İyi geceler güzel hamilelerumay kız aramıza katıldı bu akşam pazar günü sancılarım oldu progesteron filan kullandım ancak bugün hareketleri ciddi derecede azaldı zaten riskli gebelik oldugu için hemen ameliyat oldum akşamına. Şu an kendime gelebildim spinal sezeryan oldum evet biraz agrım var ama şükür bu günümüze. Kızım da hafif bi inleme oldu o sebeple yogun bakımda dualarınıza talibim tez vakitte atlatıcaZ inş bu arada 36+4 te geldi dünyaya
Evet canim biliyorum.. benimde kiz kardesim yanimda o halledicek herseyi ben yatistayim 36+0 i gormek nasip olur insallahyaa Allah yardımcın olsun canım inşallah durur sancıların birkaç hafta daha idare ederkendini yormamaya çalış bende de oldu biliyosundur kayınvalidemdeyim hastaneden çıktığımdan beridir bakıyor bana sağolsun bırakmıyo birşey yapıyım 36 hafta olduk şükür belki eve gitseydim durmayacaktım ve erken doğurcaktım
kızlar ya ara ara karnımdan çıt diye sesler geliyo böyle birşey yaşayan var mı nedeni nedir sizce?
Diyet listeniz nasıl acaba bende şeker çıkmadı ama ne yiyeceğini bilmiyorum Sanırım biraz saçmaladım 11 kilo almisimBen gebelik şekeri nedeniyle diyet yapıyorum, egzersize de ağırlık verdim, günlerdir aynı kilodaydım, bu sabah daha da azalmışım. Aaah ah gönül neler istiyor da yiyemiyor. Diyetisyene tekrar gideceğim haftaya.
Spinal de epidural de belden aşağısını uyuşturan yöntemler. çok telaş yapmayacaksanız ameliyat esnasında epidurali öneririm çünkü anestezi uzmanının bana söylediğine göre epiduralde baş ağrısı olmazken spinalde olma ihtimali varmış. epidural sezeryanda bende baş ağrısı olmadı.Doğum yapan arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun... Bana da yardımcı olun sezeryan şekline hala karar veremedim, kızımda belden uyuşturmaydı, 2-3 gün sonra şiddetli baş boyun ağrım oldu, bunu genel istiyorum genel anesteziolan var mı ne kadar sürede gözünüzü açıp bebekle ilgilendinşz!! Haftaya dogum
Allah analı babalı büyütsün. Tez vakitte yanınızda olacaktır. Tebrik ederim.İyi geceler güzel hamilelerumay kız aramıza katıldı bu akşam pazar günü sancılarım oldu progesteron filan kullandım ancak bugün hareketleri ciddi derecede azaldı zaten riskli gebelik oldugu için hemen ameliyat oldum akşamına. Şu an kendime gelebildim spinal sezeryan oldum evet biraz agrım var ama şükür bu günümüze. Kızım da hafif bi inleme oldu o sebeple yogun bakımda dualarınıza talibim tez vakitte atlatıcaZ inş bu arada 36+4 te geldi dünyaya
İnşallah canımEvet canim biliyorum.. benimde kiz kardesim yanimda o halledicek herseyi ben yatistayim 36+0 i gormek nasip olur insallah
Gözünüz aydin sağlıkla büyütün insaAllahKizlar çok şükür sağ salim sağlıkla kavuştuk darısı hepinize
Duamiz Umay icinnİyi geceler güzel hamilelerumay kız aramıza katıldı bu akşam pazar günü sancılarım oldu progesteron filan kullandım ancak bugün hareketleri ciddi derecede azaldı zaten riskli gebelik oldugu için hemen ameliyat oldum akşamına. Şu an kendime gelebildim spinal sezeryan oldum evet biraz agrım var ama şükür bu günümüze. Kızım da hafif bi inleme oldu o sebeple yogun bakımda dualarınıza talibim tez vakitte atlatıcaZ inş bu arada 36+4 te geldi dünyaya
Gözünüz aydının sağlıkla büyütün insaAllahhhMerhaba kizlar. 36 +0 la oğlum dünyaya geldi. Zayif olduğu icin kuveze alındı 3 4 gun kalacak sadece . Ciğer geliştirici iğnenin faydasini gördük cok sukur. İkimizde iyi ve sağlıklıyız darısı dogum bekleyenlere olsun.
Oluruna bırak canım böyle dert edersen her şey zorlaşır eğer sezeryan olman için bir sebebin varsa o ayrı ama yoksa normal olacaksa bence epidural felan isteme mis gibi yap doğumunu ama her şeye rağmen normal olmayacaksa doktorun zaten alır sezeryanle bir gün elbet sancın gelecek bebiş orada ömür boyu kalmayacak işte o gün her şey olması gerektiği gibi olacak planlama istesende yapamazsın bunun planını bebeğin yapacak çünküSelam kızlar nasılsınız ? Sabah kalktım 45 dakika yürüdüm, çok az adet sancısı gibi bir sancım var ya da ben artık psikolojik öyle hissediyorum
doğumun nasıl olacağı konusu beni çok germeye başladı vakit daraldıkça ya :/
Epiduralle normal doğum yapan var mı acaba ?
Ben varım canım.Selam kızlar nasılsınız ? Sabah kalktım 45 dakika yürüdüm, çok az adet sancısı gibi bir sancım var ya da ben artık psikolojik öyle hissediyorum
doğumun nasıl olacağı konusu beni çok germeye başladı vakit daraldıkça ya :/
Epiduralle normal doğum yapan var mı acaba ?
