2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar merhaba; bizim bugun kontrolumuz vardi genel durumumuz iyi kilomuz 2.200-2.300 arasinda dedi. Boyumiz iyi tek sorun minnağın boynunda kordon var. Doktor şuan sorun olarak görmedi ama insan endiseleniyor. Daha once benzer durum yasayan var mi?

Ne 15dk si canimm,butun omrun rotar yapacak,ama hayatin en tatli rotarlari

Bir kat iki kat kordon da sıkıntı olmuyormuş sanırım, ama 3 , 4 bebeğin beslenmesini etkileyebiliyor. Bu nedenle bir sonraki kontrolde belli olur kordonun bebeğin beslenmesini etkileyip etkilemediği.
Zeybltaslan doğum yapmıştı 3 kat kordon dolanmıştı onun bebeğine , o daha iyi yönlendirir. Ama sanırım onunda kordondan çok, sancılardan alınmıştı. Kordon nedeniyle sezeryan olmuştu.

Kızlar merhaba bende ağustos annesiyim eskisi gibi canlı değil buralar diyordum ama kendime göre bir post buldum şükür bebek hareketlerinin azalması sizce endişe edilebilecek birşey mi 34 haftalıgım hareket azalması var korkuyorum kimler bu durumda

az önce hastaneden çıktım bebeğin hareketlerini say azalma olursa gel dediler bana bi gidin isterseniz fazla hissetmiyosanız

Arkadaşlar selam 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu almıştım ve şuan 34+3 haftadayız. Erken doğum riskim olmadığı için birde ağrı sızı yok diye çalışıyorum zaten masa başı olduğu için kolaylık benim için. Şunu merak ettim erken doğum yapan anne adaylarımızın durumu çoktan belli miydi sürpriz mi oldu meraktayım

olabilir benimde bu oğlan çok aşırı hareketli ilkte yaşamamıştım böyle birşey birde bu kadar hareketli değildi o yüzden şaşırmacalı geçiyo bu hamilellik

aynen öyle dün gece 2 defa üst üste oldu bi korktum biraz ama korkulacak birşey değilmiş şükür
Bugün burada bununla ilgili yazışmalarınızı okudum ay ne ilginçmiş dedim kii az önce ben de duydum o minik çıt çıtları benimki de çok hareketli bu arada ve hareket sırasında duydum.

Hayırlı olsun bebeğin..inşallah agrın sızın da tez zamanda geçer gider..
Gaz cıkaramayınca hastaneden de cıkarmıyolar tabi.. O da sıkıntılı evde küçük kızım var. Durumunu burda paylaşır mısın, birkaç gün içinde oluşan gelişmeleri.. Sadece baş ağrısı olmasın diye epidurale karar verebilirim de..

Allahım saglık sıhhat versin bebeğine.. Kızımda hafif panikledim sakinleştirici iğn3 vurdular.. Hemen cıktım kızımla ilgilendim, ama 2-3 gün sonra ki o baş ağrısı...
Gaz ve idrar yapmada problem oldu mu peki hastanede...

bu arada kızlar bugün tahlil tekrarlandı ve protein kaçağı çıkmadı şükür ama yine de doktor her ihtimale karşı haftaya kontrole gel 24 saatlik idrar biriktirip getir dedi inşallah bi sorun çıkmaz bebişim de 2 günde 60 gr daha almış 2660 gr çıktı bugün de inşallah 1 2 hafta daha dayanır da biraz daha kilo alır

Hadi gözün aydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…