Protein kaçağında net bir şey söylemeleri için 24 saat idrar biriktirip analiz etmeleri gerekiyor. Bu yüzden üniversiteye sevk etmiştir bence. Daha iyi daha detaylı bakarlar üniveristede. İnşallah korktuğun bir şey olmaz güzel sonuçlarla gelirsin.öyle de canım doktor net birşey demiyor üniversiteye sevk ediyo insanı ürkütüyorlar hiç demiyo ki bunu yap şunu yap düzelir diye bende napcağımı bilmiyorum nasıl kurtulcam bu illetten hiçbir bilgim yok sonuç kağıdını bile vermiyolar değerlerimi bilmiyorum acildeki doktor başlangıç daha demişti ama bugünkü korkuttu beni
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. En kısa zamanda küvezden çıkar evinize gidersiniz inşallah. Sağlıkla büyütün dualarımız sizinleİyi geceler güzel hamilelerumay kız aramıza katıldı bu akşam pazar günü sancılarım oldu progesteron filan kullandım ancak bugün hareketleri ciddi derecede azaldı zaten riskli gebelik oldugu için hemen ameliyat oldum akşamına. Şu an kendime gelebildim spinal sezeryan oldum evet biraz agrım var ama şükür bu günümüze. Kızım da hafif bi inleme oldu o sebeple yogun bakımda dualarınıza talibim tez vakitte atlatıcaZ inş bu arada 36+4 te geldi dünyaya
Gözünüz aydınMerhaba kizlar. 36 +0 la oğlum dünyaya geldi. Zayif olduğu icin kuveze alındı 3 4 gun kalacak sadece . Ciğer geliştirici iğnenin faydasini gördük cok sukur. İkimizde iyi ve sağlıklıyız darısı dogum bekleyenlere olsun.
Bende bir aydır falan var. Baloncuk patlamış gibikızlar ya ara ara karnımdan çıt diye sesler geliyo böyle birşey yaşayan var mı nedeni nedir sizce?
Gözünüz aydın. Umay adıyla birlikte güçlü kuvvetli bereketle çıkacak inşallah en kısa zamanda.İyi geceler güzel hamilelerumay kız aramıza katıldı bu akşam pazar günü sancılarım oldu progesteron filan kullandım ancak bugün hareketleri ciddi derecede azaldı zaten riskli gebelik oldugu için hemen ameliyat oldum akşamına. Şu an kendime gelebildim spinal sezeryan oldum evet biraz agrım var ama şükür bu günümüze. Kızım da hafif bi inleme oldu o sebeple yogun bakımda dualarınıza talibim tez vakitte atlatıcaZ inş bu arada 36+4 te geldi dünyaya
Normal doğuma benim de çok cesaretim yok gibi,hatta doktoruma geçmiş haftalarda sormuştum doğum şeklini,kadinin ilk tepkisi "hele 37. Haftalara kadar gelde sen bakarız diye sanki dalga gecmistiÇünkü ilk başta kararını belirtmiş, o şartlarda kabul etmeniz gerekmiş şimdi de geri adım atmaz. Neden çünkü doktorların işine geliyo 15dk ameliyata gir çık. Normal olsa onun akışını beklemek zorunda.
Sağlık probleminiz devam etse tamam ama her şey normalken neden bu ısrar?
Çok teşekkür ediyorum amin inşAllah analı babalı büyütsün. Sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah
Çok teşekkür ediyorum dualarda buluşalımGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. En kısa zamanda küvezden çıkar evinize gidersiniz inşallah. Sağlıkla büyütün dualarımız sizinle
Ahh amin güçlü olur inş kuzum benim teşekkür ederimGözünüz aydın. Umay adıyla birlikte güçlü kuvvetli bereketle çıkacak inşallah en kısa zamanda.
Herkesinki sağlıkla büyüsün inş bereket huzur dolsun yuvalarımız tesekkür ederim kızlarDoğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum mis kokululara kavuştunuz darısı bizim başımızaheyecanlı bekleyişmiş sağlıkla gelsin gerideki kuzular
Selam. Yok benim icin de aynisi gecerli. Kendisi gelmezse suni sanciyla 11 Agustosta dogumu baslatiriz, daha cok beklemeyiz dedi. Yürümek faydaliymis, bol bol yuruyebilirsiniz. Doguma hazirlik egzersizleri ve nefes alistirmalari var youtubeda oradan izleyebilirsiniz.Merhaba bende normal doğum bekliyorum ama gün vermediler bebek ne zaman gelmek isterse dedi doktor 8 ağustosa kadar bekleyebiliriz müdahale ermeden dedi kendiğliğinden normal gelmesi için ne yapmak lazım acaba
Çok tebrik ederim, inşallah tez vakitte atlatır sağlıkla kucağınıza alırsınız kızımın adaşınıİyi geceler güzel hamilelerumay kız aramıza katıldı bu akşam pazar günü sancılarım oldu progesteron filan kullandım ancak bugün hareketleri ciddi derecede azaldı zaten riskli gebelik oldugu için hemen ameliyat oldum akşamına. Şu an kendime gelebildim spinal sezeryan oldum evet biraz agrım var ama şükür bu günümüze. Kızım da hafif bi inleme oldu o sebeple yogun bakımda dualarınıza talibim tez vakitte atlatıcaZ inş bu arada 36+4 te geldi dünyaya
Öncelikle gözünüz aydın,hayirli olsun bebeginizİyi geceler güzel hamilelerumay kız aramıza katıldı bu akşam pazar günü sancılarım oldu progesteron filan kullandım ancak bugün hareketleri ciddi derecede azaldı zaten riskli gebelik oldugu için hemen ameliyat oldum akşamına. Şu an kendime gelebildim spinal sezeryan oldum evet biraz agrım var ama şükür bu günümüze. Kızım da hafif bi inleme oldu o sebeple yogun bakımda dualarınıza talibim tez vakitte atlatıcaZ inş bu arada 36+4 te geldi dünyaya
inşallah canım teşekkür ederimProtein kaçağında net bir şey söylemeleri için 24 saat idrar biriktirip analiz etmeleri gerekiyor. Bu yüzden üniversiteye sevk etmiştir bence. Daha iyi daha detaylı bakarlar üniveristede. İnşallah korktuğun bir şey olmaz güzel sonuçlarla gelirsin.
