2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Gittiğiniz hastanedeki dr oyle imiş bunu genelleme yapamayız bence. Ben de 3 özel 2 devlet hastane gezdikten sonra karar verdim. Özele gidiyorum iyi ki de bu doktoru tercih etmişim düşük yapmadan pıhtılaşma sorunumu ortaya çıkardı bebeğimin hayatını kurtardı.

Kızlar daha önce sezeryan olanlara bir sorum olacak. Doktorum 38+5 de alırız dedi. Şimdi bu 38+5 sat a göre mi yoksa bebeğin ultrason değerlerine göre mi hesaplanıyor? Ve tarih olarak geç bir tarih mi?

Kızlar daha önce sezeryan olanlara bir sorum olacak. Doktorum 38+5 de alırız dedi. Şimdi bu 38+5 sat a göre mi yoksa bebeğin ultrason değerlerine göre mi hesaplanıyor? Ve tarih olarak geç bir tarih mi?
Sat a göredir canım benimkide 38+5 de olacak tam bayrama denk geldiği için

Sat a göre, geç bı tarih değil tam zamanı doğumların yüzde doksanı 38. Haftada olur, sez. Da o haftalarda tercih ediliyor oyuzden. 38+2 de doğdu bnm ikisi de normal bakalım bu nezaman gelcek

Sat a göre belirleniyor. Benim ilk doğumumda sezaryen 38+6 da olmuştu.

Ayy benimde son kontrol 28 temmuzda. Banada doktorum öyle demişti manyak bunların hepsi

Yaa çok güldüm, adam haklı cidden “geçen ben kendime emoji yapıştırdım, bana nazar değmesin diye..”
Sorma valla çok güldüm bende. Adam haklı ama bezmiş artık hastalarından. Benim doktorumda bunun gibi bişey sormaya korkuyom kimden duyuyon bunları diyor. Sen benim söylediklerimi dikkate al başkasını dinleme diyor. Kadınlar klubünden desem ağzıma s..... cak

Bu arada doktorum gumus kapak ya da gogus kalkani onerdi almalisin bence dedi. Hastaneye doguma gelirken kuru incir kayisi hurma tarzi seyler getirmemi soyledi yanımda. Pilates topumu istedi ve bugday yagiyla Perine masaji onerdi. Buğday yagini hastaneye de getir dedi.

Ben de icimden cok yardimci oldun doktor die gecirdim. 3 haftadir 3 cm aciklikla
Dolasan gebem var dio 1-2 gune doguradabilirsin 1-2 hfta dogurmayadabilirsin ne demek
Şansına kalmış demek ilk hamileliğimde 37 de 2 cm açıklığım vardı 41 de doğurdum 2 gün daha gelmeseydi sezeryan olacaktım

Ben iki günde bir fincan içiyordum, kalple ilgili ufak sıkıntımdan dolayı kardıyologum yasakladı ama gebelik takibimi yapan doktor birsey demiyordu açık çay da içebiliyorsun ama dediğim gibi abartmamak kaydıyla ve demir değerin filan iyiyse

Canım bende de durum böyle doktoruma sordum safra asidi testi yapacak. Safra asidi artmış olabilir dedi. Aksatmadan tahlil yaptır derim sabah aç karınla yapıyorlar bende yarın sabah kan vereceğim

kızlar ya vücuttaki ödemin geçmesi için ne yapabilirim canım acıyo yürüyemiyorum rahat oturamıyorum ayaklarım bacaklarım çok ağrıyo
Bol su ve tuzsuz beslenmeni tavsiye ederim . Ben 34. haftaya girdim hiç ödem olmadı doktorumun tavsiyesi ile sabahları bir iki damla limonlu ılık su ile başlıyorum ve bol su tüketiyorum ve en önemlisi tuzsuz besleniyorum o yüzden hiç ödemim olmadı

Kontrolden çıktım ilk defa NST ye girdim. Bebek vurdukça cihaz ötüyor, hemşire "sen korkma o tekmeyi farklı algılıyor" diye beni telkin ediyo cihaz her öttüğünde maskenin altından çipil çipil baktıysam demek.
Kontrolleri de haftada bire düşürdüler. Her hafta hastanedeyiz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…