Ben olsam bnm de canım sıkılırdı cnm, başka bı Dr a daha görün olmazsa bilemedim ki smdiYa işte benim de dediğim şey o işte,sezeryan olacaksam bile en azindan her şey normal gidiyorsa 38,39 en azından beklenebilir,ama tabi farklı sorunlar olurda erken alınabilir,doktora kızdığım şey her şey yolunda bile olsa 37 de alırız bu minnagi deyip duruyir her kontrolde bu da moralimi bozuyor ister istemez
Sağlıkla zamanında gelsin inşallah. İlk çocuk mu. Bnm ilk kızım da da hicbi belirti vs yoktu anneler günüydü sabahtan akşama kadar gezdim durdum akşam dışarda yemek yedik eve gwldik diyene kadar saat 10-11 olmuştu. Zaten uyuyamiyordum yine smdi oldugi gibi gece 2 gibi filan anca daldım sanırım. Sabah 5.5 gibi bı ak saplanır gibi bı ağrıyla uyandım. 38+2 o gün öğleden snra randevum vardı çatı muayenesi yapacaktı nst fln iste.. grubumuz var watsap bı yandan ordan yazisiyoz zaten herkes 7/24 tetikteBen yiyorm hurma 2 haftadır falan. Pilates topuna oturuyorm 1,5 cm acilmam da vardi ama gelen giden yok henuz belirti de yokbu arada tum gun de yatmiyorm hep bi isle ugrasiyorm evin icinde. Yuruyus de yapiyorm.
Canim tüp bebek benimki belki de ondan hassas doktor da normal beklemek istemiyor, işte bir de tansiyon çıktı ( gerçi şükür şuan normal bir sıkıntı yok) bu defa da bebeğimin gelişimi geriden geliyor bakalım inşallah en azından 37. Haftayı doldurmak nasip olurBen olsam bnm de canım sıkılırdı cnm, başka bı Dr a daha görün olmazsa bilemedim ki smdi37 de hiçbir sorunun olmayacak belki Alacam demek niye yani. O kafaya koymuş gibi sanki sen de her gidişinde normal istediğini vurgula o zman brz da o sinir olsun son dk ya kadar doğumun nasıl olacağı belli olmaz, gerekiyorsa sez. Olunur zaten
Hurmayi ben de cok duydum. Doktorum da son gittiğimde önerdi. Evde de gün içinde pilates topuna otur tv izlerken falan dedi işte. Bugun benim de 38+0. Aslinda zamanı ama 40 i gecircek die tedirginim. 38+ larda doğsun istiyorum. Bir de ilk cocuk aynen insan tedirgin anlar miyim acaba diye dusunuyoSağlıkla zamanında gelsin inşallah. İlk çocuk mu. Bnm ilk kızım da da hicbi belirti vs yoktu anneler günüydü sabahtan akşama kadar gezdim durdum akşam dışarda yemek yedik eve gwldik diyene kadar saat 10-11 olmuştu. Zaten uyuyamiyordum yine smdi oldugi gibi gece 2 gibi filan anca daldım sanırım. Sabah 5.5 gibi bı ak saplanır gibi bı ağrıyla uyandım. 38+2 o gün öğleden snra randevum vardı çatı muayenesi yapacaktı nst fln iste.. grubumuz var watsap bı yandan ordan yazisiyoz zaten herkes 7/24 tetiktesaat 6 oldu ağrı sızı bişi yok. Wc ye gittim geldim nişan geldi. Bu arada eşim uyandı dedim ben bı duş alayım. Duşa girdim çıktım baktım bizimki giyinmiş kuşanmış hadi hastaneye gidelim diyor. Dedim dur daha bise yok int bak bakalım diyor ne olması gerekiyor falan. Neyse Sancilar 15 dk ya bir oluyordu snra sikligi azaldı. Saat oldu bu arada 7. Annemler gelmişti doğum için bizim kıpırdanmalara onlar da uyandı, kahvaltı hazırladık yaptık falan 7.20 oldu mu. Sancilar brz daha sıklaştı ahh ahh diyip ağrıdı diyordum snra geçti diye oturuyordum. Neyse 7.30 da dedik bı gidelim Dr a, yalancı sancı der geri yollarlar öğleden snra kontrole gideriz diye dusunuyoruz. Hastaneye gittik dogumhaneye aldilar hemen ebe baktı 5 cm oda hazırlandı falan filan derken. 1 saat snra kizim kollarimdaydi. Belirtiye falan çok da gerek yok yani inşallah istediği vakitte sağlıkla gelsin. Hepimizinki hurma 8-10 tane ye, git gel aklına geldikçe he yani ara ara
Sıkma canini doğduktan snra çabuk topalaniyorlar. Bnmkiler 2800 biri 3100 Gr doğdu ikisi de aynı haftada aynı gün olmasına rağmen. Küçük doğan çok daha çabuk toparlandı ve yaşıtlarından sa hep önde gider maşallah. Öteki yemez içmez , yemek seçer 4 yaşında ama ablasına kıyasla çok minyonCanim tüp bebek benimki belki de ondan hassas doktor da normal beklemek istemiyor, işte bir de tansiyon çıktı ( gerçi şükür şuan normal bir sıkıntı yok) bu defa da bebeğimin gelişimi geriden geliyor bakalım inşallah en azından 37. Haftayı doldurmak nasip olur
Teşekkür ederim. Hayır tansiyon sorunum hiç olmadı kaşıntı da bacaklarımda ve ayak parmaklarımda şiddetli olurdu uyuyamazdım size de geçmiş olsun bana idrarda protein kaçağı var dediler ondan olur dediler ama ben kullandığım ilaçların prospektüsünü okudum yan etki diye yaşadıklarım yazıyordu ellerim ayaklarım ayrıyeten şişerdi doktora gösterdim ilaçları kullanma dedi bıraktığımdan beridir çok şükür şişkinlik de kaşıntı da geçtiMerhaba çok geçmiş olsun size . Sizin kaşıntınız çok şiddetli miydi tansiyon sorununuz oldu mu . Ben de iki gündür biraz kaşınıyorum . Tansiyonum 10/6 çıkıyor .
