Günaydın kızlar uyuyamayanlar olmuş ben uzun süredir uyuyamıyorum ama dün gece öyle bı uyumusum ki yeni uyandim 3-4 saat anca uyuyordum gece 1 de yattım 10 saat olmuş ooh kendime geldim valla hava serindi kaç günün uykusuzlugunu çıkarmıştım resmen
İlk kızımda öyle oldu suyu tamamen bittiği için de normal yapamadim sancı gelmedi Dr tehlikeli dedi.plesanta yaşlanması sık duyduğum bişey aslında.neden olduğunu çok araştırdım yokbyani bı neden.dr bu dada olabilir o hiç belli olmaz dedi.ki bunun suyu iyi dedi ama kilo alması bundada yavaşladı cuma günü belli olur artık.oyle.olursa alır haftaya .bu durumda çok diretmemeklazimmis zaten kızım doğunca anladım bebek susuz kaldığı çok belliydi saçı tırnağı çok gucsuzdu.plesanta da rahmimeyapismisti ameliyatta kazıdı Dr epey kanamam oldu kan verdiler sonra sürekli.her doğum ayrı macera her plesanta yaşlanması aynı olmiuor tabi Dr unuz iyi gozetiyorsa o bilir ne zaman alacagini hayırlısı olsun canim.kilo almismi peki hiç kaç olmis
canım stresten kaynaklı dedi. Stres yapıyormuş hiç kilo almamış ama gelişimi iyi dedi. Birazdan nts ye giricem duruma göre bakacak. Pazarteside kesin tarih belli olacak ama bana da gösterdi harita gibi olmuş. Bunhafta kilo aldıracak şeyler yicem daha da arttırıcam yani inşallah bi faydası olur ama bana kalırsa haftaya doğacak gibi. Hayırlı sağlıklı olsunlarda toparlarlar kendilerini. Ama iyice stres oldum ya. İnşallah sende de sıkıntı çıkmaz canım. Sağlığı yerinde olsun erken olsjn önemli değil
belki büyüme atağıdır. şu an benzer bir durum bende de var. kasılmalarım benim nstde çıktı. doktor sadece takiple artık 34 haftayı geçtin durdurmam doğum başlasa da dedi. benimki de çok hareketli göbeğimden sırtımdan çıkacak gibi
belki büyüme atağıdır. şu an benzer bir durum bende de var. kasılmalarım benim nstde çıktı. doktor sadece takiple artık 34 haftayı geçtin durdurmam doğum başlasa da dedi. benimki de çok hareketli göbeğimden sırtımdan çıkacak gibi
Kedili bi sürüüü arkadaş vardı. Benden önce doğum yapan patili arkadaş oldu mu olur mu bilmiyorum ama olursa ilk karşılaşma ve sonrası hakkında bilgi vermek isteyen olursa seve seve dinlerim tecrübesini 1,5 ay önce yaptırmıştık İç/dış parazitini, aşıları zaten var. Pazartesi günü ne olur ne olmaz yineleteceğiz. Bir de ilk gün bebeği sardığım battaniyeyi hemen eşimle eve göndericem bebek kokusunu alsın, alışsın diye. Başka ne yapmak lazım hiç bilmiyorum
Bizim kedi tam bir piremsess ve çok kıskanç biraz korkmuyorum değil açıkçası.
canım su olayını atlamışım ben o önemli tabii. mutlaka takiple o zaman. bir de her hafta büyüyorlar az ya da çok. ağırlaşıyorlar. bazen daha enerjik bazen daha durgunlar. suyu azsa ve hareket etmezse endişelen bence şimdilik sağlıklı görünüyor bebişin
Valla cnm bende başima gelince ilk defa duydum ilk görmede sorun cikti o sekilde doktora gittim cok net goren ben bir anda 4 m den sonrasi bulanikti doktor beyin e yonlendirdi vs vs. Gebelik hormonlarina bağli kafa ici basinci yukselmiş o da göz arkasinda ödem olusturmus vsvs. neyse .. birde gebelik sekerimiz vardi kontrol altinda tuttugumuz hep tetikteyiz yani olumsuz bir seye karsi. Hal öyle olunca normalde ben uyandigimda uyanan tepişen minnos 5 saat hic hareket etmeyince panik yaptim dogrusu.
