2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hayırlı olsun

sağolun sizin de inşallah. bana anlatılana göre sizin spinal değil mi? ameliyat 18.30 da bitti desek sabahına gaz çıkarabildim ama gazım da yok gibiydi çok sancısı olmadı. baş ağrısı hiç olmadı ben de

Ben dediğim gibi 7.30 da hastaneye gittim 8.45 de kızım doğdu. 8.30 da suni sanciyi verdiler dogumhaneye çıktık 2 ikinmada pırt doguverdi kızım. Dr um mükemmel bı kadindi şöyle yap kızım boyle kızım derken baktım bebek göğsümde emsin diye koydu kordonunu kesmemisti henüz, inşallah bu da bı o kadar kolay ve güzel olur. Bu arada dikiş vardı bnde ama bebek kucagimdayken nasıl oldu bitti hissetmedim bile. Bikac gün otururken ağrı oldu snra gecti

Kızlar devlet memuru olanlara bir sorum olacak. Ögretmen oldugum için ve yaz dönemine denk geldiği için doğum iznim 32. Hafta başladı. Normalde doğumdan sonra 8 hafta izin var. Ama ya erken doğum olursa. Mesela 40. Hafta degilde 38. Hafta doğum olursa nasıl oluyor? Doğumdan sonra yine 8hafta izin mi oluyor ? Yoksa 8+2=10 hafta izinmi oluyor ?

Merhaba kızlar doğum tarihi 28 temmuz oldu. Spinal sezeryan olacak. Verecek tavsiyeniz varsa alabilirim.Ayrıca bebek yatağı için alez önerisi olan var mıdır?

O iki hafta doğum sonrasına ekleniyor 8+2=10 hafta oluyor

Doğum tarihinin bir önemi yok izne çıktıysanız toplamda 16 hafta izniniz var Bunu normalde doğumdan önce 8 doğumdan sonra 8 gibi düşünerek planlamışlar ama ben 37de çıkacağım mesela. O tarihten sonraya eklenecek kullanmadığım 5 hafta gibi

Keşke öyle olsa.. Doğumdan sonra sadece 8 hafta izin oluyor malesef.. Çok araştırdım işimize yarayan hiçbir bilgi yok bu konuda..

Merhaba kızlar doğum tarihi 28 temmuz oldu. Spinal sezeryan olacak. Verecek tavsiyeniz varsa alabilirim.Ayrıca bebek yatağı için alez önerisi olan var mıdır?
Günlerimiz hep aynı. Spinal-epidural-genel anestezi...diye sayıklıyorum gün boyunca..

Merhaba bizimde kordonumuz dolanmış bir sefer korktum bende ama doktor nefes almadıkları için korkucak bir şey yok dedi çok dolanırsa bebeğe kan gitme olayı sıkıntıya düşüyomuş ama çok dolanması lazımmış onun için normal doğumada engel değil sıkıntı edicek bir durum yok dedi üç haftadır bu şekilde bizim sizinde sorun çıkmaz

Hurma yemeyi düşünenler açılma için hangi hafta başlamak lazım acaba?

O kadar cabuk dogum bana da nasip olur insallahh
4 yasinda oglum var, bugun yarin dogursam birakacagim kimse yok.
Esime sen cocukla kalirsin ben giderim diyorum, o da seni yalniz birakmam diyor
Ben gece uykusundan kalkmis huysuz evlattansa gider tek basima dogururum daha iyi diyorum

Bol dua ediyorum insallah gun icinde,uyku saatine denk gelmeden saglikla tabi ve cabucak dogurayim
Cok aminn

Merhaba kızlar yarın 35+6 olacağız. Daha önce yazmıştım 30. Haftada başlayan erken doğum riskim vardı. Bir süre hastanede yattım iğne ilaç tedavisi derken bu günlere geldik elhamdülillah. Pazartesi gecesi kasılma ve baskı çok arttı gece hastanedeydik biraz rahatlayınca eve geldik dün kendi doktoruma gittim 4 cm açılmam olmuş. Oturduğum ve ayakta durduğum zaman midem bulanıyor ve ıkınma hissediyorum. Doktorum perşembeye kadar doğmazsa gel doğumu başlatalım dedi. Bu gece doğmazsa yarın erkenden yatış yapacağız. 3. Oğlum geliyor çok garip duygular içerisindeyim dua istiyorum sizlerden.
Ben hepinize edeceğim inşallah

Saglikla kavusmak nasip olsun insallahhh

Reactions: hsb
İnşallah bir seste doğurursunuz:)

Normal doğumda, o kesiyi ve dikişi hissetmiyosun zaten. Muhtemelen kaslar doğum eylemiyle uyuştuğu için. İlk doğumu olanlat korkmasın yani ben ilk doğumda en çok ondan korkmuştum ama gerek yokmuş.
Epidural için de evet belli bir açıklık gerekiyor ama asıl olay o açıklıktan sonra yaşanıyor zaten ben ikisini de epiduralsiz yaptım. İyi bir ayarlama yapılmazsa epidural etkisi de geçebiliyor. Ablam epidural yaptırmıştı ama açılma süresi uzayınca doğuma kadar etkisi geçmiş ne yazık ki.
bhreh sizin doğuma çok özeniyorum inşallah hepimizin öyle sorunsuz ve kısa sürede gerçekkeşir.

Hayır yanlış bilgilendirilmişsiniz, ben 38+6 da doğum yaptım o kalan 8 gün doğum sonrasına aktarıldı
Devlet memurlarında olabilir ama öğretmenlerde olmıyor malesef, 3 hafta öncesi zorunlu izne ayrılıyoruz, 5 hafta fiilen calıştıgımız haftayı dogum sonrasına ekletebiliyoruz.. Zaten hesaplar yaz tatiline denk geldigimiz için daha da karısıyor.. Öncesi de sonrası da tatile denk geliyor ve birkaç hafta dısında işimize yarayan izin yok..

İnşallah bir seste doğurursunuz:)
Aminn arkadasim, insallahh hepimiz
İnan su durumda kendimden cok oglumun konforunu dusunuyorum.
Bugun onu da hazirladim, cantasini yaptik beraber.
Tamam diyor, heyecanliyim diyor ama o da 4 yas bebesi sonucta.
Hastane de kac saat bekler ki sabirla..
İnsallah carcabuk olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…