2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benim 2haftadır var,cuma gidicem inşallah göze,perinatolog kesinlikle git dedi,bakalım nasıl bi sorunmuş,bebekli bi sıkıntı oluyor mu
Hamile oldugunda ilac veremiyorlar. O yuzden bebegi etkileyen bir durum yok demisti doktor. Olasi bas donmesi ani gorus kaybi kusma cift gorme olursa hemen acile basvur dedi ödem beyin kanamasi, inme, felç gibi durumlari tetikliyormuş.

Sağlıkla kucağına al inşallah ikinizin de güzel haberlerini bekliyoruz

Selam hanımlar, buradaki bebişler çoğunlukla prematüre sınırını aşmış şanslı bebişler, inş biz de bir an önce 36’yı doldururuz ️ Yarın bizim de nst ve dr kontrülü var, bakalım ne kadar büyümüş benim minik kuşum

Reactions: hsb
Kasılma bir taraftan, bebişin acımasız hateketleri bir taraftan, bel ağrısı bir taraftan canımı yakıyor. Bel ağrısı hepsini geçti o ayrı. Küçük bey de bazen öyle bir toplanıyor ve yitiyor ki doğal yolla sezeryan yapacak herhalde diyorum. Doğunca muhtemelen yatak köşelerinden toplicam, bıraktığım uerde yatmayacak
Kasılmalar beni bazen yedirgin etse de diğer doğumlarda hep kasıktan bailamıştı ağtışarım numda henüz kasıktan gelmedi. Ama erkek bebek sancısı belden vurur diyorlar. Ve benim belim mütemadiyen ağrıyor.

Cnm benimde 34+2 deyim 2180 gr. doktor gelisimi iyi dedi. Benimde 3 haftada toplam 200 gr aldi doktor sorun olarak görmedi, size neden ciger geliştirici verip alalim dedi anlayamadim
Benim tansiyon problemim var,doktora göre bebek yeterince beslenemiyir ama şuan tansiyonum evde de hastanede de normal çıkıyor,hatta büyük tansiyin düşük bile sayılır,şöyle açıklama yaptı bir de hani başından beri bebek bir hafta on gün geri olsa sorun değil ama on gün öncesinin ölçümleriydi,fl ve baş çevresi sadece karın cevresi son ölçüme göre bir tık büyümüştü başı ve bacakları aynı kaldığı icin,bir de tansiyon sorunu olduğu icin sanırım ciğer gelistirici verdi nts ye soktu onun sonucuna göre gerekirse dün bile yatisimj yapacaktı,kan akımları ve nts normal olunca Perşembe gel göreyim dedi,artık haftada iki kere gorecekmis gerekirse de alırız dedi,bu arada tansiyonum dün de 11-7 idi yani yüksek değil,ama bebeğim neden hiç gelişmemiş anlayamıyorum

Bence doktordan doktora degisiyor. Kolaylarina ne geliyorsa onu yapiyorlar. Zorunlu bir durum olmadikca bebisler yerlerinde sagliklilarsa rahat biraksalar keske...
İlginç olan benim doktorum tansiyon çıktığından beri (22.haftada çıktı) 37 de alırız bebeği diyor,hocam şuan tansiyonum normal hatta düşük bile ona rağmen mi alacaksınız dediğimde evet her şey mukemmel bile olsa 37 de alırız diyor bana her defasında hayır sürekli idrar kan veriyorum,günde dört defa tansiyon ölçümü yapıyorum,zaten en ufak bir yükselme gözlemlediğim de takiolerimi yapan kardiyologa gidiyorum bir gün bile aksatmadan,ama doktorun bu düşüncesi beni strese sokuyor açıkçası,bir de bu haftaya kadar geldim doktor da değiştirmek istemiyorum ama bir doktor her şey mükemmel de gitse bu bebisi 37 de alırız demesi bir tek bana mı tuhaf geliyor

Selam arkadaslar dogum yapan annelerimize gecmis olsun. bebislerini saglikla büyütsünler insallah. Dun gece sanirim herkes ayni sorunlari yaşamış bende dun ayni sekilde bi kac kez sanci ve kasilmalardan dolayi uyku ve uyaniklik arasinda gidip geldim. Birde bel agrisi cok fazlalasti 2 gundur kuyruk sokumu agrisi cekiyorum bebek baski yaptığı için oluyormus sanirim. Birde birseyi merak ediyorum gun icinde nerdeyse 7_8 kere hickirik tutuyor bebisi karnim devamli sıçrama halinde sizdede varmi boyle bir durum aceba. kontrolum haftaya carsamba doktorumada soracagim bu durumu.

selam :) hıçkırık günde en az 3-4 kere bende hissediyorum artık amniyon sıvısını yuttukları için daha sık hıckırıyorlar

Eger iciniz rahat etmiyorsa ve en ufak bir supheniz varsa bir doktora daha danışın sonucta hersey normal gorunuyorken bu kadar ısrarcı olmasi garip. Son dakikada bile doktor değiştirip doğum yapanlar var.

selam :) hıçkırık günde en az 3-4 kere bende hissediyorum artık amniyon sıvısını yuttukları için daha sık hıckırıyorlar
Bizimki baya fazla yutuyor anlaşılan birde aksi gibi ne zaman su icsem yemek yesem basliyor hickirmaya insan agzina birsey almaya korkuyor

Eger iciniz rahat etmiyorsa ve en ufak bir supheniz varsa bir doktora daha danışın sonucta hersey normal gorunuyorken bu kadar ısrarcı olmasi garip. Son dakikada bile doktor değiştirip doğum yapanlar var.
Zaten ısrarla almak isterse en azından bir perinatologa görünür öyle karar veririz diye düşünüyorum,sonuçta doktorun ısrarla 37 de alırız demesi bile beni strese sokan bir durum.

O belden sancı gelmesi sürekli olan bel ağrısı gibi değil canım doğum sancın başladığında ağrı belden girip yayılıyor

Kızlar bu ciğer gelistirici iğne bel ağrısı yapiyor mu? Ben de iğne vurulduktan sonra bel ağrısı başladı

Hamile oldugunda ilac veremiyorlar. O yuzden bebegi etkileyen bir durum yok demisti doktor. Olasi bas donmesi ani gorus kaybi kusma cift gorme olursa hemen acile basvur dedi ödem beyin kanamasi, inme, felç gibi durumlari tetikliyormuş.
Anladım canım Allah göstermesin,teşekkürler

Kızlar ben hediyelik felan yaptırmadım zaten misafir kabul etmeyeceğim ama işte kardeşlerimize felan vermek için çikolata yaptıracağım bildiğiniz kaliteli güvenilir bir bebek çikolatası yapan site var mı

ben de arıyorum, bulan olursa beni de etiketlesin

evet bende artık takmıyorum tüm söylenenleri denedim ama yok olmuyor yani bu saatten sonra yapcak birşey yok sağlıklı olsunlar da doğumdan sonra kilo alıyolar zaten

kızlar dün kontrolüm vardı tahliller yenilendi bugün çıktı sonuç hala düzelmemiş protein kaçağı böyle devam ederse gebelik zehirlenmesi yaşanabilir dedi ilaç da vermiyolar yan etki yapıyo napcağımı şaşırdım

Benimde kedim var canım ama hiç telaş etmedim. Aşılarını yaptırdım doğumdan önce tırnaklarını kesicem. Zaten hayvanlar çocukları hissediyor telaş yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…