2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benim ilginç bir şekilde akşamları oluyor,gündüz hiç kasintim olmuyor
Gece kaşıntı artıyorsa özellikle el ve ayak tabanı kaşınıyorsa karaciğerle ilgili olabiliyormuş doktorum öyle demişti ama bence bu kadar kişinin kaşınması sıcaklarla ilgili olabilir ve ben dikkat ettim aşağı yukarı aynı haftalarda kaşınmaya basladik 34 35 gibi ama büyük konuşmayayımda bir daha hamilelik düşünürsem doğum için haziran sınırlı ayarlayacağım öldüm bu sıcaklardan

canımmm ben de çıktım kontrolden 3.400 dedi ama demin kızlar bir şey paylaşmış emin de olamadım yanlış ölçüm mü? çünkü 2 hafta önce 2.800 dü. Şimdi normal doğum sıkıntıya girdi haliyle, haftaya perşembe yine gel sezeryana alabiliriz dedi
hazırlıklı ol dedi yani

Rabbim en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sende çok takma kafana Allah’a bırak. Çok düşünüp strese girincede olmuyor. Allah gönlüne göre versin canım

Ahhh kaşıntı deme bende de var bende yarın sabah aç karınla tahlil vericem bakalım umarım bir an önce geçer canım
İnşallah canım ben az önce geldim hastaneden idrarda protein kaçağı varmış ondan oluyormuş birde şuan kullandığım ilaçlar şişlik kaşıntı yapıyormuş bana seninki daha başlangıcı dikkat etmen gerekir dedi ilerlerse gebelik zehirlenmesine yol açar dedi

merhaba kızlar az önce hastaneden geldim idrarda az miktarda protein kaçağı varmış yaşayan bilen var mı ne yapmam lazım nasıl beslenmem lazım?

idrarda protein kaçağı varsa da oluyormuş bende protein kaçağı çıktı

merhaba kızlar az önce hastaneden geldim idrarda az miktarda protein kaçağı varmış yaşayan bilen var mı ne yapmam lazım nasıl beslenmem lazım?
Tuzu tamamen kesmeni,bol su icmeni,protein ağırlıklı beslenmeni ve bir süre karbonhidrat tuketmemeni tavsiye ederim,çünkü ben de tansiyon dan dolayı hep bakılıyor idrarda proteine,oyle bir riskim var malesef o nedenle çok araştırdım bu durumu,bu yazdıklarıma dikkat edersen geçer merak etme,

Aynen sicaklardan da olabilir,karaciğer değerlerim bundan bir ay önce yükselmişti vitaminleri kestim düzeldi,belki tekrar yükselmiştir,sanırım yine baktırmam lazım.

Bir de şunu fark ettim,lazer yaptırmıştım tüm vucuduma ama malesef hormonlardan sanırım tüyler çıkmışbelki de o tüyler çıktığı için kaşıntı oluyordur diye de dusunmuyor değilim.

Evet o da olabilir canım

protein ağırlıklı mı beslenmem gerekiyo? Çevremdekiler de tam tersi kes diyolar yumurta falan yiyorsan yeme diyorlar ben çok peynir tüketen biriyim onun bi zararı olur mu acaba?

protein ağırlıklı mı beslenmem gerekiyo? Çevremdekiler de tam tersi kes diyolar yumurta falan yiyorsan yeme diyorlar ben çok peynir tüketen biriyim onun bi zararı olur mu acaba?
Öncelikle yukarda tansiyon sorunum yok demişsin,o sebeple hiç korkma geçicidir,bir de ödemin var mı? Yani bu beslenme işini en iyi doktoruna sorabilirsin ama benim araştırdığım kadarıyla genelde protein agirlikli beslenilmesi öneriliyor,daha detaylı bilgi sahibi olanlar varsa yazabilirler, vücut protein kaybettigi için protein ağırlıklı beslenme onerilyor diye biliyorum ,ödemin varsa muhakkak tuzu çok azalt ve çok su iç,hemen iniyor şişlikler.

Evet ödem de var kaç gündür hastaneye yattım ilaçlardan şişmeye başladım taburcu oldum ellerim yüzüm düzeldi ama ayaklarım ve ayak bileklerim hala şiş su çok içiyorum tuzu da bugünden sonra azaltcam inşallah doktor da dedi çok teşekkür ederim bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…