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün. İnşallah bi sıkıntı çıkmaz sağsalim kavuşursunuz prensesinizeİyi geceler güzel hamilelerumay kız aramıza katıldı bu akşam pazar günü sancılarım oldu progesteron filan kullandım ancak bugün hareketleri ciddi derecede azaldı zaten riskli gebelik oldugu için hemen ameliyat oldum akşamına. Şu an kendime gelebildim spinal sezeryan oldum evet biraz agrım var ama şükür bu günümüze. Kızım da hafif bi inleme oldu o sebeple yogun bakımda dualarınıza talibim tez vakitte atlatıcaZ inş bu arada 36+4 te geldi dünyaya
bende de çekirdek çitlermiş gibi çıt çıt diye sesler geliyo sanki kemikleri kırılıyo gibi Allah korusunBende bir aydır falan var. Baloncuk patlamış gibiama internette araştırmıştım ilk duyduğumda normalmiş.
Bende sızlama seklinde oldu cok şiddetliydi, dr aradım ama iğneden olmaz beyin cerrahına git artarsa demişti.. Birkaç güne geçmişti gitmedim.. Bu iğnenin içinde bel agrısını hafifleten madde de varmış dr dediğine göre, anlam veremedim yaniKızlar bu ciğer gelistirici iğne bel ağrısı yapiyor mu? Ben de iğne vurulduktan sonra bel ağrısı başladı
Demekki karşılaşılan bir durum,benim dün bayağı ağrı şeklinde oldu ama şükür bugün daha iyiyim ben de,bilgi için de çok teşekkür ederimBende sızlama seklinde oldu cok şiddetliydi, dr aradım ama iğneden olmaz beyin cerrahına git artarsa demişti.. Birkaç güne geçmişti gitmedim.. Bu iğnenin içinde bel agrısını hafifleten madde de varmış dr dediğine göre, anlam veremedim yani
Merhaba dün akşam spinal sezeryanla kızımı dünyaya getirdim. Epidurali oğlumdayken yaptırmıştım hiç memnun kalmadım çünkü agrı oldukça hortumdan agrı kesici verdiler bu durumda da wc de idrar boşalımı yapamadım çünkü hep karın bölgem uyuşuktu. Spinalle çok rahat ettim evet biraz sancım oldu hala da var ancak idrar yapabildim faz çıkarımım daha kolay oldu öneririm.Doğum yapan arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun... Bana da yardımcı olun sezeryan şekline hala karar veremedim, kızımda belden uyuşturmaydı, 2-3 gün sonra şiddetli baş boyun ağrım oldu, bunu genel istiyorum genel anesteziolan var mı ne kadar sürede gözünüzü açıp bebekle ilgilendinşz!! Haftaya dogum
Ben multivitaminin içinde alıyorum omega 3 eğer içinde yoksa ayrıca da kullanılabilirmisOmega 3'ün bebeğin kilo alımında etkisi varmış. Kullanıyor muydunuz? Ama küvezde kalma olayı doğrudan kiloyla bağlantılı değil sanırım. Burada arkadaşlar bahsetmişti düşük kilo olmasına rağmrn küveze girmeyen ama normal sayılan kiloda doğmasına rağmen küveze giren bebeişler oluyo. İnşallah hiçbiri için olmaz bu küvez. Sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah
Teşekkürederim bakıcam hemen zaten baya yürüyorum ama bekleyelim bakalım keyifleri ne zaman gelicekSelam. Yok benim icin de aynisi gecerli. Kendisi gelmezse suni sanciyla 11 Agustosta dogumu baslatiriz, daha cok beklemeyiz dedi. Yürümek faydaliymis, bol bol yuruyebilirsiniz. Doguma hazirlik egzersizleri ve nefes alistirmalari var youtubeda oradan izleyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?