2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Protein kaçağında net bir şey söylemeleri için 24 saat idrar biriktirip analiz etmeleri gerekiyor. Bu yüzden üniversiteye sevk etmiştir bence. Daha iyi daha detaylı bakarlar üniveristede. İnşallah korktuğun bir şey olmaz güzel sonuçlarla gelirsin.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. En kısa zamanda küvezden çıkar evinize gidersiniz inşallah. Sağlıkla büyütün dualarımız sizinle

Gözünüz aydın bir Temmuz bebeği daha. Aceleci çıktı bu nesil Sağlıkla mutlulukla da evinize bir an önce gidersiniz inşallah

Gözünüz aydın. Umay adıyla birlikte güçlü kuvvetli bereketle çıkacak inşallah en kısa zamanda.

Normal doğuma benim de çok cesaretim yok gibi,hatta doktoruma geçmiş haftalarda sormuştum doğum şeklini,kadinin ilk tepkisi "hele 37. Haftalara kadar gelde sen bakarız diye sanki dalga gecmisti" şuan her şey normal ama bu defa da on gündür bebeğim kilo almamış,malesef böyle devam ederse sanırım doğum olacak,dua edinde cuma gittiğimde biraz büyümüş olsun kuzum

Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah
Çok teşekkür ediyorum amin inş
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. En kısa zamanda küvezden çıkar evinize gidersiniz inşallah. Sağlıkla büyütün dualarımız sizinle
Çok teşekkür ediyorum dualarda buluşalım ‍♀
Gözünüz aydın. Umay adıyla birlikte güçlü kuvvetli bereketle çıkacak inşallah en kısa zamanda.
Ahh amin güçlü olur inş kuzum benim teşekkür ederim
Doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum mis kokululara kavuştunuz darısı bizim başımıza heyecanlı bekleyişmiş sağlıkla gelsin gerideki kuzular
Herkesinki sağlıkla büyüsün inş bereket huzur dolsun yuvalarımız tesekkür ederim kızlar

Merhaba bende normal doğum bekliyorum ama gün vermediler bebek ne zaman gelmek isterse dedi doktor 8 ağustosa kadar bekleyebiliriz müdahale ermeden dedi kendiğliğinden normal gelmesi için ne yapmak lazım acaba
Selam. Yok benim icin de aynisi gecerli. Kendisi gelmezse suni sanciyla 11 Agustosta dogumu baslatiriz, daha cok beklemeyiz dedi. Yürümek faydaliymis, bol bol yuruyebilirsiniz. Doguma hazirlik egzersizleri ve nefes alistirmalari var youtubeda oradan izleyebilirsiniz.

Çok tebrik ederim, inşallah tez vakitte atlatır sağlıkla kucağınıza alırsınız kızımın adaşını Allah analı babalı sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin

Öncelikle gözünüz aydın,hayirli olsun bebeginizinşallah tez zamanda kucağıniza alıp evinize gidersiniz,haftanizi da doldurmussunuz zaten,Allah'ın izniyle bir sıkıntı olmaz

inşallah canım teşekkür ederim

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün. İnşallah bi sıkıntı çıkmaz sağsalim kavuşursunuz prensesinize

Bende bir aydır falan var. Baloncuk patlamış gibi ama internette araştırmıştım ilk duyduğumda normalmiş.
bende de çekirdek çitlermiş gibi çıt çıt diye sesler geliyo sanki kemikleri kırılıyo gibi Allah korusun iyi bari sevindim normal olmasına

Kızlar bu ciğer gelistirici iğne bel ağrısı yapiyor mu? Ben de iğne vurulduktan sonra bel ağrısı başladı
Bende sızlama seklinde oldu cok şiddetliydi, dr aradım ama iğneden olmaz beyin cerrahına git artarsa demişti.. Birkaç güne geçmişti gitmedim.. Bu iğnenin içinde bel agrısını hafifleten madde de varmış dr dediğine göre, anlam veremedim yani

Doğum yapan arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun... Bana da yardımcı olun sezeryan şekline hala karar veremedim, kızımda belden uyuşturmaydı, 2-3 gün sonra şiddetli baş boyun ağrım oldu, bunu genel istiyorum genel anesteziolan var mı ne kadar sürede gözünüzü açıp bebekle ilgilendinşz!! Haftaya dogum

Demekki karşılaşılan bir durum,benim dün bayağı ağrı şeklinde oldu ama şükür bugün daha iyiyim ben de,bilgi için de çok teşekkür ederim

Merhaba dün akşam spinal sezeryanla kızımı dünyaya getirdim. Epidurali oğlumdayken yaptırmıştım hiç memnun kalmadım çünkü agrı oldukça hortumdan agrı kesici verdiler bu durumda da wc de idrar boşalımı yapamadım çünkü hep karın bölgem uyuşuktu. Spinalle çok rahat ettim evet biraz sancım oldu hala da var ancak idrar yapabildim faz çıkarımım daha kolay oldu öneririm.

Ben multivitaminin içinde alıyorum omega 3 eğer içinde yoksa ayrıca da kullanılabilirmis

Teşekkürederim bakıcam hemen zaten baya yürüyorum ama bekleyelim bakalım keyifleri ne zaman gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…