Ya bu safra asidi neymiş ya bende yarın kan vericem bizde bugün 34 olduk bakalım . Kaşıntım var ama öyle aşırı değil önlem için bende yarın kan vereceğim.
Hastane çantamı hazırladım kızlar ufak tefek eskikler kaldı biberon u kaynatcam, kendime terlik ıslak mendil vs. Onları da bi sırt çantası yapcam. Küçük boy bavul yetti bize bakalim
Gece kaşıntı artıyorsa özellikle el ve ayak tabanı kaşınıyorsa karaciğerle ilgili olabiliyormuş doktorum öyle demişti ama bence bu kadar kişinin kaşınması sıcaklarla ilgili olabilir ve ben dikkat ettim aşağı yukarı aynı haftalarda kaşınmaya basladik 34 35 gibi ama büyük konuşmayayımda bir daha hamilelik düşünürsem doğum için haziran sınırlı ayarlayacağım öldüm bu sıcaklardan
Biz çıktık kontrolden. 3200 olmuş tabi sapmalar olabilir dedi. 1,5 cm aciklik var 1-2 hafta bu sekilde de kalabilir gelmeye de niyetlenebilir dedi. Bakalim artik hayirlisi. 28 temmuza tekrar randevu verdi o zamana kadar dogurmazsan o tarihte goruselm dedi
canımmm ben de çıktım kontrolden 3.400 dedi ama demin kızlar bir şey paylaşmış emin de olamadım yanlış ölçüm mü? çünkü 2 hafta önce 2.800 dü. Şimdi normal doğum sıkıntıya girdi haliyle, haftaya perşembe yine gel sezeryana alabiliriz dedi
hazırlıklı ol dedi yani
merhaba arkadaşlar. 5 şubata ben de ağustos annesiydim. ama 12. haftada kalbi durdu kürtaj olmuştum.
o halde bile takip ediyorum hala sizi.
eylülde tüp bebek yaptıracağım. ismim havva.
sizden ricam birer kere de olsa benim için dua etmeniz. hayırlarla tutsun vekucağına alsın, büyütsün diye inşallah.
hamilelelin duaları daha çok kabul olur ümidindeyim.
sevgiler 2020 ağustosunun güzel anneleri.
Rabbim en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sende çok takma kafana Allah’a bırak. Çok düşünüp strese girincede olmuyor. Allah gönlüne göre versin canım
İnşallah canım ben az önce geldim hastaneden idrarda protein kaçağı varmış ondan oluyormuş birde şuan kullandığım ilaçlar şişlik kaşıntı yapıyormuş bana seninki daha başlangıcı dikkat etmen gerekir dedi ilerlerse gebelik zehirlenmesine yol açar dedi
Kızlar kasinti bende de var,özellikle aksamalari bacaklarim çok kaşınıyor ben de safra asitlerine baktirayim o zaman,bir ara alt değerim yükselmişti o dönem de de kaşıntı vardı,demiri bir süre kesince düzelmişti bu ara yine başladı kaşıntı
Tuzu tamamen kesmeni,bol su icmeni,protein ağırlıklı beslenmeni ve bir süre karbonhidrat tuketmemeni tavsiye ederim,çünkü ben de tansiyon dan dolayı hep bakılıyor idrarda proteine,oyle bir riskim var malesef o nedenle çok araştırdım bu durumu,bu yazdıklarıma dikkat edersen geçer merak etme,
Gece kaşıntı artıyorsa özellikle el ve ayak tabanı kaşınıyorsa karaciğerle ilgili olabiliyormuş doktorum öyle demişti ama bence bu kadar kişinin kaşınması sıcaklarla ilgili olabilir ve ben dikkat ettim aşağı yukarı aynı haftalarda kaşınmaya basladik 34 35 gibi ama büyük konuşmayayımda bir daha hamilelik düşünürsem doğum için haziran sınırlı ayarlayacağım öldüm bu sıcaklardan
Aynen sicaklardan da olabilir,karaciğer değerlerim bundan bir ay önce yükselmişti vitaminleri kestim düzeldi,belki tekrar yükselmiştir,sanırım yine baktırmam lazım.
Bir de şunu fark ettim,lazer yaptırmıştım tüm vucuduma ama malesef hormonlardan sanırım tüyler çıkmışbelki de o tüyler çıktığı için kaşıntı oluyordur diye de dusunmuyor değilim.
Aynen sicaklardan da olabilir,karaciğer değerlerim bundan bir ay önce yükselmişti vitaminleri kestim düzeldi,belki tekrar yükselmiştir,sanırım yine baktırmam lazım.
Bir de şunu fark ettim,lazer yaptırmıştım tüm vucuduma ama malesef hormonlardan sanırım tüyler çıkmışbelki de o tüyler çıktığı için kaşıntı oluyordur diye de dusunmuyor değilim.
Tuzu tamamen kesmeni,bol su icmeni,protein ağırlıklı beslenmeni ve bir süre karbonhidrat tuketmemeni tavsiye ederim,çünkü ben de tansiyon dan dolayı hep bakılıyor idrarda proteine,oyle bir riskim var malesef o nedenle çok araştırdım bu durumu,bu yazdıklarıma dikkat edersen geçer merak etme,
protein ağırlıklı mı beslenmem gerekiyo? Çevremdekiler de tam tersi kes diyolar yumurta falan yiyorsan yeme diyorlar ben çok peynir tüketen biriyim onun bi zararı olur mu acaba?
protein ağırlıklı mı beslenmem gerekiyo? Çevremdekiler de tam tersi kes diyolar yumurta falan yiyorsan yeme diyorlar ben çok peynir tüketen biriyim onun bi zararı olur mu acaba?
Öncelikle yukarda tansiyon sorunum yok demişsin,o sebeple hiç korkma geçicidir,bir de ödemin var mı? Yani bu beslenme işini en iyi doktoruna sorabilirsin ama benim araştırdığım kadarıyla genelde protein agirlikli beslenilmesi öneriliyor,daha detaylı bilgi sahibi olanlar varsa yazabilirler, vücut protein kaybettigi için protein ağırlıklı beslenme onerilyor diye biliyorum ,ödemin varsa muhakkak tuzu çok azalt ve çok su iç,hemen iniyor şişlikler.
Öncelikle yukarda tansiyon sorunum yok demişsin,o sebeple hiç korkma geçicidir,bir de ödemin var mı? Yani bu beslenme işini en iyi doktoruna sorabilirsin ama benim araştırdığım kadarıyla genelde protein agirlikli beslenilmesi öneriliyor,daha detaylı bilgi sahibi olanlar varsa yazabilirler, vücut protein kaybettigi için protein ağırlıklı beslenme onerilyor diye biliyorum ,ödemin varsa muhakkak tuzu çok azalt ve çok su iç,hemen iniyor şişlikler.
Evet ödem de var kaç gündür hastaneye yattım ilaçlardan şişmeye başladım taburcu oldum ellerim yüzüm düzeldi ama ayaklarım ve ayak bileklerim hala şiş su çok içiyorum tuzu da bugünden sonra azaltcam inşallah doktor da dedi çok teşekkür ederim bilgiler için