2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar yine bir şey soracağım,
sizce doğduktan sonra mı süt sağma makinası almalı yoksa şimdiden alalım mı ?

Bir de avent mi lansinoh mu?
Kullanma fırsatı bulmuş anneler varsa deneyimlerini paylaşırlarsa ne güzel olur

Benimki aventin ama kullanamadım kızımdan dolayı , çünkü meme dışında hiçbir yerden süt içmiyordu.
Ama aventin yorumları iyi diye ondan almıştım. Bence şuanda bir mağazada iyi bir indirim yok ise ihtiyaç durumunda alırsın.

Selam kızlar herkesin kontrolleri iyidir ins uygulamada sorun vardı giremedim pek bgn açtı şükür. Bnde cumartesi gidecem Dr a, aslnda bu hafta içi gitmem lazimdi ama tasindigim için hastane uzaklaştı o kadar uzun araba kullanamiyorum artk rahatsız ediyor çok kısa mesafe kullanabiliyorum mecbur eşim evdeyken gitcem dr için ekstra izin alamaz çünkü 3 haftadır izindeydi ztn pzrtesi başladı. 35+0 Olcak bakalım nst ye sokar heralde bilmiyorum. En son 32 de rapor almaya gitmiştim özledim boncuğu bakalım nasul oldu merak ediyorum. Bu arada tartıda 77 peri gören ben bu sabah 75.5 çıktım ya tartı bozuldu ya yerini degistrdk die net olmuyor ya da bnde bı gariplik var çocukları olcuyorum onları doğru ölçüyor 1 hafta 10 gundur 200-300 Gr iniyordum gün gün ama en son 76 çıkmıştım bikac gün once, bu sabah 75.4 şaşırdım açıkçası,gerçi tatilden gelmiştim yol siskinligi vs vardı belki de taşınma haliyle de gitti diyorum ama bilemedim inşallah içerde yavru kuş zayiflamiyordur

Benim de eski kalabalık bir hastane.
Ben de totalisim sorcam bakalım kabul edecekler mi?
Ben kendi doktoruma gittim görüştüm çok riskli dedi erken haftalar için ama 37lerde olursa bende yapabilirim ameliyatını dedi,tekrar görüşelim yine dedi,bende öyle kararsızca bekliyorum bilmiyorum ne yapacağımı,eğitim araştırmalar daha güvenilir ve donanımlı çünkü prof perinatolog girecek ameliyatıma zma özelde perinatolog yok malesf burada

malesef yediklerimden değil canım hastanede pek birşey yiyemiyordum bulantıdan hep serumlar haplar şişirdi yavaş yavaş gidiyo sanki. Ahh eşim keşke yanımda olsa da masaj kalsa çok özledim eşimle çocuğumu

aynen canim gec cikiyormus malesef.
Krem verdi bir tane.
canim senin kasinti nerde tam olarak.
Benim agirlikli yuzumde.
Dr um kol ve bacaklar da olursa sikinti dedi bana.
Benim elimde ve kolumda egzama çıktı o zaten kaşıyor egzamaya bağlı olarak ama yüümde göz kapağımda boynumda gögsümde de var hatta kalçamda da var
İlk olarak benim elimdeki egzama uyutmuyordu beni gece onun sıkıntısıyla her yerime pdikolojik olarak dağıldı diye düşünüyorum çünkü kan idrar safra testi hepsi temiz

Anladim canim gecmis olsun.
Bende de ne bir dokuntu ne bir nokta kizariklik hicbisey yok
Ama yuzum ozellikle geceleri cok kasiniyor..

Muaynemiz guzel gecti kizlar cok sukur 2200 olmusuz haftasiyla uyumlu dedi. Nst de biraz sancim cikti ama bu duzenli olursa o zaman gel simdilik sıkıntı yok dedi 100 leri gorduk daha bugunden ama bakalim :) haftada 1 e dusurdu kontrolleri.haftaya yine gorucem kızımı

Doğum çantasında mama olmalı mı ne düşünüyorsunuz ben koymak istemiyorum

oo sen hastanedesin dimi kuzum
Ben nedense çıktın diye düşündüm

Doğum çantasında mama olmalı mı ne düşünüyorsunuz ben koymak istemiyorum

Ben koymadım. Özel hastanede doğum yapmıştım öğlen 1 de sezeryan oldum gün boyu emzirmeyi denediler ama akşama kadar emmeyince kan şekerine bakıp hastane mama verdi. 2 gün hastanede kaldık 2 saatte bir önce emzirme deneyip sonra mama verdiler,kendileri yapıp veriyorlardı. Hastane kendisi temin etmiyorsa zaten lazım olursa size söylüyorlar hastane yaninda da eczane dolu oluyor o yüzden lazım olursa bulması kolay. Taburcu olunca eczaneden aldım ben ama kutusunu açmadık bile eve gelince sağmaya başlayınca gelmişti süt

gözün aydın canım valla 33 34 haftalarda çoğumuzda sancılar çıkmaya başladı inşallah zamanında gelirler

yok kuzum çıktım ama kayınvalidemlerdeyim eşimle oğlum evde karantinada son 4 5 gün kaldı kavuşmaya inşallah

az kalmış az üzme kendini, inşallah eşinle oğlunda da bir şey çıkmaz...
Zor bir süreç hepimiz için psikolojik olarak fiziksel olarak çok zorlandık bence ama hep diyorum bebişlerimize anlatacağımız ve gülümseyerek ne zorlanmıştık diyeceğimiz anılar biriktiriyoruz

Psikolojim bozuldu resmen. Her akşam saçma saçma rüyalar görüyorum doğumla ilgili benm de daha cantam hazır degil. Biraz bseyler koymustm da kapatmadim hala eksikleri var.
Bende sacma rüyalar görüyorum dün gece birden evde doğurduğumu gördum kimse
Ben gerek olursa alacağım kullanmam gerekmezse boşa para vermiş olmak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…