2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
benim de hiç yoktu 35 haftaya kadar hastanede yattım 3 gün hep serumlardan ilaçlardan oldu ve geçmiyo üstüne birde kaşıntı başladı vücudumda bugün gitcem hastaneye

Canım ben iyi bir örnek değilim bu konuda çayda kahvede içiyorum. Her gün en az bir kahve ve 5-6 bardak çayım var. Kopamadım hiç bir türlü. Çok şükür şu ana kadar da bir etkisi olmadı

benim de hiç yoktu 35 haftaya kadar hastanede yattım 3 gün hep serumlardan ilaçlardan oldu ve geçmiyo üstüne birde kaşıntı başladı vücudumda bugün gitcem hastaneye
Ahhh kaşıntı deme bende de var bende yarın sabah aç karınla tahlil vericem bakalım umarım bir an önce geçer canım

Kızlar kasinti bende de var,özellikle aksamalari bacaklarim çok kaşınıyor ben de safra asitlerine baktirayim o zaman,bir ara alt değerim yükselmişti o dönem de de kaşıntı vardı,demiri bir süre kesince düzelmişti bu ara yine başladı kaşıntı

Kizlar 34+ 3 de 2280 gr. 44 cm bebis.
Kasintidan dolayi safra asiti testi istedi.
Hersey yolunda simdilik, suyu vs.
Haftaya da nst ye giricem.
Siz de haberler nasil
Ya bu safra asidi neymiş ya bende yarın kan vericem bizde bugün 34 olduk bakalım . Kaşıntım var ama öyle aşırı değil önlem için bende yarın kan vereceğim.

merhaba arkadaşlar. 5 şubata ben de ağustos annesiydim. ama 12. haftada kalbi durdu kürtaj olmuştum.
o halde bile takip ediyorum hala sizi.
eylülde tüp bebek yaptıracağım. ismim havva.
sizden ricam birer kere de olsa benim için dua etmeniz. hayırlarla tutsun vekucağına alsın, büyütsün diye inşallah.
hamilelelin duaları daha çok kabul olur ümidindeyim.
sevgiler 2020 ağustosunun güzel anneleri.

Aynen canım aksatma önemli bir konuymuş çünkü inşallah normal çıkar değerleriimiz

Kırk yılda bir Türk kahvesi (pişmiş kahve) içmek serbest diye biliyorum, ben de öyle yapıyorum ama gönlümden starbuckslar, caribou coffee’ler geçiyor

Canım çok sağol güzel dileklerin için, inşallah sen de sağlıkla kavuşursun bebeğine. Ben duamı gönderdim sana

Ahhh kaşıntı deme bende de var bende yarın sabah aç karınla tahlil vericem bakalım umarım bir an önce geçer canım
O kaşıntıyı 1 hafta cektim yeni yeni azalmaya başladı bu gece ilk defa rahat uyudum benimde safra asitime bakildi normal çıktı ama ben toktum tokluk safra asiti diye bir sey varmış onu istedi doktor
Bu kaşıntı beni hamilelikte en çok zorlayan şeydi 10 tane normal doğuma bedel

amin inşallah. çok teşekkür ederim. allah bin kere razı olsun. bebeğim yaşasaydı 3 hafta sonra doğumum vardı. inşallah sizler sağ salim kavuşursunuz. ve benim için dua ederim demeniz bile beni öyle mutlu ettiki, ağlamayayım diyorum ama engel olamıyorum kendime arkadaşım. çok teşekkürler.

Günde 1 kahvede ben içiyorum çayla aram olmadığı için en fazla 3 bardak felan mesela 3.u bir arada nescafe daha zararlı. Kahveden zarar gelmez kızlar ben kadın doğumda çalıştım hamile doktorlar bile içiyordu. Soda da çok içiyorum sade soda bebeklerin kemik gelişimi için faydalı.

Havva aras Allah kalbini ferahlatsin kardeşim bolca inşirah oku ben de iki düşük yaptım vaktinde ne anksiyete atakları gecirdim. Kimse sana sonu evlat sahibi olmak diye söz veremez ama eğer imtihanını doğru okuyabilir ve hayata güzel bir pencereden bakarsan sonunun güzel olacağına dair garanti verebilirim. Başımıza gelen hiçbir şey nedensiz değil. Bol dua et ve hayatın buna bagliymis düşüncesinden kurtulmaya çalış. Allah yar ve yardımcın olsun buraları da okuyup kendine eziyet etme ne zaman geçmişe bakmayı bırakırsan önündeki yolu o zaman görürsün. Aksi halde önündeki yolda seni neler bekliyor fark etmezsin zamanın ve enerjin biter. Kendine acı çektirme.

amin erganun, çok teşekkür ederim. allah razı olsun. güzel duaların için psikolojik olarak beni rahatlattığın için. bol bol dua okuyup, imtihanımdan başarıyla geçmemi dileyecem rabbimden.

amin erganun, çok teşekkür ederim. allah razı olsun. güzel duaların için psikolojik olarak beni rahatlattığın için. bol bol dua okuyup, imtihanımdan başarıyla geçmemi dileyecem rabbimden.
Geçmiş olsn cnm bnm de ilk gebeliğim seninki gibi olmuştu kalp atışı oluşmadı düşük oldu ve sonrasında kürtaj oldm 11-12 haftalikti. Sağlıkla bı çocuğun olur inşallah hayırlısıyla...

amin inşallah. sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
bu arada herkese gönülden teşekkür ederim dualarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…