2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kız dogurunca hıc yatamıcaz, sımdı yıne ıyı kotu yatıyoz.
Hacıyatmaz olcaz dogurunca

Benim yan yatmaktan kulak kemiklerim sekil degistirdi artık en cok özlediğim seylerdden biri sırtustu ve yuzustu yatmak

Günaydın kızlar. Bende eksikleri tamamladım hastaneye gir çık izin vermiyorlar devlet olunca herşeyi tek kullanım aldım tabaklar bardaklar çatal kasik kolonya peçete kahveler. Bugun de bunlara çanta yapım cuma kontrol var ne olur ne olmaz gitmeye de korkuyorum artık daha da bırakmazlar diye.

Çok var kasılmalar. İshal de var. Bi 3000 kg olsaydı bi hayırlısıyla
inşallah görürüz canım bebişlerin 3er kilo olduğunu,hayırlısı olsun inşallah canım,ishal yediğin içitipin bir şeyden olabilir mi ki
anladım canım,sancıyı evde çekeyim diye düşünme yinede hastanede daha çabuk müdahale edilir olası birşeyde Allah göstermesin tabi,sancılar düzenliyse git kuzu yine ne olur ne olmaz
Günaydın kizlar
Bugun muaynemiz var
günaydıngüzel haberlerle dön canım
inşallah döner canım bazen son anda bile dönebiliyormuş,benimde genel anestezi olacak malesefDoktor böyle demişti,plasenta previadan dolayı

Canım hayırlısı olsun hakkında inşallah,benim herşeyim hazır elimin altında ama bebeğinkileri henüz toparlamadık ama her şey hazır

Psikolojim bozuldu resmen. Her akşam saçma saçma rüyalar görüyorum doğumla ilgili benm de daha cantam hazır degil. Biraz bseyler koymustm da kapatmadim hala eksikleri var.

Canım hayırlısı olsun hakkında inşallah,benim herşeyim hazır elimin altında ama bebeğinkileri henüz toparlamadık ama her şey hazır
Amin valla geçen hafta bende aynı hazirlamamistim tam sonra bir telaş o anları tekrar yaşamak istemiyorum sakin sakin hazırlım dedim geri kalanları.

Amin valla geçen hafta bende aynı hazirlamamistim tam sonra bir telaş o anları tekrar yaşamak istemiyorum sakin sakin hazırlım dedim geri kalanları.
Bende annemde kalıyorum bölük pörçük oldum,evde temizlik olacak o zaman eve geçicem o sıra hazırlarız artık diyoruzda bakalım,eksik yokta düzensizlik varhaftaya pazartesi kontrolüm var o zamana kadar bişey olmaz inşallah

Inş aynıyiz valla benimde herşey bir yerde annemle ev arası mekik dokuyorum 2 çocuk da olunca arkada onlarında eşyaları evi tasisam anneme valla daha iyiydi git gel derdi olmaz di

Inş aynıyiz valla benimde herşey bir yerde annemle ev arası mekik dokuyorum 2 çocuk da olunca arkada onlarında eşyaları evi tasisam anneme valla daha iyiydi git gel derdi olmaz di
Aynen 2çocuk ve ben annemin evini kapladık tamamen günden günede evden taşıyoruz bakalım nasıl çözülecezAllahtan eşim evde kalıyor arada uğruyorbugünler geçecek az kaldı ya sabır sabır inşallah emeklerimize kavuşacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…