Kızlar kontorulum vardı bugün bebeğim on günde sadece 100 Gr almış gibi görünüyor 34+2 ama 2100 Gr doktor ciğer gelistirici yazdı eğer haftaya da gelişimi olmamış olursa alacağını söyledi,kan akımları iyiyidi,NTS ye girdim onda da bir sıkıntı görünmedi,cuma gel karar verelim dedi doktor çok moralim bozuldu
Cnm benimde 34+2 deyim 2180 gr. doktor gelisimi iyi dedi. Benimde 3 haftada toplam 200 gr aldi doktor sorun olarak görmedi, size neden ciger geliştirici verip alalim dedi anlayamadim
Evet cnm gebeligin 3 ayinda felan bir anda basladi bulaniklik doktor göz arkasında ödem var dedi kontrole felan gidiyorum gerci hatta en son kontrolde ilerlemisti. Hormonlara bağli basinç yükselmiş oda göze vurmuş.Gözlük kullaniyorum hatta.
Kızlar hepimiz aynısını yaşamışız. Dün gece saat 3 buçuğa kadar kasılma ve kasık ağrısı oldu 20 dkda bire kadar düştü sancılar heralde geliyor dedim. Sonra yavaşladı ve uyudum.
Kızlar doktordan çıktım plezanta eskimesi olmuş Oda suyu azaltıyormuş haftaya kadar beklicez suyuna bakıcak ona göre doğuma alırım dedi. Bileniniz var mı
canım bugün bende doktora gittim bizdede plesenta yaşlanması var suyum azalmış ama riskli düzeyde değil haftaya yine bakalım dedi. 37. haftanın içindeyiz. kilosu artık çok artmaz dedi plesenta yaşlanınca yani kireçlenme oluyormuş artık eskisi gibi beslemiyormuş bebeği. sanırım haftaya durumu değerlendirecek ona göre doguma karar verilecek normal doğum bekliyoruz bizde. ama bana plesenta yaşlanmasından dolayı erken alırız filan demedi kesinlikle sadece kilo artışı eskisi gibi haftada 200/250 gr olmaz dedi
İlk kızımda öyle oldu suyu tamamen bittiği için de normal yapamadim sancı gelmedi Dr tehlikeli dedi.plesanta yaşlanması sık duyduğum bişey aslında.neden olduğunu çok araştırdım yokbyani bı neden.dr bu dada olabilir o hiç belli olmaz dedi.ki bunun suyu iyi dedi ama kilo alması bundada yavaşladı cuma günü belli olur artık.oyle.olursa alır haftaya .bu durumda çok diretmemeklazimmis zaten kızım doğunca anladım bebek susuz kaldığı çok belliydi saçı tırnağı çok gucsuzdu.plesanta da rahmimeyapismisti ameliyatta kazıdı Dr epey kanamam oldu kan verdiler sonra sürekli.her doğum ayrı macera her plesanta yaşlanması aynı olmiuor tabi Dr unuz iyi gozetiyorsa o bilir ne zaman alacagini hayırlısı olsun canim.kilo almismi peki hiç kaç olmis
Bugün çatı muayenesi oldum aklına takılan varsa diye yazmak istiyorum 37. haftada yaptı doktorumuz muayeneyi ve sadece 3 saniye sürdü ve hiçbir acı hissetmedim kendimi rahat bıraktım ve bu kadar hızlı ve acısız biteceğini tahmin etmiyordum. ilk gebelik olduğu için de ilk kez yaşadığım bir muayene tabi. bu muayeneden korkan varsa eğer benim tavsiyem kendinizi rahat bırakıp odak noktanızı değiştirin kasılmayın hızlıca bitiyor zaten. dr la ve kendi yapımla da alaklı olabilir ama maksimum ne kadar acı duyulabilir diye düşündüm çok kısa bir işlem çünkü
Cnm benimde 34+2 deyim 2180 gr. doktor gelisimi iyi dedi. Benimde 3 haftada toplam 200 gr aldi doktor sorun olarak görmedi, size neden ciger geliştirici verip alalim dedi anlayamadim
Evet cnm gebeligin 3 ayinda felan bir anda basladi bulaniklik doktor göz arkasında ödem var dedi kontrole felan gidiyorum gerci hatta en son kontrolde ilerlemisti. Hormonlara bağli basinç yükselmiş oda göze vurmuş.Gözlük kullaniyorum hatta.
Bence doktordan doktora degisiyor. Kolaylarina ne geliyorsa onu yapiyorlar. Zorunlu bir durum olmadikca bebisler yerlerinde sagliklilarsa rahat biraksalar keske...