Çok geçmiş olsunTeşekkür ederim. Hayır tansiyon sorunum hiç olmadı kaşıntı da bacaklarımda ve ayak parmaklarımda şiddetli olurdu uyuyamazdım size de geçmiş olsun bana idrarda protein kaçağı var dediler ondan olur dediler ama ben kullandığım ilaçların prospektüsünü okudum yan etki diye yaşadıklarım yazıyordu ellerim ayaklarım ayrıyeten şişerdi doktora gösterdim ilaçları kullanma dedi bıraktığımdan beridir çok şükür şişkinlik de kaşıntı da geçti
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun inşallah bi sıkıntı çıkmaz da sağsalim alırız kucağımızaÇok geçmiş olsun
Sancim var kuzum maalesef 100 cikiyor zaten direknst ye girmedin mi canım bakmadılar mı? Sancı çıkmadıysa bi sıkıntı olmaz inşallah benim 34+4 te sancım başladı durdurlar şükür durmasaydı da doktor bi sıkıntı olmaz demişti benimki de 2300 gr dı o zaman şuan 36+2 olduk çok şükür 2 3 defadır nst ye giriyorum hiç sancı çıkmıyo ama benim de kasılmalarım oluyor çok aşırı hareket ediyo birde baskı falan çok oluyo
yaa Allah yardımcın olsun canım inşallah durur sancıların birkaç hafta daha idare ederSancim var kuzum maalesef 100 cikiyor zaten direkistirahet et dedi hep
Amin amin inşaallah canımTeşekkür edericanı m size de geçmiş olsun inşallah bi sıkıntı çıkmaz da sağsalim alırız kucağımıza
Valla bende uyumuyorum. 2-3 gündür benimde keyfim yok. Geceleri hiç durmuyor bırakmıyor yatayım. Birde huzursuz bacak sendromu var bende. Oğlan dursa o başlıyor sabahı ediyorum oda oda gezerek. Sabah 6 gibi yatıyorum öğlen 12 gibi anca kalkıyom. Ne olacak böle valla şaşırdım artıkHerkes uyuyor heralde ne gzl, bnm cadı tepikliyor da tepikliyor uyutmadi
Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı uzun ömrü olsun inşallahİyi geceler güzel hamilelerumay kız aramıza katıldı bu akşam pazar günü sancılarım oldu progesteron filan kullandım ancak bugün hareketleri ciddi derecede azaldı zaten riskli gebelik oldugu için hemen ameliyat oldum akşamına. Şu an kendime gelebildim spinal sezeryan oldum evet biraz agrım var ama şükür bu günümüze. Kızım da hafif bi inleme oldu o sebeple yogun bakımda dualarınıza talibim tez vakitte atlatıcaZ inş bu arada 36+4 te geldi dünyaya
Sağolasın. Benim diğer doğumlarım hep kasıktan adet sancısı gibi başlamıştı bunu anlamam diye korktum belden deyince. Gerçi şu an sancıdan ziyade acı veriyor belim.O belden sancı gelmesi sürekli olan bel ağrısı gibi değil canım doğum sancın başladığında ağrı belden girip yayılıyor
Çünkü ilk başta kararını belirtmiş, o şartlarda kabul etmeniz gerekmiş şimdi de geri adım atmaz. Neden çünkü doktorların işine geliyo 15dk ameliyata gir çık. Normal olsa onun akışını beklemek zorunda.İlginç olan benim doktorum tansiyon çıktığından beri (22.haftada çıktı) 37 de alırız bebeği diyor,hocam şuan tansiyonum normal hatta düşük bile ona rağmen mi alacaksınız dediğimde evet her şey mukemmel bile olsa 37 de alırız diyor bana her defasındahayır sürekli idrar kan veriyorum,günde dört defa tansiyon ölçümü yapıyorum,zaten en ufak bir yükselme gözlemlediğim de takiolerimi yapan kardiyologa gidiyorum bir gün bile aksatmadan,ama doktorun bu düşüncesi beni strese sokuyor açıkçası,bir de bu haftaya kadar geldim doktor da değiştirmek istemiyorum ama bir doktor her şey mükemmel de gitse bu bebisi 37 de alırız demesi bir tek bana mı tuhaf geliyor
Teşekkürler 2025 gr doğdu minik oğlum teyzesiHayırlı olsun gözünüz aydin☺ inşallah bir an önce kucağınıza alıp evinize donersiniz.Kac kilo doğdu acaba bebeğiniz?
Omega 3'ün bebeğin kilo alımında etkisi varmış. Kullanıyor muydunuz? Ama küvezde kalma olayı doğrudan kiloyla bağlantılı değil sanırım. Burada arkadaşlar bahsetmişti düşük kilo olmasına rağmrn küveze girmeyen ama normal sayılan kiloda doğmasına rağmen küveze giren bebeişler oluyo. İnşallah hiçbiri için olmaz bu küvez. Sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallahİnşallah küvezde kalmaz bu hafta kilo alması için herşeyi yapıcam. Hayırlısı olsjn sağlığı yerinde olaunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?