2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım benim bir haftada bir gram bile almamış suyu şuanda iyi gibi ama azalacak gibi dedi. Benim zaten sezeryan olacak. Bınun dışında bende bir sürü sağlık sıkıntısı çıktı Buda tuz biber oldu anlayacağın. 2500 kg şuanda inşallah biraz daha alır eğer almazsa çarşamba sezeryan dedi. Ayrıca çok sancım çıktı ntsde. Hala çocuk Aşağı baskı yapıyor. Sancılarım başladı gibi

Canım 24 saat idrar biriktirip verdin mi?bildiğim kadarıyla tansiyon problemin de yok,neden çıkıyor kaçak?doktor ne diyor,merak etme belirli bir değerin üzerinde olmasi lazım o kaçağın,bildiğim kadarıyla 300 e kadar da normalmis

Moralini bozma canım, pozitif düşünmeye çalış, bebişin pozitif bi anneye ihtiyacı var şimdi

Benim de işte dün öyle oldu on gün öncesinin olcumuyle aynıydı baş bacak hiç merak etme bebek 2.5 kiloya ulaşınca kendini bir sekilde kurtaririr,tabi yine de inşallah otuz sekizleri görürsün.

Benimde kedim var canım ama hiç telaş etmedim. Aşılarını yaptırdım doğumdan önce tırnaklarını kesicem. Zaten hayvanlar çocukları hissediyor telaş yapma
Telaş değil de gerçekten kıskanç bi kedi ve çocukları pek sevmiyor. Mütemadiyen kaçıyor Bakalım bebeğe tepkisi ne olacak. Onun psikolojisini de ayrı düşünüyorum açıkçası
Tırnakları da uzadı onu da hallettirelim. Normalde arka tırnakları kesmiyorduk önleri alıyorduk sadece atlama zıplama olayları için ama onları da kestirelim bu sefer, sağol canım.

Benim de işte dün öyle oldu on gün öncesinin olcumuyle aynıydı baş bacak hiç merak etme bebek 2.5 kiloya ulaşınca kendini bir sekilde kurtaririr,tabi yine de inşallah otuz sekizleri görürsün.
İnşallah küvezde kalmaz bu hafta kilo alması için herşeyi yapıcam. Hayırlısı olsjn sağlığı yerinde olaunda

Bizimki uysal canım. İnşalalh sıkıntı yaşamayız üzülürüm. İlk kızımla beraber büyüdüler bundada öyle olacak gibi :)

Kızlar doktordan çıktım plezanta eskimesi olmuş Oda suyu azaltıyormuş haftaya kadar beklicez suyuna bakıcak ona göre doğuma alırım dedi. Bileniniz var mı
Plesanta yaşlanıyor zaten bana 32.haftada demişlerdi taa ama doktorlar dayanıp dayanmayacağını anlıyor 37 tim şuan ama bebeği besleyen damarlara falan bakıyor doktor bir sorun olmadı bende

vajinal ultrason gibi mi smear alınırken bi apart takıyorlar ya mesela o beni çok rahatsız etti mesela 1 kere oldum gerçi

Plesanta yaşlanıyor zaten bana 32.haftada demişlerdi taa ama doktorlar dayanıp dayanmayacağını anlıyor 37 tim şuan ama bebeği besleyen damarlara falan bakıyor doktor bir sorun olmadı bende
Benim bi anda oldu canım zaten bu hamilelikte başıma be geldiyse bi anda çıktı ortaya.öyle talihsizlikler yaşadım ki artık berşeyi bekliyorum çocuğu sağlıcakla bi kucağıma alsaydım hayırlısıyla

Hayır canım biriktirip vermedim öyle birşey demediler hiç evet tansiyonum da yok hatta orda ölçüldü 100/80 çıktı normal dedi nst istedi o da normal çıktı sancı da çıkmadı ödem ve kaşıntı da bitti ilaçları bıraktıktan sonra bende anlamadım neden çıkıyosa korkutuyolar insanı üniversite hastanesine sevk etti sabah oraya da gidicem bakalım ne diyecekler ne yapacaklar oraya her gittiğimde çıkamıyorum korkuyorum yine yatırırlar diye

Bunların dışında bir de badem denicem başkada aklıma bişey gelmiyor boş su içiyorum 3 lt geçiyor. Sende bulursan bana da haber ver pazartesiye kadar vaktim var
Bir de yeşil mercimek faydaliymis ben bugün biraz haslayip salatalarima eklemeyi dusunuyorum,benimde cumaya kontrol bakalım azda olsa ise yarayacak mı bunlar

Canım kaç pozitif çıktı? Bende de çıktı birösürü Dr gittim hepsi gediğin şeyler bile etkiler demişti. Başka hastanede de tahlil yaptır istersen

Canım işine karismak gibi olmasın ama idrarda kaçak çıkınca yapılacak en mantıklı şey 24 saat idrar biriktirip onun sonucuna göre karar vermek,yirmili haftalarda kaçak çıkanlar var,gayette otuz sekiz otuz dokuza kadar gidiyorlar,tansiyonun da yokmuş bence hiç korkma.

Bir de yeşil mercimek faydaliymis ben bugün biraz haslayip salatalarima eklemeyi dusunuyorum,benimde cumaya kontrol bakalım azda olsa ise yarayacak mı bunlar
Ay hadi hayırlı haberler al onu da deneyim bi. Eğer sende işe yararsa haşlar haşlar yerim dört gözle cumayı bekliyorum

Moralini bozma canım, pozitif düşünmeye çalış, bebişin pozitif bi anneye ihtiyacı var şimdi
öyle de canım doktor net birşey demiyor üniversiteye sevk ediyo insanı ürkütüyorlar hiç demiyo ki bunu yap şunu yap düzelir diye bende napcağımı bilmiyorum nasıl kurtulcam bu illetten hiçbir bilgim yok sonuç kağıdını bile vermiyolar değerlerimi bilmiyorum acildeki doktor başlangıç daha demişti ama bugünkü korkuttu beni

vajinal ultrason gibi mi smear alınırken bi apart takıyorlar ya mesela o beni çok rahatsız etti mesela 1 kere oldum gerçi
Smear alınırken aparat mı Takıyorlar? Ben iki kere smear oldum ama aparat takmıyor canım ufak bir şeyle parça alıyor. Sana catı muayenesini anlatayım doktor eldivenini giyip önce bir parmağı ile sonra iki parmağı ile saniyelik kontroller yapıyor bunu yaparken benimle konusarak yani yaptıgı seyleri anlatarak yaptı herhangi bir alet/aparat olmuyor el ile yapılan bi kontrol

2 doktor baktı ikisi de idrar biriktirip verceksin demediler ama canım o yüzden benim de bi bilgim yok bu konuyla ilgili yarın üniversiteye gitcem orda bi sorayım o zaman teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…