de daha cantam hazır degil. Biraz bseyler koymustm da kapatmadim hala eksikleri var.
Bende annemde kalıyorum bölük pörçük oldum,evde temizlik olacak o zaman eve geçicem o sıra hazırlarız artık diyoruzda bakalım,eksik yokta düzensizlik varhaftaya pazartesi kontrolüm var o zamana kadar bişey olmaz inşallah
Bende annemde kalıyorum bölük pörçük oldum,evde temizlik olacak o zaman eve geçicem o sıra hazırlarız artık diyoruzda bakalım,eksik yokta düzensizlik varhaftaya pazartesi kontrolüm var o zamana kadar bişey olmaz inşallah
Inş aynıyiz valla benimde herşey bir yerde annemle ev arası mekik dokuyorum 2 çocuk da olunca arkada onlarında eşyaları evi tasisam anneme valla daha iyiydi git gel derdi olmaz di
Aynen bugun kapatcam artik. Surekli dur yarin dur bugun derken kaldi gitti oyle. Hedefim
32 de yapmakti. Yarin doktor kontrolum de var. Kapatip arabaya da koycam umarim
sordum bir bölüme yönlendirdi canım cuma gideceğim.birde bugün tansiyon ilacına başladım.hep tansiyon sorunum vardı.ama idrarda protein kaçağı çıkmamıştı.bugün tansiyonum tam 15e 9 çıkınca doktor ilaç yazdı
Inş aynıyiz valla benimde herşey bir yerde annemle ev arası mekik dokuyorum 2 çocuk da olunca arkada onlarında eşyaları evi tasisam anneme valla daha iyiydi git gel derdi olmaz di
Aynen 2çocuk ve ben annemin evini kapladık tamamen günden günede evden taşıyoruz bakalım nasıl çözülecezAllahtan eşim evde kalıyor arada uğruyorbugünler geçecek az kaldı ya sabır sabır inşallah emeklerimize kavuşacaz