2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İdrarda +1,+2 ya da +3 falan gibi degerler yazar,aslında kendinde hastanenin sitesinden kontrol edebilirsin ya da e nabizdan,sonuçta üniversite hastanesine gittiğin zaman doktor sormayacak mi kaç çıktı diye?ya da yeniden tahlil ister,git icjn rahatlasin ama dediğim gibi bence bir şey çıkmaz için rahat olsun.

hiç bilmiyorum canım değeri söylemiyolar sonuç kağıdını vermiyolar
İnternetten baksana canım hastanenin labaratuvar sonucu için eğer kayıt numarası isterlerse hastaneyi ara numaranı iste. Mecbur vermek zorundalar. Ama eğer ciddi bişey olsa 24 saarlik idrar kesin isterler telaş yapma hemen

Kizlar selam bugun kasilmalarimdan sebep doktora gittim dun 15-16 kez kasilmam olmustu. Doktorum 10 a kadar normal ama sende biraz fazla olmus dedi. 36+0 ı gormeye hedefledik insallah nasip olur.. 34+4 um suan. 36 dolarsa kuveze girmez insallah dedi. 2400 olmus kilosu.. bakalim hakkimizda hayirlisi artik..

İnşallah bekler minik zamanını, ama kilosu da güzel, hadi bakalım son haftalar biraz daha dayansınlar da zamanında gelsinler

Hadi hayırlısı olsun diyorum, eminim dayanacaktır az daha Kilosu da iyiymiş, iyi düşünelim iyi olsun.

Bugun kontrolle gittik bebegin kilosu önde diye üzülen benım her halde sinirden ağlayacaktım 4000gram cıktı ve daha 2 hafta var normal doğum cok zor dedı sezeryan için hafta ya gün vermek istedi ben beklemek istiyorum 40 haftaya kadar ama cok yazı okudum yanılma payı varmış cihazlarda...doktor da %15 eksik yada fazla cıkabilir dedı Napcam bilmiyorum eger doğru ise 40 haftaya kadar daha kilo almış olacak eger yanılma payı varsa normal doğum sansım varken buna yapmamış olacağim kafam çok karışık napcam bilmiyorum eşim bana bıraktı oda kararsız

perşembe günü 1 demişti doktor ama bugünkü hiçbir şey demedi canım sadece hala var dedi aynen yarın orda da yaparlar tahlil bakalım belli olur inşallah kötü olmaz sonu gebelik zehirlenmesi falan deyince ürktüm biraz

yarın belli olur canım bakalım hayırlısı olsun inşallah çok ciddi birşey çıkmaz

4000 gr dan sonra zor oluyor iste riske de atmak istemiyor insan.. tam kaçıncı haftadasınız? En hayırlısı nasılsa öyle olsun

4000 gr dan sonra zor oluyor iste riske de atmak istemiyor insan.. tam kaçıncı haftadasınız? En hayırlısı nasılsa öyle olsun
38+1 deyım Evet riske atmak istemiyorum da gelişimi önde beklemek istesem ya kakasını yaparsa ona bi zarar gelirse diye korkuyorum da bilmiyorum ne yapacağız

Maşallah. Ama ultrason cihazı da fark ediyor. yine kontrol ederler. Vaktiyle gelir sen merak etme

nst ye girmedin mi canım bakmadılar mı? Sancı çıkmadıysa bi sıkıntı olmaz inşallah benim 34+4 te sancım başladı durdurlar şükür durmasaydı da doktor bi sıkıntı olmaz demişti benimki de 2300 gr dı o zaman şuan 36+2 olduk çok şükür 2 3 defadır nst ye giriyorum hiç sancı çıkmıyo ama benim de kasılmalarım oluyor çok aşırı hareket ediyo birde baskı falan çok oluyo

Cnm 500 gr bile oynasa 3500 doğar neden üzüyorsun kendini ama bence drunu dinle 4üstğ doğarsa çok zorlanorsın onlara güvenmek zorundayız

Bende dün gittim kızlar dra
Yarın 35 olucam hatırlayan olursa serklajlı yım artık ayakta duramıyorum aşırı baskı var bende de hatta baskı ppoda bakalım daha ne kadar dayanabilirim
Nst de de sancı da çıkıyo 1 hafta daha dayanırım inş

Aslında 4 kilo üstü normal doğumlarda oluyor ama kişiye göre değişiyor sanırım annem kardeşimi 4 kilo 100 gr doğurmuştu normal doğumla ama annemin 3. doğumuydu

Bir doktora daha görün olmadi canim. Mayıs ayinda arkadasim kontrole gittiginde bebek 4 kilonun ustunde diye sezaryene aldilar 3500 dogmustu bebek. Doktora evet guvenmek zorundayiz ama o kadar cok bunu kullanan kolaya kacan doktor var ki artik insan tedirgin oluyor

Maşallah. Ama ultrason cihazı da fark ediyor. yine kontrol ederler. Vaktiyle gelir sen merak etme
Sağlıkla bir şekilde gelsın tek isteğim isteğim Malesef bu yuzden ikilemde kalıyorum sezeryan kabul etsem bu hafta da alabilirim dedı
Aslında 4 kilo üstü normal doğumlarda oluyor ama kişiye göre değişiyor sanırım annem kardeşimi 4 kilo 100 gr doğurmuştu normal doğumla ama annemin 3. doğumuydu
Evet cok doğuran var ama benım korkum gelişim önde gidiyor beklersem normali kakasını yapar mı bu da bi olasılık dedi doktorum biraz bundan korkuyorum yoksa bekleyelim normal oldu oldu olmadı sezeryan olmak zorunda kalacağım başka çare yok öyle bir konuştu kı doktor sankı bugün doğum yapmam lazım gibi biraz korkutu benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…