2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar benim belim be kasıklarımda çok ağrı var ayağı kalkınca daha da şiddetleniyor doğun sancısımı bilemem ya bıgün nts de sancı çıkmıştı ama bu sefer sanki adet oldum olucam belim çok kötü

Canım bende de bugün aynısı oldu,ben ciğer gelistirici iğneye bağladım,daha önce böyle bir şey yoktu,dün nts de sancı da yoktu,sen yakın zamanda mi vurdurdun bu iğneyi,belki ignedendir

Selam. 11 Ağustos'a gün verdiler. Şimdilik görünen normal doğum. Umuyorum her şey yolunda gider.
Merhaba bende normal doğum bekliyorum ama gün vermediler bebek ne zaman gelmek isterse dedi doktor 8 ağustosa kadar bekleyebiliriz müdahale ermeden dedi kendiğliğinden normal gelmesi için ne yapmak lazım acaba

Hayırlı olsun gözünüz aydin inşallah bir an önce kucağınıza alıp evinize donersiniz.Kac kilo doğdu acaba bebeğiniz?

Tebrikler sağlıkla mutlulukla büyüsün inş

Canım bende de bugün aynısı oldu,ben ciğer gelistirici iğneye bağladım,daha önce böyle bir şey yoktu,dün nts de sancı da yoktu,sen yakın zamanda mi vurdurdun bu iğneyi,belki ignedendir
Yok canım 34. Hafta oldum ben. Bıgün kontrole gittim sancı çıktı eve geldim şimdi daha da arttı. Ayağı kalktığım zaman daha da artıyor Ağrım ve karnım çok sert. Biraz daha devam ederse olmadı gidicem Dr. Plasenta da yaşlanma bar çocuk hiç kilo almamış o yüzden tedirgin oldun iyice

Tebrik ederim sağlıkla büyüsün paşa

Hareketleri nasıl canım? Benim doktorum onu çok önemsiyor,ama için rahat değilse git muhakkak,benim iğneden sonra nedense bel ağrım çok oldu,belki iğneden değildi ama ben ona bağladım,şuan daha iyi çok şükür

Allah analı babalı büyütsün canım maşallah size kaç kg doğdu

Benim iğneden sonra hiç ağrım olmadı canım çok rahat geçti. Hareketleri çok şükür iyi hatta hareket edince sancım daha da artıyor

Benim iğneden sonra hiç ağrım olmadı canım çok rahat geçti. Hareketleri çok şükür iyi hatta hareket edince sancım daha da artıyor
Valla nasıl bir igneyse resmen aglayacaktim,hemşire vuruken de çok ağrıdı,ağrı esigim yüksek olduğu halde canımı çok acıttı iğne.
Maşallah canım hareketleri iyiyse sorun çıkmaz nts de en fazla sancı çıkar o da bu haftalarda çoğu kişide çıkmış zaten merak etme

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün. İnşallah tez zamanda çıkar da alırsınız kucağınıza

Benim biraz yandı ama öyle çok ağrı olmadı canım. Hemşirenin eli ağırmış demek ki :) çok şükür hareketleri iyi ama bu gece uyumam belli oldu

Aynen canım tuaf, çoğu Dr a ne yazikki normal doğum zor geliyor süreç uzayabilir hanımefendiler beyefendiler gecenin bir yarısı uykularından kalkmak zorunda kabalilir. Eğer bı bahneyene de siginmislarsa gel alalım demek en kolayı. Sez. Olsa bile bebek zamanı gelince olmalı, 37 de alayım 40 da alayım diebl bı mantık yok. Maalesef ülkemizde işini adam gibi yapan Dr da pek yok, bütün branşlarda böyle bu!!

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün. İnşallah tez zamanda çıkar da alırsınız kucağınıza
Merhaba çok geçmiş olsun size . Sizin kaşıntınız çok şiddetli miydi tansiyon sorununuz oldu mu . Ben de iki gündür biraz kaşınıyorum . Tansiyonum 10/6 çıkıyor .

Cnm hurma ye bol bol, merdiven in cik ya da eğil yerleri sil bu şekilde 1-2 gün içinde doğum başlatan çok arkadaşım oldu. Haftası çok ii kilosu da maşallah senin şu an yapman gereken doğumun başlamasını tetikleyecek şeyler.

Ya işte benim de dediğim şey o işte,sezeryan olacaksam bile en azindan her şey normal gidiyorsa 38,39 en azından beklenebilir,ama tabi farklı sorunlar olurda erken alınabilir,doktora kızdığım şey her şey yolunda bile olsa 37 de alırız bu minnagi deyip duruyir her kontrolde bu da moralimi bozuyor ister istemez

Ben yiyorm hurma 2 haftadır falan. Pilates topuna oturuyorm 1,5 cm acilmam da vardi ama gelen giden yok henuz belirti de yok bu arada tum gun de yatmiyorm hep bi isle ugrasiyorm evin icinde. Yuruyus de yapiyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…