şu ana kadar çok free'yim zaten,Oluruna bırak canım böyle dert edersen her şey zorlaşır eğer sezeryan olman için bir sebebin varsa o ayrı ama yoksa normal olacaksa bence epidural felan isteme mis gibi yap doğumunu ama her şeye rağmen normal olmayacaksa doktorun zaten alır sezeryanle bir gün elbet sancın gelecek bebiş orada ömür boyu kalmayacak işte o gün her şey olması gerektiği gibi olacak planlama istesende yapamazsın bunun planını bebeğin yapacak çünkü
ya bir yandan diyorum ki ne kadar sancı olabilir tamam çok şiddetli ama sanırım en şiddetli ve en sancılı vakit zaten çok yaklaştığı vakit ve zaten en fazla yarım saatte doğuyor bu süreçten sonra :)Ben varım canım.
Benım gece 3 de su geldı, sabah9 a kadar bekledk,sancı acılma yoktu.
Sabah sunı sancı verdıler acılma olmadıgı ıcın.
6 7 cmgibi epidural aldm.
Oglen 3 de de dogurdum.
Genel olarak cok rahatti,ama bunda epiduralsizi denemek istiyorum.
Cunku ikinma hissi kayboluyor ama konforlu tabi.
Elpidurali Dr um bana onermemisti ki 5-6 cm e kadar zaten takılmıyor sonrasinda da gereksiz demişti o zamana kadar sancı çekiyorsun zaten demisti, ıkınma hissi gider doğum daha zor olur dedi. Ki ben hastaneye gittiğimde 5 cm açılma vardı ama öyle aman aman bı sancım yoktu. Suni sancı verdiler onu da 15 dk çektim hemen doğdu kizim, ama saatlerce suni sancı almak gerçekten can sıkıcı yani bı arkadasim 20 saate yakın çekti sonra sez. Olmak zorunda kaldı. Ebe ne zaman verecegini ya da dozunu ii ayarlamalı yoksa sıkıntı yani. Epiduralsiz daha kolay bnce doğum, bu sefer dene bakakim :))Ben varım canım.
Benım gece 3 de su geldı, sabah9 a kadar bekledk,sancı acılma yoktu.
Sabah sunı sancı verdıler acılma olmadıgı ıcın.
6 7 cmgibi epidural aldm.
Oglen 3 de de dogurdum.
Genel olarak cok rahatti,ama bunda epiduralsizi denemek istiyorum.
Cunku ikinma hissi kayboluyor ama konforlu tabi.
Yok tatlim bende ikinma hissi hic kalmamisti.ya bir yandan diyorum ki ne kadar sancı olabilir tamam çok şiddetli ama sanırım en şiddetli ve en sancılı vakit zaten çok yaklaştığı vakit ve zaten en fazla yarım saatte doğuyor bu süreçten sonra :)
Acemi bir annenin kendini sakinleştirmesi midir bilmem ama :)
bir yandan da epidural sorayım doktoruma diyorum, ıkınma hissi kalıyormuş gibi duymuştum bak iyi oldu onu öğrendiğim
Elpidurali Dr um bana onermemisti ki 5-6 cm e kadar zaten takılmıyor sonrasinda da gereksiz demişti o zamana kadar sancı çekiyorsun zaten demisti, ıkınma hissi gider doğum daha zor olur dedi. Ki ben hastaneye gittiğimde 5 cm açılma vardı ama öyle aman aman bı sancım yoktu. Suni sancı verdiler onu da 15 dk çektim hemen doğdu kizim, ama saatlerce suni sancı almak gerçekten can sıkıcı yani bı arkadasim 20 saate yakın çekti sonra sez. Olmak zorunda kaldı. Ebe ne zaman verecegini ya da dozunu ii ayarlamalı yoksa sıkıntı yani. Epiduralsiz daha kolay bnce doğum, bu sefer dene bakakim :))
Yok tatlim bende ikinma hissi hic kalmamisti.
Evet en yuksek sanci sonlara dogru oluyor.
Ben epidural alana kadar suni sanci oldugu halde gayet dayanilirdi.
Ama belki asil sancilar ondan sonraydi, orasini bilemiyorum tabi
Sen duruma gore bakarsin artik.
Bende 38 de dogurmustum.
Saglikla gelsinler de,cook guzel tarifsiz anlar.
Her sekilde keyif almaya bak,bir de uzunca bir sure plan yapmayi unut derim
Planlar artik bebis de, biz sadece uyum saglayacagiz ❤
Bende de iki haftadır oluyor.kızlar ya ara ara karnımdan çıt diye sesler geliyo böyle birşey yaşayan var mı nedeni nedir sizce?
Epiduralle zor oldu diyemem,benim suni sanciyla bile 6 saat sonra oldu dogumum.Elpidurali Dr um bana onermemisti ki 5-6 cm e kadar zaten takılmıyor sonrasinda da gereksiz demişti o zamana kadar sancı çekiyorsun zaten demisti, ıkınma hissi gider doğum daha zor olur dedi. Ki ben hastaneye gittiğimde 5 cm açılma vardı ama öyle aman aman bı sancım yoktu. Suni sancı verdiler onu da 15 dk çektim hemen doğdu kizim, ama saatlerce suni sancı almak gerçekten can sıkıcı yani bı arkadasim 20 saate yakın çekti sonra sez. Olmak zorunda kaldı. Ebe ne zaman verecegini ya da dozunu ii ayarlamalı yoksa sıkıntı yani. Epiduralsiz daha kolay bnce doğum, bu sefer dene bakakim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?