2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Ayy bir Umay daha varmış demek aramızda Hoş gelmiş, sefalar getirmiş :) İnşallah çabucak atlatacaksınız, güzel günler sizin olsun

Evet canim biliyorum.. benimde kiz kardesim yanimda o halledicek herseyi ben yatistayim 36+0 i gormek nasip olur insallah

Diyet listeniz nasıl acaba bende şeker çıkmadı ama ne yiyeceğini bilmiyorum Sanırım biraz saçmaladım 11 kilo almisim doktor da dikkat et dedi ama nasıl

Spinal de epidural de belden aşağısını uyuşturan yöntemler. çok telaş yapmayacaksanız ameliyat esnasında epidurali öneririm çünkü anestezi uzmanının bana söylediğine göre epiduralde baş ağrısı olmazken spinalde olma ihtimali varmış. epidural sezeryanda bende baş ağrısı olmadı.

Allah analı babalı büyütsün. Tez vakitte yanınızda olacaktır. Tebrik ederim.

Duamiz Umay icinnsağlıkla kavuşmak ve büyütmek nasip etsin Rabbimm

Selam kızlar nasılsınız ? Sabah kalktım 45 dakika yürüdüm, çok az adet sancısı gibi bir sancım var ya da ben artık psikolojik öyle hissediyorum

doğumun nasıl olacağı konusu beni çok germeye başladı vakit daraldıkça ya :/
Epiduralle normal doğum yapan var mı acaba ?

Oluruna bırak canım böyle dert edersen her şey zorlaşır eğer sezeryan olman için bir sebebin varsa o ayrı ama yoksa normal olacaksa bence epidural felan isteme mis gibi yap doğumunu ama her şeye rağmen normal olmayacaksa doktorun zaten alır sezeryanle bir gün elbet sancın gelecek bebiş orada ömür boyu kalmayacak işte o gün her şey olması gerektiği gibi olacak planlama istesende yapamazsın bunun planını bebeğin yapacak çünkü

Ben varım canım.
Benım gece 3 de su geldı, sabah9 a kadar bekledk,sancı acılma yoktu.
Sabah sunı sancı verdıler acılma olmadıgı ıcın.
6 7 cmgibi epidural aldm.
Oglen 3 de de dogurdum.
Genel olarak cok rahatti,ama bunda epiduralsizi denemek istiyorum.
Cunku ikinma hissi kayboluyor ama konforlu tabi.

şu ana kadar çok free'yim zaten,
Bebiş nasıl isterse öyle olsun diyorum o yüzden normal olsun illa ya da yok sezeryan olsun diye bir yorum yapmıyorum da belirsizlik heralde beni biraz endişelendiriyor...
Genelde hayatımda her şeyi planlamaya çalışırım ama bebekle beraber artık planlamayı bırakmam lazım galiba

Yarın doktora gideceğim en son birazcık büyük bir bebişti, son olarak kilosuna göre normal doğuma uygun olup olmadığını konuşurum

ya bir yandan diyorum ki ne kadar sancı olabilir tamam çok şiddetli ama sanırım en şiddetli ve en sancılı vakit zaten çok yaklaştığı vakit ve zaten en fazla yarım saatte doğuyor bu süreçten sonra :)

Acemi bir annenin kendini sakinleştirmesi midir bilmem ama :)

bir yandan da epidural sorayım doktoruma diyorum, ıkınma hissi kalıyormuş gibi duymuştum bak iyi oldu onu öğrendiğim

Elpidurali Dr um bana onermemisti ki 5-6 cm e kadar zaten takılmıyor sonrasinda da gereksiz demişti o zamana kadar sancı çekiyorsun zaten demisti, ıkınma hissi gider doğum daha zor olur dedi. Ki ben hastaneye gittiğimde 5 cm açılma vardı ama öyle aman aman bı sancım yoktu. Suni sancı verdiler onu da 15 dk çektim hemen doğdu kizim, ama saatlerce suni sancı almak gerçekten can sıkıcı yani bı arkadasim 20 saate yakın çekti sonra sez. Olmak zorunda kaldı. Ebe ne zaman verecegini ya da dozunu ii ayarlamalı yoksa sıkıntı yani. Epiduralsiz daha kolay bnce doğum, bu sefer dene bakakim :))

Yok tatlim bende ikinma hissi hic kalmamisti.
Evet en yuksek sanci sonlara dogru oluyor.
Ben epidural alana kadar suni sanci oldugu halde gayet dayanilirdi.
Ama belki asil sancilar ondan sonraydi, orasini bilemiyorum tabi

Sen duruma gore bakarsin artik.
Bende 38 de dogurmustum.
Saglikla gelsinler de,cook guzel tarifsiz anlar.
Her sekilde keyif almaya bak,bir de uzunca bir sure plan yapmayi unut derim
Planlar artik bebis de, biz sadece uyum saglayacagiz

bir cesaret geldi yine bana :) Ay benim doktorum da çok çılgındır. Şimdi epidural istiyorum desem bir an kuracağı cümleler geldi aklıma...
ne alaka neden istiyorsun zaten 6 cm açılma olduğunda yapılıyor epidural. o kadar açılman olmuş zaten doğurmuşsun nerdeyse falan

ona kendimi alıştırıyorum, eşim çok rahattır ben de sürekli saat takip ederim
Saat takibini bırakmam lazım bir süre diyorum mesela 10:15 te çıkalım evden diyeceğiz tam çıkarken belki kaka yapacak hayddeeee 15 dakika rötar

Epiduralle zor oldu diyemem,benim suni sanciyla bile 6 saat sonra oldu dogumum.
Oncesinde de bir alti saat hic acilma olmadi.
Kolaydi ama ben herseyin dogalindan yanayim, yani denemek isterim.

Sonucta 6 cme kadar regl sancisi gibi bir agri cektim sadece.
Sonrasi nasildi arkadasim,cok fena miydi sende bana cesaret ver
Ebe ikin dediginde hissetmemek korkutmustu cunku beni,neye gore iticem bebegi demistim...
Neye gore cikardim bende bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…