Canım az zamanın kalmış. Doğuma yakın isal oluyormuş, bebek rahat geçsin diye vücut kendini doğuma hazırlıyormuş, bu nedenle bağırsaklar boşalıp temizleniyormuş. Öyle demişti bir arkadaş.
Kendi yöntemimi anlatayım çok da dinleniyorum. Koltuğun kenarına yastıkları belimi de dolduracak şekilde diziyorum. Yarı oturur yarı yatar pozusyonda uzatıyorum ayaklarımı ayağımın altına denk gelen yere de iki yastık koy kaldırsın ayağını üç dört saat güzel uyuyorsun öyle
uyumada problem yok uyurum da ayağımdaki şişlik inse yeterli gün içinde rahatsız ediyo beni ayakta duramıyorum oturamıyorum bakalım inşallah denilenler işe yarar
Sırt üstü yatmana izin veriyormu doktorun. Benim doktorum 20. Haftamdan itibaren sırt üstü yatma artık dedi. Hatta internetten araştırdım hiçbir doktor önermiyor 20 haftadan sonra sırt üstü yatmayı. Benim doktorum 20. Haftadan sonra ilişki esnasında bile sırt üstü pozisyon yapma başka pozisyonlar dene demişti eşim nasıl utanmıştı
ayaklarım hala şiş biraz aşağıya indim amcama oturdum falan çok rahatsız oldum eve geldim daha çok şişti gibi oturamıyorum ayakta duramıyorum yanıyo çok geçer inşallah 1 2 güne
Sırt üstü yatmana izin veriyormu doktorun. Benim doktorum 20. Haftamdan itibaren sırt üstü yatma artık dedi. Hatta internetten araştırdım hiçbir doktor önermiyor 20 haftadan sonra sırt üstü yatmayı. Benim doktorum 20. Haftadan sonra ilişki esnasında bile sırt üstü pozisyon yapma başka pozisyonlar dene demişti eşim nasıl utanmıştı
doktor izin verse de ben yatamam ki biraz uzandım mı o şekil hemen rahatsız oluyorum nst çekerken hep sırt üstü bağladılar ben 2 3 dk sonra rahatsız olup yan dönüyodum canımı acıtıyo sırt üstü yatmak
ayaklarım hala şiş biraz aşağıya indim amcama oturdum falan çok rahatsız oldum eve geldim daha çok şişti gibi oturamıyorum ayakta duramıyorum yanıyo çok geçer inşallah 1 2 güne ❤
canım sana ben ayaklarımınatsam şok olursun bildiğin göçük şeklinde kalıyor.bende tansiyon çıktı.yüksek tansiyon sanırım buda sebep oluyor ben ayağıma gelip gidip su tutuyorum sabah kalkınca yürüyemiyorum.bugün ilaca başlayonca azaşdı şişlik
Teşekkür ederim canım. Hayırlısı ile atlatırız inşallah kazasız belasız bu süreci.Doğum paketi almıştım pek etki etmiyor sanırım ikisi de aynı ücret. Doktorum normal doğum da yaptırıyor.
doktor izin verse de ben yatamam ki biraz uzandım mı o şekil hemen rahatsız oluyorum nst çekerken hep sırt üstü bağladılar ben 2 3 dk sonra rahatsız olup yan dönüyodum canımı acıtıyo sırt üstü yatmak
Valla ben 20. Haftadan sonra hiç yatmadım hatta gece uykumda bilmem dönerim diye arkama yastık koyuyorum sırt üstü yatmayım diye. Biz bu grupta 20. Haftalarımızda bu konuyu çok konuşmuştuk. Herkes öğrendiği bilgileri paylaşmıştı bilmiyorum sen okadar eskimisin o zaman varmıydın. 14. Haftadır yan yatmaktan yanlarım acıdı artık. Bi doğurayım hayırlısıyla sırt üstü yatacam 1 sene
Daha 37haftadasın ama dönebilir son ana kadar. Bir de bu durumlarda secde pozisyonu bebeği baş geliş haline dönderiyor diye biliyorum. hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Merhabalar İnşallah bebişler döner Benimde dün kontrolüm vardı. Bebek ters duruyor böyle giderse sezaryen yapacağız dedi doktor. Birde makat gelişli bebeklerde genel anesteziyi tercih ettiğiniz söyledi. Sizin doktorunuz anestezi biçimiyle ilgili birşey söyledi mi acaba? Ben doğduğu an görmek istediğim için epidurali tercih ederdim ama bebeğim için hangisi sağlıklı olacaksa o olsun tabiki
Merhabalar İnşallah bebişler döner Benimde dün kontrolüm vardı. Bebek ters duruyor böyle giderse sezaryen yapacağız dedi doktor. Birde makat gelişli bebeklerde genel anesteziyi tercih ettiğiniz söyledi. Sizin doktorunuz anestezi biçimiyle ilgili birşey söyledi mi acaba? Ben doğduğu an görmek istediğim için epidurali tercih ederdim ama bebeğim için hangisi sağlıklı olacaksa o olsun tabiki
canım sana ben ayaklarımınatsam şok olursun bildiğin göçük şeklinde kalıyor.bende tansiyon çıktı.yüksek tansiyon sanırım buda sebep oluyor ben ayağıma gelip gidip su tutuyorum sabah kalkınca yürüyemiyorum.bugün ilaca başlayonca azaşdı şişlik
Valla ben 20. Haftadan sonra hiç yatmadım hatta gece uykumda bilmem dönerim diye arkama yastık koyuyorum sırt üstü yatmayım diye. Biz bu grupta 20. Haftalarımızda bu konuyu çok konuşmuştuk. Herkes öğrendiği bilgileri paylaşmıştı bilmiyorum sen okadar eskimisin o zaman varmıydın. 14. Haftadır yan yatmaktan yanlarım acıdı artık. Bi doğurayım hayırlısıyla sırt üstü yatacam 1 sene
ben en başından beridir burdayım 5 6. haftadan beri galiba evet görmüştüm o yazıları bende aynı durumdayım yanlarımı ezilmiş gibi hissediyorum artık doğumdan sonra bende yüzüstü yatmayı hayal ediyorum öncesinde de hep öyle yatardım